Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiūti žaislai /tema 3

kokie mieluciai thumbup.gif
Patarkit man ka man siuti, turiu pristatyti prekybai ir visai pasimeciau ... ka cia pateikti doh.gif kaip visada pasijauciu nepasiruosus lotuliukas.gif
Atsakyti
OJE, pasiuk begemota su PRADA sortais biggrin.gif gi jau vasara biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(leguska69 @ 2013 05 28, 20:38)
OJE, pasiuk begemota su PRADA sortais  biggrin.gif  gi jau vasara  biggrin.gif

tai jei tik viena vieneta, tai nors ir zirafa dvieju metru .... man reikia urmu kazko ir ant staigaus doh.gif
Kaip atrodo begemotas su Prada sortais lotuliukas.gif prados sortams reiks patento lotuliukas.gif
Atsakyti
tada OJE tau belieka kokias tai sages siut vasariskas g.gif daugiau nieko nesugalvoju urmiskesnio
Atsakyti
QUOTE(leguska69 @ 2013 05 29, 10:05)
tada OJE tau belieka kokias tai sages siut vasariskas  g.gif daugiau nieko nesugalvoju urmiskesnio

OJE sugalvojo pati... tai ka moka siuti labiausiai ogi-ANGELUS .. nes muge skirta vaikams.o kas nemegsta angelu ? biggrin.gif tik teks sukti galva kaip padaryti berna angeliuka lotuliukas.gif
Atsakyti
tai man atrodo kaip tik angelas bernas YZY , o va merga tai sunkiau jau islauzt, jau ir sijono reikia ir kasu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(leguska69 @ 2013 05 29, 13:35)
tai man atrodo kaip tik angelas bernas YZY , o va merga tai sunkiau jau islauzt, jau ir sijono reikia ir kasu biggrin.gif

aha yzy lotuliukas.gif bernas angelas be plauku/plikai skustas ir be kelniu lotuliukas.gif Cia jau nebe angelas, playbojus greiciau lotuliukas.gif
Atsakyti
biggrin.gif nu tik jau , pavartyk biblija, paziurek davincio paveikslu, pamatysi kokie pliki angelai budavo biggrin.gif tik lapelis reikiamoj vietoj kazkokiu budu prisegtas ir viskas biggrin.gif sparnai ant nugaros prisriubinti, o plaukai... nu budavo jie su plaukais, garbanotais dazniausiai, aij nu ir aisku aureole virs plauku !
Atsakyti
QUOTE(leguska69 @ 2013 05 29, 16:11)
biggrin.gif nu tik jau , pavartyk biblija, paziurek davincio paveikslu, pamatysi kokie pliki angelai budavo  biggrin.gif tik lapelis reikiamoj vietoj kazkokiu budu prisegtas ir viskas  biggrin.gif sparnai ant nugaros prisriubinti, o plaukai... nu budavo jie su plaukais, garbanotais dazniausiai, aij nu ir aisku aureole virs plauku !

parodyk man pasiuta toki lotuliukas.gif
ok, sian pagaliau jau turiu savo drambliene clap.gif dabar as ne viena namuose stora lotuliukas.gif
user posted imageCia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo OJE: 30 gegužės 2013 - 19:52
Vau, kokia fainuoliška DRAMBLIENĖ thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
O čia mano kūdas apsnūdęs žirgiokas mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
cia arkliene nusikalus po darbu biggrin.gif .. bet labai miela thumbup.gif
Atsakyti
OJE, ir liūdna arklienė, nes vyro jai nepasiuvau biggrin.gif

O čia jos vaikučiai
user posted image