Labukas,su pirma kalendorines ziemos diena Kad nebutu cia taip tylu pasirodau,mano pirmoji sraige http://public.fotki....-2377-copy.html
Mno pirmas bandymas su siuvimo masina
burbulai2. kaip tik tuo momentu kai as ziurejau tavo sita zaisla atejo mano dukra ir sako, ooooo maaaama monstras! pasiuuuk man sita moooonstraaa. nu pasiuk pasiuk pasiuk OK, einu ieskot zalios medziagos
QUOTE(burbulai2 @ 2013 12 03, 01:17)
Fainuolis
QUOTE(leguska69 @ 2013 12 03, 11:59)
burbulai2. kaip tik tuo momentu kai as ziurejau tavo sita zaisla atejo mano dukra ir sako, ooooo maaaama monstras! pasiuuuk man sita moooonstraaa. nu pasiuk pasiuk pasiuk OK, einu ieskot zalios medziagos
radai zalios medziagos atsiusk man- varlei as neturiu.
Mano i rjauciu uzsimanytu- gerai kad nera namie
Burbulai2- liuks
Aciu
Mausu maziukui ir labai patiko
Mausu maziukui ir labai patiko
QUOTE(OJE @ 2013 12 04, 23:32)
aš apakus OJE...viskas taip jėgoviškai Kiekviena detalytė tokia apgalvota ir miela... ir keista ....žodžiu ..man žiauriai patiko
QUOTE(DAIVUZELE33 @ 2013 12 05, 11:45)
aš apakus OJE...viskas taip jėgoviškai Kiekviena detalytė tokia apgalvota ir miela... ir keista ....žodžiu ..man žiauriai patiko
uj daivuzele kaip tu cia graziai man ACIU Siaip pastebejau kad ieskau tokios kurybos kurioje rasciau pilna pasitenkinima .... pradeda vilioti skirtingu techniku maisymas ... ir t.t gal kada ir sarnyrines ismoksiu gal....
Rodausi su savo kudle Rusne
leguska69 - labai faini tavo linksmuoliai
leguska69 - labai faini tavo linksmuoliai