Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiūti žaislai /tema 3

as tai is Sonatuko leles imu pvz. ji kas diena gamina kazka.. net pavydu ... noriu ir as taip biggrin.gif biggrin.gif
Stai jums juoda balta - kas ? CIA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo OJE: 06 gegužės 2013 - 13:01
QUOTE(OJE @ 2013 05 06, 14:00)
as tai is Sonatuko leles imu pvz. ji kas diena gamina kazka.. net pavydu ... noriu ir as taip  biggrin.gif  biggrin.gif
Stai jums  juoda balta - kas ?  CIA

Nu nieko sau - ir pati kepi kas dieną po naujieną. Bambos jau nebespėju krapštytis blush2.gif ax.gif Vakarais mažai laiko teturiu. Ech...noriu ir aš taip
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2013 05 06, 15:56)
Nu nieko sau - ir pati kepi kas dieną po naujieną. Bambos jau nebespėju krapštytis blush2.gif  ax.gif Vakarais mažai laiko teturiu. Ech...noriu ir aš taip

pala tuoj tuoj ir mano troboj bus taip, kad nespesiu nieko .. tai kolkas isnaudoju laika ir idejas biggrin.gif
Kas idomiai pasiuvau ji vakar.. sian nufotkinau ir krizenau... kazkaip ir jo ir mano apranga siandiena vienoda lotuliukas.gif
Atsakyti
Oi kiek naujų grožių prisiuvot mergaitės thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Čia manoji gvardija lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
ruosi apsauga lotuliukas.gif kietai a
Atsakyti
Namuose apsigyveno katinas...ne koks paprastas, o amerikonas. lotuliukas.gif Tik galvoju, gal jam kelnes užmaut, o tai sėdi dabar plika uodega lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(perle70 @ 2013 05 15, 09:07)

man tai jis be kelniu visai grazus lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(perle70 @ 2013 05 15, 09:07)
Namuose apsigyveno katinas...ne koks paprastas, o amerikonas.  lotuliukas.gif  Tik galvoju, gal jam kelnes užmaut, o tai sėdi dabar plika uodega lotuliukas.gif
user posted image

Sakyčiau kelnės visai nereikalingos - gražus ira taip. Kelnės sugadins vaizdą smile.gif
Atsakyti
Reiškia nuspręsta...kacas lieka be kelnių biggrin.gif
Atsakyti
tyla kokia
As va atnesu savo siuvini- zaidima bigsmile.gif
user posted image
Issamiau viskas Stai CIA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo OJE: 25 gegužės 2013 - 22:26
jetus kiek man laimes .. senai senai pradeta ... vakar neleido man pasiuti dramblio... tai visai netiketai lele uzbaigiau yahoo.gif
user posted image
Daugiau kaip visada FB
Atsakyti
va pasiuvau maziausius dalykus gyvenime kokius esu siuvus biggrin.gif sunkoka, bet labai man jie mieli

https://www.facebook...2...e=1
Atsakyti