Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiūti žaislai /tema 3

geras arklys, toks poniskas su neriniais smile.gif o kokio jis dydzio?
Atsakyti
QUOTE(leguska69 @ 2013 12 09, 15:24)
geras arklys, toks poniskas su neriniais smile.gif o kokio jis dydzio?

Nėra iš tų mažųjų - kažkur 37x40 cm (be kojų).
O su nėriniais gavosi taip netyčia - nusipirkau nėrinius kalėdinėms dekoracijoms daryti, o pritaikiau kumelei. Galvoju papuošiu, šventės vis tik.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo argus: 09 gruodžio 2013 - 14:33
QUOTE(leguska69 @ 2013 12 09, 14:44)
na va jau pasirodau su savo linksmukais  smile.gif 

lIAbai liuksiskai ir tas ant ko sedi labai gerai atrodo biggrin.gif
As neturiu ka pasirodyti .... mano nykstukas nesiutas ... o naujas angelas jau kelios dienos be galvos dar vis ax.gif
argus - nu kumele puosni rIozine .. Kaip tuos karcius siuni - turiu arklio galva .. nzn ar ji man patinka , bet tingejau siuti iskarto masina karcius ....
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 12 10, 02:39)
argus - nu kumele puosni rIozine .. Kaip tuos karcius siuni - turiu arklio galva .. nzn ar ji man patinka , bet tingejau siuti iskarto masina karcius ....

Karčius paprastai darau, kaip lėlėms plaukus - susisuku ant knygos, perkerpu vienoj vietoj, persiuvu per vidurį, sulenkiu ir prie audinio prisiuvu sustiprinta siūle - dėl vaikų, kad taip greit neišpešiotų. Tik čia neapskaičiavau - labai jau daug karčių gavosi, MB kule ją vadina smile.gif

O tavo veltas seneliukas - nerealus... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo argus: 10 gruodžio 2013 - 08:24
vo *****, persiuni sakai per viduri... einu persiusiu barzdas nykstukam....
Atsakyti
QUOTE(leguska69 @ 2013 12 10, 09:54)
vo *****, persiuni sakai per viduri... einu persiusiu barzdas nykstukam....

Persiūnu - tada lengviau prisiūti prie audinio ir ne taip paprasta išpešioti. Aš bent taip jau galvoju.
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2013 12 10, 09:24)
Karčius paprastai darau, kaip lėlėms plaukus - susisuku ant knygos, perkerpu vienoj vietoj, persiuvu per vidurį, sulenkiu ir prie audinio prisiuvu sustiprinta siūle - dėl vaikų, kad taip greit neišpešiotų. Tik čia neapskaičiavau - labai jau daug karčių gavosi, MB kule ją vadina smile.gif

O tavo veltas seneliukas - nerealus... 4u.gif

na kad persiuti tai aisku, nes taip geriau ir siulai susigula ir susrusiuoja dailiai , o prie pacios galvos rankom tenka ax.gif
Aciu uz senelioka-nu turiu as name toki noretoja doh.gif jis man vakar vadovavo , kaip ka turiu daryti ... vis klause kur jo akys lotuliukas.gif sakau po blakstienom .. kepure per dydele tai ant akiu uzkrito lotuliukas.gif siaip nemegstu vilnos ... bet kartais ji kabina biggrin.gif
Atsakyti
Sakyčiau geras vadovautojas biggrin.gif - aš neturiu tiek kantrybės su vilna. Bet dirbiniai iš vilnos - tai labai šilti ir jaukūs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 12 10, 12:46)
na kad persiuti tai aisku, nes taip geriau ir siulai susigula ir susrusiuoja  dailiai , o prie pacios galvos rankom tenka  ax.gif
Aciu uz senelioka-nu turiu as name toki noretoja  doh.gif  jis man vakar vadovavo , kaip ka turiu daryti ... vis klause kur jo akys  lotuliukas.gif  sakau po blakstienom .. kepure per dydele tai ant akiu uzkrito  lotuliukas.gif siaip nemegstu vilnos ... bet kartais ji kabina  biggrin.gif

Klausyk labai noriu vieno tavo seneliuko, ir dar jautuko, ir ožkytės veltos... nerealūs labai tavo seneliukai. Žinau kad ne į temą, bet negaliu atsilaikyti
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2013 12 10, 14:40)
Klausyk labai noriu vieno tavo seneliuko, ir dar jautuko, ir ožkytės veltos... nerealūs labai tavo seneliukai. Žinau kad ne į temą, bet negaliu atsilaikyti

susirgo lotuliukas.gif ozka nevelta pas mane mirksiukas.gif
rasyk adresa seneliui salciui .... paziuresim ka cia galima sugalvoti biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

Papildyta:
wink.gif
user posted image

Atsakyti
DAIVUŽĖLE, kokie mieli angeliukai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti