starbee, 25 Geg 2006 - 18:30, parašė:
starbee, 25 Geg 2006 - 18:30, parašė: ![]()
Šiandien nusipirkau elektrinį grilį
Išsikepiau mėsytę bei baklažanus su paprika. Na, norėčiau pasakyt, kad gavosi labai skaniai, ir mėsytė tokia minkštutė ir sultinga, ir daržovės
![]()
Idomu, ar ir Jūs naudojate šį daiktą savo virtuvėje
Jei taip, tai gal kokių receptėlių turėtumėte, ar kokių patarimų (pav. ką galima kepti ir pan.)
starbee, 02 Bir 2006 - 08:06, parašė:
starbee, 02 Bir 2006 - 08:06, parašė: ![]()
aš kol kas nesigailiu, kad įsigijome
tuo labiau, kad neturime orkaitės namie, o be to kepti galima viską be riebalų!
![]()
vakar kepiau vištą ir iškepė kuo puikiausiai
Amalia, 02 Bir 2006 - 09:21, parašė:
Amalia, 02 Bir 2006 - 09:21, parašė: ![]()
Hi, tai kaip tas grilius atrodo? Kaip mini orkaite? Nes maniskis "dietinis" elektrinis grilius kaip didele vafline. Skaitau ir galvoju - kaip ji ten ta vista suspaude
![]()
starbee, 02 Bir 2006 - 17:20, parašė:
starbee, 02 Bir 2006 - 17:20, parašė: ![]()
Hi Amalia
maniškis irgi kaip didelė vaflinė, ji turi 3 kepimo pozicijas, o vištikę aš tiesiog perpjoviau per pusę ir tą pusę ir kepiau
įdėjau ant grilio ir uždengiau, vat taip ir kepiau, na žinok liuks gavosi, aš jau porą kartų taip kepiau, visi nereikalingi riebalai išbėga iš jos, ji iškepa tokia sultinga ir su traškia plutele
![]()
Amalia, 02 Bir 2006 - 19:18, parašė:
Amalia, 02 Bir 2006 - 19:18, parašė: ![]()
Juhuu! Bandysiu ir aš, kaip tik viščioką nusipirkusi turiu. Tik pasakyk, kaip jį prieš kepant paruošti - na, įtrinti, pamarinuoti ir kiek laiko kepti - lenkiuosi iki žemės. Maniškis stovi nenaudojamas, sandėliukan ištremtas. Pabandžiau steikus, gavosi kaip puspadžiai, sausi ir kieti, šeimyna pakramtė atgaliais dantim ir paprašė geriau vėl keptuvę imti. Tiesa, o kaip baklažaną ir papriką kepei - aš kai daržovinė ir be riebalų valganti, tai vis naujų būdų sau ieškausi
Juodoji Fėja, 27 Geg 2012 - 17:20, parašė:
Juodoji Fėja, 27 Geg 2012 - 17:20, parašė: ![]()
mergaitės, gal turit idėjų ką galima būtų kepti ant elektrinio grilio?
turiu tą neuždaroma PHILIPSą,kelis kart tik esu kepus ant jo ir visus kartus nusivyliau:verysad: na neiškepa man ant jo niekas, apskrunda, bet vidus žalias lieka, nei per kur arti varijanto "minkšta mėsytė"kepiau ir vištieną, iš faršo ala tai kotletukus
![]()
labai norėjau to daikto, taip džiaugiaus o guli nenaudojamas![]()
na pasidalinkit idėjom, mintim, patirtim![]()
va toks pas mane:
__AUTHOR__ parašė
__AUTHOR__ parašė