Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiūti žaislai /tema 3

Voveryt, labai puiki lėlė. Jau lėlininkų temoj, kur neakivaizdžiai kiekvieną žodį ir vaizdą gaudau, apžiūrėjau biggrin.gif Man irgi dažnai reikia save stabdyti, kad labiau vaikams, o ne suvenyriniai padarai būtų biggrin.gif
QUOTE(OJE @ 2013 11 04, 11:20)
liuks mano svajonese jisir gi yra  biggrin.gif  O viduje tik kimstas , nedejai vielos ?
O kiek darbu ... saunuoles  4u.gif  pries Kaledas visos dovanas jau ruosiat  mirksiukas.gif

Vidus kimštas, vielą tik kojoms naudojau. Kad jis ir taip stovi, formą laiko. Nebent labai keistai sparnus susukiot, tada kartais pradeda svyruot, kol lygsvarą atgauna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2013 11 04, 12:22)
Sveikos 4u.gif  Ar priimsit į kompaniją? Lėlė siūta, nors ir ne žaidimams skirta. Žiurkius lipdytas. Norisi ir kokią lengvesnę, gal vaikams žaisti tinkamą lėlę pasiūt, bet vis taip įsijaučiu, kad negaliu sustot doh.gif
user posted image

Labai graži lėlytė
O ką su kojom darai, kad stovi šita lėlytė?
Atsakyti
Sveikos siuvejeles smile.gif Kol temuteje taip tylu,parodau savo du darbelius smile.gif http://public.fotki....uti-zaisliukai/
Atsakyti
teja - thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 11 07, 14:10)

Aciu 4u.gif dabar baigineju meskuti,vakare butinai pasirodysiu,jei reikia galiu ir iskarpomis pasidalinti,nemazai ju turiu smile.gif
Atsakyti
Prie lėlyčių biggrin.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
Kaip ir zadejau,ka tik pabaiktas meskutis http://public.fotki....82457-copy.html
Atsakyti
Tėja, puikus meškutis. Toks kakava su pienu biggrin.gif
o padukai atskirai prisiūti?
Atsakyti
QUOTE(As ir Morka @ 2013 11 08, 00:14)
Tėja, puikus meškutis. Toks kakava su pienu  biggrin.gif
o padukai atskirai prisiūti?

Aciu,taip padukai atskirai prisiuti,pirma karta meski siuvau,tai viska dariau kaip aprasyta buvo smile.gif
Atsakyti
Labukas smile.gif oi kaip cia tylu... noriu supazindinti su zuikyte http://public.fotki....-2370-copy.html dabar jusu darbeliu lauksiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(As ir Morka @ 2013 11 04, 15:44)
Voveryt, labai puiki lėlė. Jau lėlininkų temoj, kur neakivaizdžiai kiekvieną žodį ir vaizdą gaudau, apžiūrėjau  biggrin.gif  Man irgi dažnai reikia save stabdyti, kad labiau vaikams, o ne suvenyriniai padarai būtų  biggrin.gif

Ačiū 4u.gif Mes žiūriu net keliose temose vis prasilenkiam, pasilabinam biggrin.gif Jau kai pradedi kažką kurti, tai tas bandymų ratas plečiasi, plečiasi biggrin.gif

QUOTE(argus @ 2013 11 04, 15:49)
Labai graži lėlytė
O ką su kojom darai, kad stovi šita lėlytė?

Ačiū 4u.gif
Aš jas labai tvirtai, kietai prikemšu, taip, kaip teddžius. Viršuje kojos tvirtintos su sagomis ir tvirtu siūlu, labai stipriai sutempiant. Tos mergaitės su žiurke batų padeliuose įsiūti pakietinimai. Nors ir be batelių stovi, tik ne taip tvirtai, kaip su jais - gali lankstytis visokiom pozom.
Ankstesnei lėlei tuos pakietinimus siuvau tiesiai prie kojyčių, tai stovi labai gerai ir basa, bet sunkiau batelius apaut, kai pėdutės nelanksčios:
user posted image

QUOTE(**TEJA** @ 2013 11 14, 01:50)
Labukas  smile.gif  oi kaip cia tylu... noriu supazindinti su zuikyte http://public.fotki....-2370-copy.html dabar jusu darbeliu lauksiu  mirksiukas.gif

Negaliu nustoti juoktis lotuliukas.gif Jetus, ji visai kaip viena iš mano šunyčių lotuliukas.gif Kai ko nors nori ar prisidirba, tai žvilgsniukas lygiai toks pats. Super thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vovere74: 14 lapkričio 2013 - 15:12
QUOTE(vovere74 @ 2013 11 14, 15:10)
Ačiū 4u.gif Mes žiūriu net keliose temose vis prasilenkiam, pasilabinam biggrin.gif Jau kai pradedi kažką kurti, tai tas bandymų ratas plečiasi, plečiasi biggrin.gif
Ačiū 4u.gif
Aš jas labai tvirtai, kietai prikemšu, taip, kaip teddžius. Viršuje kojos tvirtintos su sagomis ir tvirtu siūlu, labai stipriai sutempiant. Tos mergaitės su žiurke batų padeliuose įsiūti pakietinimai. Nors ir be batelių stovi, tik ne taip tvirtai, kaip su jais - gali lankstytis visokiom pozom.
Ankstesnei lėlei tuos pakietinimus siuvau tiesiai prie kojyčių, tai stovi labai gerai ir basa, bet sunkiau batelius apaut, kai pėdutės nelanksčios:
user posted image
Negaliu nustoti juoktis lotuliukas.gif Jetus, ji visai kaip viena iš mano šunyčių lotuliukas.gif Kai ko nors nori ar prisidirba, tai žvilgsniukas lygiai toks pats. Super thumbup.gif

Na va kaip gerai,bent nuotaika pakeliau biggrin.gif be galo grazi lelyte thumbup.gif
Atsakyti