Šiandien nusipirkau elektrinį grilį Išsikepiau mėsytę bei baklažanus su paprika. Na, norėčiau pasakyt, kad gavosi labai skaniai, ir mėsytė tokia minkštutė ir sultinga, ir daržovės Idomu, ar ir Jūs naudojate šį daiktą savo virtuvėje Jei taip, tai gal kokių receptėlių turėtumėte, ar kokių patarimų (pav. ką galima kepti ir pan.)
QUOTE(starbee @ 2006 05 25, 18:30)
Šiandien nusipirkau elektrinį grilį Išsikepiau mėsytę bei baklažanus su paprika. Na, norėčiau pasakyt, kad gavosi labai skaniai, ir mėsytė tokia minkštutė ir sultinga, ir daržovės Idomu, ar ir Jūs naudojate šį daiktą savo virtuvėje Jei taip, tai gal kokių receptėlių turėtumėte, ar kokių patarimų (pav. ką galima kepti ir pan.)
as turiu. Is pradziu daznai naudojom, saslikus kepem. O dabar beveik niekada.
aš kol kas nesigailiu, kad įsigijome tuo labiau, kad neturime orkaitės namie, o be to kepti galima viską be riebalų!
vakar kepiau vištą ir iškepė kuo puikiausiai
vakar kepiau vištą ir iškepė kuo puikiausiai
QUOTE(starbee @ 2006 06 02, 08:06)
aš kol kas nesigailiu, kad įsigijome tuo labiau, kad neturime orkaitės namie, o be to kepti galima viską be riebalų!
vakar kepiau vištą ir iškepė kuo puikiausiai
vakar kepiau vištą ir iškepė kuo puikiausiai
Hi, tai kaip tas grilius atrodo? Kaip mini orkaite? Nes maniskis "dietinis" elektrinis grilius kaip didele vafline. Skaitau ir galvoju - kaip ji ten ta vista suspaude
QUOTE(Amalia @ 2006 06 02, 09:21)
Hi, tai kaip tas grilius atrodo? Kaip mini orkaite? Nes maniskis "dietinis" elektrinis grilius kaip didele vafline. Skaitau ir galvoju - kaip ji ten ta vista suspaude
Hi Amalia maniškis irgi kaip didelė vaflinė, ji turi 3 kepimo pozicijas, o vištikę aš tiesiog perpjoviau per pusę ir tą pusę ir kepiau įdėjau ant grilio ir uždengiau, vat taip ir kepiau, na žinok liuks gavosi, aš jau porą kartų taip kepiau, visi nereikalingi riebalai išbėga iš jos, ji iškepa tokia sultinga ir su traškia plutele
QUOTE(starbee @ 2006 06 02, 17:20)
Hi Amalia maniškis irgi kaip didelė vaflinė, ji turi 3 kepimo pozicijas, o vištikę aš tiesiog perpjoviau per pusę ir tą pusę ir kepiau įdėjau ant grilio ir uždengiau, vat taip ir kepiau, na žinok liuks gavosi, aš jau porą kartų taip kepiau, visi nereikalingi riebalai išbėga iš jos, ji iškepa tokia sultinga ir su traškia plutele
Juhuu! Bandysiu ir aš, kaip tik viščioką nusipirkusi turiu. Tik pasakyk, kaip jį prieš kepant paruošti - na, įtrinti, pamarinuoti ir kiek laiko kepti - lenkiuosi iki žemės. Maniškis stovi nenaudojamas, sandėliukan ištremtas. Pabandžiau steikus, gavosi kaip puspadžiai, sausi ir kieti, šeimyna pakramtė atgaliais dantim ir paprašė geriau vėl keptuvę imti. Tiesa, o kaip baklažaną ir papriką kepei - aš kai daržovinė ir be riebalų valganti, tai vis naujų būdų sau ieškausi
QUOTE(Amalia @ 2006 06 02, 19:18)
Juhuu! Bandysiu ir aš, kaip tik viščioką nusipirkusi turiu. Tik pasakyk, kaip jį prieš kepant paruošti - na, įtrinti, pamarinuoti ir kiek laiko kepti - lenkiuosi iki žemės. Maniškis stovi nenaudojamas, sandėliukan ištremtas. Pabandžiau steikus, gavosi kaip puspadžiai, sausi ir kieti, šeimyna pakramtė atgaliais dantim ir paprašė geriau vėl keptuvę imti. Tiesa, o kaip baklažaną ir papriką kepei - aš kai daržovinė ir be riebalų valganti, tai vis naujų būdų sau ieškausi
na visų pirmą apie vištikę aš ją įtrinu elementariausiais prieskoniais vištienai, ir pagrindinis akcentas būtu džiovintas rozmarinas, aš jį pirkau "IKI", jis ten parduodamas šakelėm padžiovintas, na galima sakyti jis ir priduoda tą ypatingą skonį marinuot gali apie 2 val, nors aš marinavau per naktį. Kepiau apie 40min, tiksliai pasakyt negaliu, na reik žiūrėt, pradurk, ir jei bėga skaidrios be kraujo sultys, reiškia jau iškepus. Tik aš nežinau kokia pas tave ten grilinė, pas mane tai KENWOOD, ir ten yra tokia vadinama nusausinimo anga pro kurią išbėga nereikalingi riebalai
Na apie steikus ką galiu pasakyt, tai kepiau ir ne vieną, man gaunasi labai geri, juos tiesiog nereikia perkepti aišku šiaip dar priklauso nuo pačios mėsos
Daržoves galima kepti ir visiškai atidarius grilį, bet tada reiks vartyt, o galima ir uždarytame kept, tik ne per ilgai, prieskonius gali berti iš kart, arba kai iškepsi.
