Įkraunama...
Įkraunama...

Trinkelės

vienas cia issake nuomone, kad juodos - tai jau lygis, tipo grazu.
Nzn, kaip vaiksciotum pvz basas vasara jomis lotuliukas.gif Apie siuksles, smeli, grunta - net nekalbu
Pries kuri laika Batumy juodo smelio papludimy nesugebejom nueit basi iki juros... doh.gif Reika tada vesinima daryt.

QUOTE(biesas66 @ 2015 06 21, 19:33)
O pats  noretum juodo kiemo? As tai ne. Tiesa,vienos rusies klinkeri nradau pilkos spalvos,o visi kiti atspalviai i pievas.. Dar juodo klinkerio blogis kad jis pastoviai murzinas atrodo.. Pats tepliausias.. doh.gif Neee,tai ne man. Teks betonines detis smile.gif ir nebrangu ir pagal stiliu tiks smile.gif

Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2015 06 21, 21:43)
vienas cia issake nuomone, kad juodos - tai jau lygis, tipo grazu.
Nzn, kaip vaiksciotum pvz basas vasara jomis  lotuliukas.gif Apie siuksles, smeli, grunta - net nekalbu
Pries kuri laika Batumy juodo smelio papludimy nesugebejom  nueit basi iki juros... doh.gif  Reika tada vesinima daryt.

Uztai ir sakau,geriau pilkas betonas negu juodas klinkeris. O ir isivaizduoju kaip jis vasara ikaista.. Kiausiniene kepti gali smile.gif Aisku kiekvienas turi savo skoni,bet ......
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2015 06 21, 21:33)
O pats  noretum juodo kiemo? As tai ne. Tiesa,vienos rusies klinkeri nradau pilkos spalvos,o visi kiti atspalviai i pievas.. Dar juodo klinkerio blogis kad jis pastoviai murzinas atrodo.. Pats tepliausias.. doh.gif Neee,tai ne man. Teks betonines detis smile.gif ir nebrangu ir pagal stiliu tiks smile.gif

Man tai nera grazesnio klinkerio uz juoda ar tamsiai ruda. Ypac kombinacijoje su sviesiu granitu. Uztat tamsiai rudos ir juodos klinkerio trinkeles yra brangiausios.
Bet cia jau skonio reikalas.
Apie kazkoki tepluma tai pasnekejote neitema. Visas asfaltas yra jiodas. Lietuvoje lietus lyja ir sniegas sninga ir vejas pucia. Bent jau as trinkeliu neplaunu.
Atsakyti
QUOTE(bruonius @ 2015 06 21, 23:46)
Man tai nera grazesnio klinkerio uz juoda ar tamsiai ruda. Ypac kombinacijoje su sviesiu granitu. Uztat tamsiai rudos ir juodos klinkerio trinkeles yra brangiausios.
Apie kazkoki tepluma tai pasnekejote neitema. Visas asfaltas yra jiodas. Lietuvoje lietus lyja ir sniegas sninga ir vejas pucia. Bent jau as trinkeliu neplaunu.

Tai kokios spalvos pas pati klinkeris? Juodas ar rudas? Manau rudas bigsmile.gif
Atsakyti
Palangoi najoji maxima prie stoties sudejo kazkokias speju klinkerines antracitines spalvos, atrode labai grazios iki kol pradejo esplotuot. Elementarios betonines pilkos gal grozio nulis bet ir neteplios kiek pastebejau...

QUOTE(biesas66 @ 2015 06 21, 20:33)

Papildyta:
Tai gal asfaltas pas pati iki vartu, pas mus kelio dar greit nebus, dulkiu debesys...

QUOTE(bruonius @ 2015 06 21, 22:46)

Atsakyti
Galvoju impregnuot naujai sudetas trinkeles - gal kas bandet tai? Kokius produktus naudojot?
user posted image
Atsakyti
Atiduodam silikatines plytas, kurios liko išgriovus patalpą. Reikia pasiimti patiems iš Antakalnio, Vilnius. Rašykit į AŽ.
Atsakyti
Nėr net ko lyginti kokybę klinkerio trinkeles su betonu. O grožis ir kokybė visur kainuoja. Kaip ir Cibulio atveju, galėjo dėt betonines čerpes stogui, butų daugiau sutaupęs nei klinkerinės trinkelės kainuoja palyginus su betoninėm.

