Sveikos, labai noriu atnaujinti šią nuostabią temą.
Labai miela matyti visokius jūsų darbus vienoje temoje, nebūtina būti profesionale, tiesiog pasirodykite tai ką esate pasiuvusios sau, draugams, savo vaikams ar šiaip, dar tik planuojate ir norite sužinoti daugiau
Kviečiu visas
Pirma tema
Antra tema
Čia keli puslapiukai su pamokėlėm.
žaisliuku siuvimas
Tildos
nerealus vėžliukas
labai mielas vėžliukas..
mano planuose senai adatinė yra...bet..niekaip neprisiruošiu...
QUOTE(DAIVUZELE33 @ 2013 03 27, 21:14)
labai mielas vėžliukas..
stai tau ir tavo ikvepimui vazdelis As turiu gal kokias jau 3/4 - bet man vis neuztenka Noriu ko nors mielo ant rankos dar
Pirmasis meškis mano sūneliui
MIkas vardu
Vėžliukas fainuolis ir praktiškas labai man irgi kažko panašaus reikia adatėlės mano visos išsibarščiusios kai reikia, taip kaip ir priklauso siuvėjai adatos nerasta o arkliukas toks nuoširdus jis man, kaip iš filmuko, toks su savo istorija
MIkas vardu
Vėžliukas fainuolis ir praktiškas labai man irgi kažko panašaus reikia adatėlės mano visos išsibarščiusios kai reikia, taip kaip ir priklauso siuvėjai adatos nerasta o arkliukas toks nuoširdus jis man, kaip iš filmuko, toks su savo istorija
Labai džiugu, kad atgijo tokia tema Tikrai, būna, kad žaislas prie Tedžių netinka...
Mano naujausias baigtas žaislas zuikis - ufonautas
Oje, tu tikra šaunuolė, kad atgaivinai šitą beveik metus nedorai pamirštą temukę
VALIO, galėsim pasirodyt ir su kitais grožiais
VALIO, galėsim pasirodyt ir su kitais grožiais
QUOTE(As ir Morka @ 2013 03 28, 00:48)
Labai džiugu, kad atgijo tokia tema Tikrai, būna, kad žaislas prie Tedžių netinka...
Ši tema tikrai labai reikalinga, nes kartais net nežinai kur nešti savo kūrinį - netinka į jokias "specializuotas" temas
Man labai patinka medžiagos raštas Kas čia per audinys? Ir pats žvėriukas koks fainutis-storulis
Vau kokių gražių žaisliukų prisiuvote net užpavydėjau kad aš taip nemokų kaži ir ar mokėčiau
Na kaip šauniai viskas atgijo. Man tai kažkokia liga ir teddy tipo ir šiaip žaislus siūti Būna, kad pamatau atraižą ir koks žvėriukas iš kart akyse šokinėja Tik kai kuriems paskui sunku namus rasti
Keletas anksčiau siūtų
Keletas anksčiau siūtų