QUOTE(Juodoji Fėja @ 2012 05 27, 18:20)
mergaitės, gal turit idėjų ką galima būtų kepti ant elektrinio grilio?
turiu tą neuždaroma PHILIPSą,kelis kart tik esu kepus ant jo ir visus kartus nusivyliau:verysad: na neiškepa man ant jo niekas, apskrunda, bet vidus žalias lieka, nei per kur arti varijanto "minkšta mėsytė" kepiau ir vištieną, iš faršo ala tai kotletukus
labai norėjau to daikto, taip džiaugiaus o guli nenaudojamas
na pasidalinkit idėjom, mintim, patirtim
va toks pas mane:
turiu tą neuždaroma PHILIPSą,kelis kart tik esu kepus ant jo ir visus kartus nusivyliau:verysad: na neiškepa man ant jo niekas, apskrunda, bet vidus žalias lieka, nei per kur arti varijanto "minkšta mėsytė" kepiau ir vištieną, iš faršo ala tai kotletukus
labai norėjau to daikto, taip džiaugiaus o guli nenaudojamas
na pasidalinkit idėjom, mintim, patirtim
va toks pas mane:
kai rinkaus grili,konsultantas man paaiskino jog tie atviri elektriniai daugiau skirti apkepimui, o kad iskeptu rekomendavo uzdengiama, pati issirinkau si: http://www.e-senukai...latronic_2.html ir likau l. patenkinta, si savaitgali isbandem, kepiau desreliu verinukus su darzovem, plonas maltos mesos desreles ir visciuku slauneles marinuotas majoneze(mesyte liko sultinga, o virsus skaniai paskrudo), dar pakepiau morku ziedelius. Mazesniu gabaritu, silpnesnio ir atviro tikrai neimciau, nes sitas kaip paaiskejo kaip tik