Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiūti žaislai /tema 3

atrodė paprasta pasiūti,bet... g.gif g.gif g.gif
Vis tik kantrybė nugalėjo lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DAIVUZELE33: 16 lapkričio 2013 - 22:05
QUOTE(**TEJA** @ 2013 11 14, 16:29)
Na va kaip gerai,bent nuotaika pakeliau  biggrin.gif  be galo grazi lelyte  thumbup.gif

Ačiū 4u.gif O nuotaika tikrai pakyla mielus darbelius žiūrint. Kartais pagalvoju - ech, kad aš vaikystėje tai būčiau turėjus wub.gif Man nieko nėra maloniau, gražiau, mieliau, šilčiau už rankomis siūtus, ar kitaip pagamintus žaislus vaikams. Joks gamyklinis pirktinis tam neprilygs.

QUOTE(DAIVUZELE33 @ 2013 11 16, 23:02)
atrodė paprasta pasiūti,bet... g.gif g.gif  g.gif
  Vis tik kantrybė nugalėjo lotuliukas.gif

O koks pilviukas mielas biggrin.gif wub.gif Kokio jis dydžio?
Atsakyti
mirksiukas.gif 30 cm
Atsakyti
O tai ne mažiukas bigsmile.gif Yra ką paniurkyti thumbup.gif
Atsakyti
vovere74, tavo leliu veidukai tai WOW WOW WOW, gal papasakotum kaip paisai veidukus? kokius irankius naudoji ir kokius dazus? as irgi labai noriu savo lelem veidus pradet piest, bet mano leles zymiai smulkesniais veidais, tai sunku dailiai kazka ispaisyt. ar tu pirma su paprastu piestuku ispiesi bruozus ir tada spalvini, konturuoji seseliuoji? o jeigu nesigauna su piestuku eskizas, kaip reik nutrint nuo audinio? m? as cia savo vienai bandziau nupiest veida, su tuo kas po ranka pakliuvo, bet gavosi kreivas antakis vienas biggrin.gif tai teko veido odos pertempimo operacija daryt nu...
Atsakyti
leguska69 - ačiū 4u.gif
Šitų siūtų lėlyčių veidukai ne maži, tai ir akys didesnės, nei tų kurias lipdau. Aš ant lipdytų ir pramokau piešt akytes, nors ten šiek tiek kitaip - reikia išpiešt tik pačią akį, o vokai išlipdomi. Bet užtat lipdomų nepalyginamai smulkiau viskas. Siūtoms tikriausiai taip ir reiktų daryt - su pieštuku gal pirmiau nusipiešt g.gif Bet aš neturiu tam kantrybės blush2.gif Aš piešiu iš kart su dažais. Naudoju akrilinius, bandžiau su aliejiniais, bet labai jau jie ilgai džiūsta. Akrilas man irgi nelabai, tad galvoju ką čia dar išbandyt g.gif Piešiu plonais teptukais, keletą turiu iš dailės reikmenų parduotuvės, kelis iš rankdarbių, dar kelis rinkinius iš nagų dailei skirtų. Man tiek piešimas, tiek siuvimas kažkoks kosmosas doh.gif Neseniai palyginus vyras padovanojo siuvimo mašiną ir ji gal kokius metus stovėjo nejudinama, kol prisiverčiau ją išbandyt. Nemoku dar ja dorai naudotis doh.gif Man siuvimas visada buvo didžiausia kančia. Bet pabandžiau siūt tedžius, juos siuvau rankomis, vieną lėlę pusiau lipdytą-pusiau siūtą ir kažkaip užsikabinau ant siuvimo. Su piešimu irgi tas pats bairis - mokausi pati kažkaip. Vienas žmogus čiupinėdamas mano paskutinę lėlę paklausė - o tu tokias akis nupiešei, tai turbūt moki gražiai piešt? Sakau ne, nemoku. Sako - o ar bandei? Hm g.gif Nu ne, nebandžiau. Tai, sako, iš kur tada žinai, kad nemoki? Ir ką atsakyt? lotuliukas.gif Žinau, kad nemoku, nes to reikia mokytis, mokyklos laikais lankiau dailę, bet tada tapiau tik natiurmortus ir peizažus ir be to jau prieš kiek metų tas buvo doh.gif Nieko nepamenu.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif gal kuri galetu pasidalinti siutos leles iskarpom? tilda siam reikalui netinka. Perziurejau interneta skersai isilgai ir nieko tokio paprasto,bet grazaus neradau verysad.gif Ziuriu daugiausia leliu su ispiestais veidukais,bet man tas piesimas kazkoks kosmosas net bandyt baisu...
Atsakyti
QUOTE(**TEJA** @ 2013 11 22, 10:59)
Sveikos  4u.gif  gal kuri galetu pasidalinti siutos leles iskarpom? tilda siam reikalui netinka. Perziurejau interneta skersai isilgai ir nieko tokio paprasto,bet grazaus neradau  verysad.gif  Ziuriu daugiausia leliu su ispiestais veidukais,bet man tas piesimas kazkoks kosmosas net bandyt baisu...

1
2
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2013 11 22, 10:13)

argus milziniskas aciu clap.gif
Atsakyti
Senokai buvau apsilankiusi mergytės blush2.gif
Noriu pagirti visų darbelius neišskiriant nei vienos wub.gif clap_1.gif jie visi nuostabūs
Ir tuo pačiu pasirodau su savo kašarais
user posted image
Atsakyti
perle70...kašarai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif (man ypač berniukas mirksiukas.gif )
Atsakyti
perle 70 kokie fainuoliai thumbup.gif
Atsakyti