klausimuka turiu, kaip jus laikot brezinius?
QUOTE(OJE @ 2013 06 13, 22:26)
klausimuka turiu, kaip jus laikot brezinius?
aš tai susegu sąvaržėlėm ir į įmautes susidedu. O didesnius taip komodos stalčiuje susegus laikau.
QUOTE(perle70 @ 2013 06 13, 22:58)
aš tai susegu sąvaržėlėm ir į įmautes susidedu. O didesnius taip komodos stalčiuje susegus laikau.
o laikai su paveiksliuku, ar tiesiog zinai ,kas kaip ir kur
Pas mane tooks chaosas .... nes dazniausiai breziniukas tiek vienam kartui ir po to pamirstu kieno ir kaip jis atrodo
QUOTE(OJE @ 2013 06 14, 13:08)
o laikai su paveiksliuku,
Ant iskarpų užsirašau kokia lėlė, koks ūgis ir dar detales susinumeruoju. Ant didžiausios detalės susirašau visą specifikaciją. Niekas nesusipainioja vat taip
QUOTE(perle70 @ 2013 06 14, 14:48)
Ant iskarpų užsirašau kokia lėlė, koks ūgis ir dar detales susinumeruoju. Ant didžiausios detalės susirašau visą specifikaciją. Niekas nesusipainioja vat taip
va va dabar ir as jau supratau .. kad tai neisvengiama.. bet man juk reikia, kad butu paprasciau Bandysiu subrandinti sistema is tingejimo
tema neapsnudus ... as siunu kaip ir tu tuoj visa ZOO turesiu namie
Tavo kasakas nu tooks kasakas .... sam sebe
Tavo kasakas nu tooks kasakas .... sam sebe
QUOTE(OJE @ 2013 06 28, 02:18)
toooks atsiputes isejo, keiciau iskarpa...norejau kaip geriau, o gavosi kaip visada
QUOTE(perle70 @ 2013 06 28, 11:42)
toooks atsiputes isejo, keiciau iskarpa...norejau kaip geriau, o gavosi kaip visada
o tu pribandymu nesidarai .. man tai dzanai netinka ismiera, kai atsispausdinu
Dabar va avies modeli atmusineju
QUOTE(OJE @ 2013 06 28, 14:48)
o tu pribandymu nesidarai .. man tai dzanai netinka ismiera, kai atsispausdinu
Kad as daugiausiai is akies viska darau, jei pasiteisina tai toliau siuvu, jei ne...metu i sona, o kai buna tinkama nuotaika ardau, perdarineju. Turiu namuose tokia gedos dezute su nebaigtais, nepataisytais zaislais. Pati nuo saves ja slepiu
QUOTE(perle70 @ 2013 06 28, 17:15)
Kad as daugiausiai is akies viska darau, jei pasiteisina tai toliau siuvu, jei ne...metu i sona, o kai buna tinkama nuotaika ardau, perdarineju. Turiu namuose tokia gedos dezute su nebaigtais, nepataisytais zaislais. Pati nuo saves ja slepiu
vau .... as tai turiu tik vieno meskino galva ir netycia kazkokio suns ... kuri neranda kuno nekyla jokiu minciu, kaip uzbaigti ...o siaip tai man patinka tas procesas kai darai ir gale nezinai kaip gausis .. aisku gerai, kai darbas pralenkia net fantazijas
Man ta medziaga su zirafa akis bade... nu taip norejo is jos ka nors pasiuti, kad sakes .... ir esu taip nerealiai patenkinta, kad taip gerai panaudojau Nes jau galvojau klausiu jusu cia-ka su ta medziaga daryti
O siaip turiu prisiuvus daug daug - bet taip tingiu fotkinti
O aš šiandien nuo pačio ryto neradau sau vietos...dėliojau, dėliojau ir štai kas gavosi
Lininiai žaislai
Lininiai žaislai