Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiūti žaislai /tema 3

Labukas,su pirma kalendorines ziemos diena 000059.gif Kad nebutu cia taip tylu pasirodau,mano pirmoji sraige http://public.fotki....-2377-copy.html
Atsakyti
Labai ačiū Pernille wub.gif
Vakar iškeliavo kaip dovana firmos dviejų metukų gyvavimo proga
user posted image
Atsakyti
Mno pirmas bandymas su siuvimo masina 4u.gif

user posted image
Atsakyti
burbulai2. kaip tik tuo momentu kai as ziurejau tavo sita zaisla atejo mano dukra ir sako, ooooo maaaama monstras! pasiuuuk man sita moooonstraaa. nu pasiuk pasiuk pasiuk biggrin.gif OK, einu ieskot zalios medziagos
Atsakyti
QUOTE(burbulai2 @ 2013 12 03, 01:17)
Mno pirmas bandymas su siuvimo masina 4u.gif

user posted image

biggrin.gif Fainuolis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(leguska69 @ 2013 12 03, 11:59)
burbulai2. kaip tik tuo momentu kai as ziurejau tavo sita zaisla atejo mano dukra ir sako, ooooo maaaama monstras! pasiuuuk man sita moooonstraaa. nu pasiuk pasiuk pasiuk  biggrin.gif OK, einu ieskot zalios medziagos

radai zalios medziagos biggrin.gif atsiusk man- varlei lotuliukas.gif as neturiu.
Mano i rjauciu uzsimanytu- gerai kad nera namie biggrin.gif
Burbulai2- liuks 4u.gif
Atsakyti
Aciu 4u.gif
Mausu maziukui ir labai patiko smile.gif
Atsakyti
va toki turiu biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 12 04, 23:32)
va toki turiu  biggrin.gif
user posted image

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif aš apakus bigsmile.gif OJE...viskas taip jėgoviškai thumbup.gif Kiekviena detalytė tokia apgalvota ir miela... ir keista ....žodžiu ..man žiauriai patiko wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(DAIVUZELE33 @ 2013 12 05, 11:45)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif aš apakus bigsmile.gif OJE...viskas taip jėgoviškai thumbup.gif Kiekviena detalytė tokia apgalvota ir miela... ir keista ....žodžiu ..man žiauriai patiko wub.gif  wub.gif  wub.gif

uj daivuzele kaip tu cia graziai man ACIU mirksiukas.gif Siaip pastebejau kad ieskau tokios kurybos kurioje rasciau pilna pasitenkinima .... pradeda vilioti skirtingu techniku maisymas ... ir t.t ax.gif gal kada ir sarnyrines ismoksiu biggrin.gif gal....
Atsakyti
na va jau pasirodau su savo linksmukais smile.gif

user posted image
Atsakyti
Rodausi su savo kudle Rusne smile.gif
user posted image

leguska69 - labai faini tavo linksmuoliai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo argus: 09 gruodžio 2013 - 13:59