Dar kepiau lašišą, gavosi labai sultinga ir skani. Jos nei druskinau, nei prieskoniavau, tiesiog taio ir kepiau, o iškepus apipyliau citrinos sultim ir pabarsčiau citrinpipiriais
SKANAUS
keliu tema i virsu, nes kaip tik gavom dovanu toki aparata ir galvoju kaip cia ji panaudojus, meginsiu siandien pakepti vistienos krutineles, kiek ieskojau kokiu receptu nerandu, gal daugiau kas naudojasi ir pasidalins patirtimi...
IS DAUG KO ESU GIRDEJUS KAD GERAS DALYKELIS TAS GRILIS MESYTE SKANIAI ISSIKEPA,,,,IESKOSIU JAU IR AS SAVO NAMAMS,,,,
mergaitės, gal turit idėjų ką galima būtų kepti ant elektrinio grilio?
turiu tą neuždaroma PHILIPSą,kelis kart tik esu kepus ant jo ir visus kartus nusivyliau:verysad: na neiškepa man ant jo niekas, apskrunda, bet vidus žalias lieka, nei per kur arti varijanto "minkšta mėsytė" kepiau ir vištieną, iš faršo ala tai kotletukus
labai norėjau to daikto, taip džiaugiaus o guli nenaudojamas
na pasidalinkit idėjom, mintim, patirtim
va toks pas mane:
turiu tą neuždaroma PHILIPSą,kelis kart tik esu kepus ant jo ir visus kartus nusivyliau:verysad: na neiškepa man ant jo niekas, apskrunda, bet vidus žalias lieka, nei per kur arti varijanto "minkšta mėsytė" kepiau ir vištieną, iš faršo ala tai kotletukus
labai norėjau to daikto, taip džiaugiaus o guli nenaudojamas
na pasidalinkit idėjom, mintim, patirtim
va toks pas mane:
pas mane ne elektrinis, bet spizinis grilius, padas, pastatomas ant dujines. tai kepu vistienos krutinele, prigalvoju skirtingu marinatu, darzoves,lasisos kepsnelius, gal ir kotletukus pabandysiu:) skonis gaunasi kaip ant lauzo! nerealus dalykas:) turiu dideli ir maza ta griliu, tai viena galiu parduoti:)
p.s. vistiena skaniausia medaus marinate, o is darzoviu tai cukinijos, paprikos ir svoguno misinys. Taip pat dar darau brusketas, graziai apskrunda per keleta minuciu:)
p.s. vistiena skaniausia medaus marinate, o is darzoviu tai cukinijos, paprikos ir svoguno misinys. Taip pat dar darau brusketas, graziai apskrunda per keleta minuciu:)
QUOTE(Juodoji Fėja @ 2012 05 27, 17:20)
mergaitės, gal turit idėjų ką galima būtų kepti ant elektrinio grilio?
turiu tą neuždaroma PHILIPSą,kelis kart tik esu kepus ant jo ir visus kartus nusivyliau:verysad: na neiškepa man ant jo niekas, apskrunda, bet vidus žalias lieka, nei per kur arti varijanto "minkšta mėsytė" kepiau ir vištieną, iš faršo ala tai kotletukus
labai norėjau to daikto, taip džiaugiaus o guli nenaudojamas
na pasidalinkit idėjom, mintim, patirtim
va toks pas mane:
turiu tą neuždaroma PHILIPSą,kelis kart tik esu kepus ant jo ir visus kartus nusivyliau:verysad: na neiškepa man ant jo niekas, apskrunda, bet vidus žalias lieka, nei per kur arti varijanto "minkšta mėsytė" kepiau ir vištieną, iš faršo ala tai kotletukus
labai norėjau to daikto, taip džiaugiaus o guli nenaudojamas
na pasidalinkit idėjom, mintim, patirtim
va toks pas mane:
as irgi toki turu, bet kai kepiau mesytes kepsnius irgi gavosi kieti, apskrude, nju nepatiko... o dar dumu kiek buvo per visus namus.
Gal kuri sekmingai gamina sio aparato pagalba ir mus pamokintu, receptukais pasidalintu...?