i | Sveikos ir sveiki, esu ne tik mama, auginanti tris mažylius namie, norinti pasidalinti savo įgyta patirtimi, bet ir naujoji šio skyrelio moderatorė. Man šios pareigos yra visiškai naujos ir niekad nebandytos, bet pažadu nuoširdžiai jas vykdyti ir tikiuosi supratimo iš jūsų. Bendrom jėgom rašykime taip, kad šis skyrelis būtų tvarkingas, įdomus, patogus skaitymui ir bendravimui, gyvenkime draugiškai. :4u: Tuo pačiu prašau, kad visi be išimties laikytumėtės šių taisyklių: prieš paskelbdami naują temą, pasinaudokite Paieškos galimybėmis ir įsitikinkite, kad tokios temos nėra, temos pavadinimą rašykite TIK lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). Stenkitės suformuluoti trumpą ir aiškų pavadinimą. Nenaudokite jokių papildomų simbolių, išskyrus klaustukus ir šauktukus, šiame skyrelyje dalijamės naudinga informacija, patarimais ir įgyta patirtimi, o skelbimams vieta - "Skelbimų lentoje". Tokie komentarai, kaip: siūlau užsukti ., ieškau/siūlau/pirkčiau ir pan. bus ištrinti be jokio perspėjimo, o dalyviui bus skirtas įspėjimas arba nuobauda, prašau neatidarinėti naujos temos tęsinio, kol senoji tema neprirašyta iki 50 psl., * cituojame taip, kad citata neužimtų didžiosios dalies žinutės, * temose talpinamos nuotraukos turi būti ne didesnės nei 640x480 taškų, * draudžiama cituoti daugiau nei vieną nuotrauką, labai prašau nešiukšlinti - Jūsų atsakymai vien tik šypsenėlėmis ir/ar tik keletu bereikšmių žodelių neturi jokios išliekamos vertės forume, todėl bus ištrinti. Jeigu kils kokių neaiškumų ar klausimų, visada galite kreiptis į mane ar į kitus moderatorius. Forumo taisykles visada galite rasti čia Kilus neaiškumams, atsakymo galite ieškoti D.U.K skyrelyje |