Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiūti žaislai /tema 3

klausimuka turiu, kaip jus laikot brezinius?
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 06 13, 22:26)
klausimuka turiu, kaip jus laikot brezinius?

aš tai susegu sąvaržėlėm ir į įmautes susidedu. O didesnius taip komodos stalčiuje susegus laikau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(perle70 @ 2013 06 13, 22:58)
aš tai susegu sąvaržėlėm ir į įmautes susidedu. O didesnius taip komodos stalčiuje susegus laikau. biggrin.gif

o laikai su paveiksliuku, ar tiesiog zinai ,kas kaip ir kur ax.gif
Pas mane tooks chaosas .... nes dazniausiai breziniukas tiek vienam kartui ir po to pamirstu kieno ir kaip jis atrodo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 06 14, 13:08)
o laikai su paveiksliuku,

Ant iskarpų užsirašau kokia lėlė, koks ūgis ir dar detales susinumeruoju. Ant didžiausios detalės susirašau visą specifikaciją. Niekas nesusipainioja biggrin.gif vat taip cool.gif
Atsakyti
QUOTE(perle70 @ 2013 06 14, 14:48)
Ant iskarpų užsirašau kokia lėlė, koks ūgis ir dar detales susinumeruoju. Ant didžiausios detalės susirašau visą specifikaciją. Niekas nesusipainioja biggrin.gif  vat taip cool.gif

va va dabar ir as jau supratau .. kad tai neisvengiama.. doh.gif bet man juk reikia, kad butu paprasciau biggrin.gif biggrin.gif Bandysiu subrandinti sistema is tingejimo biggrin.gif
Atsakyti
Gaivinu apsnūdusią temelę...mano pavasarį siūtas ir užsigulėjęs katinukas biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
tema neapsnudus ... as siunu ax.gif kaip ir tu biggrin.gif tuoj visa ZOO turesiu namie ax.gif
Tavo kasakas nu tooks kasakas .... sam sebe bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 06 28, 02:18)

Tavo kasakas nu tooks kasakas .... sam sebe  bigsmile.gif

toooks atsiputes isejo, keiciau iskarpa...norejau kaip geriau, o gavosi kaip visada ax.gif
Atsakyti
QUOTE(perle70 @ 2013 06 28, 11:42)
toooks atsiputes isejo, keiciau iskarpa...norejau kaip geriau, o gavosi kaip visada ax.gif

o tu pribandymu nesidarai .. man tai dzanai netinka ismiera, kai atsispausdinu doh.gif
Dabar va avies modeli atmusineju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 06 28, 14:48)
o tu pribandymu nesidarai .. man tai dzanai netinka ismiera, kai atsispausdinu  doh.gif
Dabar va avies modeli atmusineju  biggrin.gif

Kad as daugiausiai is akies viska darau, jei pasiteisina tai toliau siuvu, jei ne...metu i sona, o kai buna tinkama nuotaika ardau, perdarineju. Turiu namuose tokia gedos dezute su nebaigtais, nepataisytais zaislais. Pati nuo saves ja slepiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(perle70 @ 2013 06 28, 17:15)
Kad as daugiausiai is akies viska darau, jei pasiteisina tai toliau siuvu, jei ne...metu i sona, o kai buna tinkama nuotaika ardau, perdarineju. Turiu namuose tokia gedos dezute su nebaigtais, nepataisytais zaislais. Pati nuo saves ja slepiu blush2.gif

vau .... as tai turiu tik vieno meskino galva ir netycia kazkokio suns ... kuri neranda kuno biggrin.gif nekyla jokiu minciu, kaip uzbaigti ...o siaip tai man patinka tas procesas kai darai ir gale nezinai kaip gausis .. aisku gerai, kai darbas pralenkia net fantazijas bigsmile.gif
Man ta medziaga su zirafa akis bade... nu taip norejo is jos ka nors pasiuti, kad sakes .... ir esu taip nerealiai patenkinta, kad taip gerai panaudojau ax.gif Nes jau galvojau klausiu jusu cia-ka su ta medziaga daryti ax.gif
O siaip turiu prisiuvus daug daug - bet taip tingiu fotkinti doh.gif
Atsakyti
O aš šiandien nuo pačio ryto neradau sau vietos...dėliojau, dėliojau ir štai kas gavosi biggrin.gif
Lininiai žaislai
Atsakyti