Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiūti žaislai /tema 3

laba diena,
o jus taip vadinama sintepona kemsate i vidu? ax.gif ar jo buna pirkti tik specializuotose parduotuvese (siulu, audiniu ir t.t.) ar kur? aciu 4u.gif
Atsakyti
argus simtakojis nerealus smile.gif super thumbup.gif

As ir Morka
labia grazus, kaip jis taip stirtai stovi ?

perle70
miela lelyte, reisk saviskei kazka panasaus sukurt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nenuorama- @ 2013 10 27, 10:41)

As ir Morka[/b]  labia grazus, kaip jis taip stirtai stovi ?

Ačiū blush2.gif . Kojos lankstytos iš vielos ir apsuktos medžiaga. Tikrai tvirtos
Atsakyti
Va mano žirafa 4u.gif ax.gif
user posted image
Atsakyti
O štai ir mano paskutiniai darbai :
žirafa
user posted image
lėlytė
user posted image
krokodilas
user posted image
Atsakyti
Nuostabus darbeliai 4u.gif
O stai mano pirmas ax.gif
user posted image
Atsakyti
smile.gif
user posted image
Atsakyti
Saulyte, lėlė nuotabi wub.gif Norėjau paklausti, o pieši tekstiliniais ar akriliniais dažais? Mano tekstiliniai į pabaigą, tai galvoju gal akrilą išbandyt... Ar didelis skirtumas tarp jų? blush2.gif Geriausia, aišku, abejus nusipirkt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(As ir Morka @ 2013 11 02, 18:01)
Saulyte, lėlė nuotabi  wub.gif  Norėjau paklausti, o pieši tekstiliniais ar akriliniais dažais? Mano tekstiliniai į pabaigą, tai galvoju gal akrilą išbandyt... Ar didelis skirtumas tarp jų?  blush2.gif Geriausia, aišku, abejus nusipirkt  lotuliukas.gif

ačiū, tekstiliniais
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Ar priimsit į kompaniją? Lėlė siūta, nors ir ne žaidimams skirta. Žiurkius lipdytas. Norisi ir kokią lengvesnę, gal vaikams žaisti tinkamą lėlę pasiūt, bet vis taip įsijaučiu, kad negaliu sustot doh.gif
user posted image
Atsakyti
Labukas, ar galima prie jusu prisijungti 4u.gif ? Jusu darbeliai nuostabus,tikros auksarankes cia susirinke thumbup.gif As taip pat labai megstu siuti zaisliukus (man jie geriausiai iseina) ne vienai drauges vaikui nunesta dovanu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(As ir Morka @ 2013 10 03, 12:39)
Ateinu pasirodyt su paukščiuku  blush2.gif  Toks labiau suvenyrinis negu žaidimams. Lininis. 

liuks mano svajonese jisir gi yra biggrin.gif O viduje tik kimstas , nedejai vielos ?
O kiek darbu ... saunuoles 4u.gif pries Kaledas visos dovanas jau ruosiat mirksiukas.gif
Atsakyti