geras arklys, toks poniskas su neriniais o kokio jis dydzio?
QUOTE(leguska69 @ 2013 12 09, 15:24)
geras arklys, toks poniskas su neriniais o kokio jis dydzio?
Nėra iš tų mažųjų - kažkur 37x40 cm (be kojų).
O su nėriniais gavosi taip netyčia - nusipirkau nėrinius kalėdinėms dekoracijoms daryti, o pritaikiau kumelei. Galvoju papuošiu, šventės vis tik.
QUOTE(leguska69 @ 2013 12 09, 14:44)
na va jau pasirodau su savo linksmukais
lIAbai liuksiskai ir tas ant ko sedi labai gerai atrodo
As neturiu ka pasirodyti .... mano nykstukas nesiutas ... o naujas angelas jau kelios dienos be galvos dar vis
argus - nu kumele puosni rIozine .. Kaip tuos karcius siuni - turiu arklio galva .. nzn ar ji man patinka , bet tingejau siuti iskarto masina karcius ....
QUOTE(OJE @ 2013 12 10, 02:39)
argus - nu kumele puosni rIozine .. Kaip tuos karcius siuni - turiu arklio galva .. nzn ar ji man patinka , bet tingejau siuti iskarto masina karcius ....
Karčius paprastai darau, kaip lėlėms plaukus - susisuku ant knygos, perkerpu vienoj vietoj, persiuvu per vidurį, sulenkiu ir prie audinio prisiuvu sustiprinta siūle - dėl vaikų, kad taip greit neišpešiotų. Tik čia neapskaičiavau - labai jau daug karčių gavosi, MB kule ją vadina
O tavo veltas seneliukas - nerealus...
vo *****, persiuni sakai per viduri... einu persiusiu barzdas nykstukam....
QUOTE(leguska69 @ 2013 12 10, 09:54)
vo *****, persiuni sakai per viduri... einu persiusiu barzdas nykstukam....
Persiūnu - tada lengviau prisiūti prie audinio ir ne taip paprasta išpešioti. Aš bent taip jau galvoju.
QUOTE(argus @ 2013 12 10, 09:24)
Karčius paprastai darau, kaip lėlėms plaukus - susisuku ant knygos, perkerpu vienoj vietoj, persiuvu per vidurį, sulenkiu ir prie audinio prisiuvu sustiprinta siūle - dėl vaikų, kad taip greit neišpešiotų. Tik čia neapskaičiavau - labai jau daug karčių gavosi, MB kule ją vadina
na kad persiuti tai aisku, nes taip geriau ir siulai susigula ir susrusiuoja dailiai , o prie pacios galvos rankom tenka
Aciu uz senelioka-nu turiu as name toki noretoja jis man vakar vadovavo , kaip ka turiu daryti ... vis klause kur jo akys sakau po blakstienom .. kepure per dydele tai ant akiu uzkrito siaip nemegstu vilnos ... bet kartais ji kabina
Sakyčiau geras vadovautojas - aš neturiu tiek kantrybės su vilna. Bet dirbiniai iš vilnos - tai labai šilti ir jaukūs
QUOTE(OJE @ 2013 12 10, 12:46)
na kad persiuti tai aisku, nes taip geriau ir siulai susigula ir susrusiuoja dailiai , o prie pacios galvos rankom tenka
Aciu uz senelioka-nu turiu as name toki noretoja jis man vakar vadovavo , kaip ka turiu daryti ... vis klause kur jo akys sakau po blakstienom .. kepure per dydele tai ant akiu uzkrito siaip nemegstu vilnos ... bet kartais ji kabina
Klausyk labai noriu vieno tavo seneliuko, ir dar jautuko, ir ožkytės veltos... nerealūs labai tavo seneliukai. Žinau kad ne į temą, bet negaliu atsilaikyti
QUOTE(argus @ 2013 12 10, 14:40)
Klausyk labai noriu vieno tavo seneliuko, ir dar jautuko, ir ožkytės veltos... nerealūs labai tavo seneliukai. Žinau kad ne į temą, bet negaliu atsilaikyti
susirgo ozka nevelta pas mane
rasyk adresa seneliui salciui .... paziuresim ka cia galima sugalvoti
DAIVUŽĖLE, kokie mieli angeliukai