kokie mieluciai
Patarkit man ka man siuti, turiu pristatyti prekybai ir visai pasimeciau ... ka cia pateikti kaip visada pasijauciu nepasiruosus
OJE, pasiuk begemota su PRADA sortais gi jau vasara
QUOTE(leguska69 @ 2013 05 28, 20:38)
OJE, pasiuk begemota su PRADA sortais gi jau vasara
tai jei tik viena vieneta, tai nors ir zirafa dvieju metru .... man reikia urmu kazko ir ant staigaus
Kaip atrodo begemotas su Prada sortais prados sortams reiks patento
tada OJE tau belieka kokias tai sages siut vasariskas daugiau nieko nesugalvoju urmiskesnio
QUOTE(leguska69 @ 2013 05 29, 10:05)
tada OJE tau belieka kokias tai sages siut vasariskas daugiau nieko nesugalvoju urmiskesnio
OJE sugalvojo pati... tai ka moka siuti labiausiai ogi-ANGELUS .. nes muge skirta vaikams.o kas nemegsta angelu ? tik teks sukti galva kaip padaryti berna angeliuka
tai man atrodo kaip tik angelas bernas YZY , o va merga tai sunkiau jau islauzt, jau ir sijono reikia ir kasu
QUOTE(leguska69 @ 2013 05 29, 13:35)
tai man atrodo kaip tik angelas bernas YZY , o va merga tai sunkiau jau islauzt, jau ir sijono reikia ir kasu
aha yzy bernas angelas be plauku/plikai skustas ir be kelniu Cia jau nebe angelas, playbojus greiciau
nu tik jau , pavartyk biblija, paziurek davincio paveikslu, pamatysi kokie pliki angelai budavo tik lapelis reikiamoj vietoj kazkokiu budu prisegtas ir viskas sparnai ant nugaros prisriubinti, o plaukai... nu budavo jie su plaukais, garbanotais dazniausiai, aij nu ir aisku aureole virs plauku !
QUOTE(leguska69 @ 2013 05 29, 16:11)
nu tik jau , pavartyk biblija, paziurek davincio paveikslu, pamatysi kokie pliki angelai budavo tik lapelis reikiamoj vietoj kazkokiu budu prisegtas ir viskas sparnai ant nugaros prisriubinti, o plaukai... nu budavo jie su plaukais, garbanotais dazniausiai, aij nu ir aisku aureole virs plauku !
parodyk man pasiuta toki
ok, sian pagaliau jau turiu savo drambliene dabar as ne viena namuose stora
Cia
cia arkliene nusikalus po darbu .. bet labai miela