Pritarčiui Broniui, kad Cibulio atveju, kai stogas, palangės iš klinkerio ir tada užtaupyti ant 100kv trinkelių ir sudėt pigiausias trinkeles, kurios laikui bėgant blunka...nu nžn nžn. Ir nebųtinai juodą klinkerį galima dėti...galima derinti prie būsimų meldorfer plytelių spalvos

Pas mane patį nebuvo irgi noro išleist labai daug ant trinkelių, bet pasispaudęs susidėjau estiškas Terca Wienbergerio trinkeles, kurios kainavo 50lt/kv., kai tuo tarpu betoninės 20-25lt kainavo. Trinkelių dėjimo darbai kainuoja apie 10lt/kv daugiau nei betoninių trinkelių. Užtat dabar turiu ne pilką, neblunkantį kiemą, kur kasmet nuplovus trinkeles aukštu slėgiu, išvaizda - lyg kątik sudėtų trinkelių.

Atsakyti
QUOTE(bruonius @ 2015 06 21, 23:46)
Bent jau as trinkeliu neplaunu.

QUOTE(biesas66 @ 2015 06 22, 05:20)
Tai kokios spalvos pas pati klinkeris?

greičiausiai pilkos trinkelės
Atsakyti
Man dizainerė siūlo tokias trinkeles/plyteles. Ir būtent pilkos spalvos. Ir be nuožulnų, kad nelįstu žolė. Jai antroje vietoje šitos klinkerio trinkelės. Man jos irgi labai gražios, bet įtariu, kad bus labai brangios.

Man asmeniškai dar patinka šitos: atidengta faktūra 503 spalva.
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2015 06 21, 22:06)
Uztai ir sakau,geriau pilkas betonas negu juodas klinkeris.    O ir isivaizduoju kaip jis vasara ikaista.. Kiausiniene kepti gali smile.gif  Aisku kiekvienas turi savo skoni,bet ......

Jau kokios 5 vasaros kaip sudetas tamsus klinkeris, nepamenu kada vaiksciojau klinkeriu basas, reiks siemet pabandyti. Basas zole pjaunu, zele neikaista, kuriu galu basam ant trinkeliu vaikscioti? Kas nors vaikstot basi trinkelemis?
Papildyta:
QUOTE(biesas66 @ 2015 06 22, 05:20)
Tai kokios spalvos pas pati klinkeris? Juodas ar rudas? Manau rudas  bigsmile.gif

Tamsiai rudas.
Papildyta:
QUOTE(cibulis @ 2015 06 22, 20:01)
Man dizainerė siūlo tokias trinkeles/plyteles. Ir būtent pilkos spalvos. Ir be nuožulnų, kad nelįstu žolė. Jai antroje vietoje šitos klinkerio trinkelės. Man jos irgi labai gražios, bet įtariu, kad bus labai brangios.

Man asmeniškai dar patinka šitos: atidengta faktūra 503 spalva.

Pasiulyk dizainerei pasivartyti klinkeri parduodanciu imoniu tinklapius, nuvaziuokit kartu apziureti gyvai klinkerio trinkeliu, kitos imones turi perpjautu trinkeliu suklijuotu ant plokstumos, parsivezkit prie namo, padeliokit pasvarstykit, sudekit salia klinkerio trinkeles ir betona, manau apsispresite per tris minutes.
Cibuli, jei sudesi betona, nuzudysi nama. Stogas rimciausios super grazios cerpes, o trinkeles betonas?? Tokius "dizainerius" reikia siusti i kursus pasikelti kvalifikacijos..
Juodas klinkeris yra grazu, o ypac grazu kombinacija su baltu granitu. Kita vertus, jei sienas paklijuosi rudu klinkeriu, trinkeles galesi paderinti ir prie sienu klinkerio, tik neivesk ketvirtos spalvos eksterjere, trys yra maksimaliai daug.
Papildyta:
QUOTE(budvykis @ 2015 06 22, 15:02)
Nėr net ko lyginti kokybę klinkerio trinkeles su betonu. O grožis ir kokybė visur kainuoja. Kaip ir Cibulio atveju, galėjo dėt betonines čerpes stogui, butų daugiau sutaupęs nei klinkerinės trinkelės kainuoja palyginus su betoninėm.

Pritarčiui Broniui, kad Cibulio atveju, kai stogas, palangės iš klinkerio ir tada užtaupyti ant 100kv trinkelių ir sudėt pigiausias trinkeles, kurios laikui bėgant blunka...nu nžn nžn. Ir nebųtinai juodą klinkerį galima dėti...galima derinti prie būsimų meldorfer plytelių spalvos
Pas mane patį nebuvo irgi noro išleist labai daug ant trinkelių, bet pasispaudęs susidėjau estiškas Terca Wienbergerio trinkeles, kurios kainavo 50lt/kv., kai tuo tarpu betoninės 20-25lt kainavo. Trinkelių dėjimo darbai kainuoja apie 10lt/kv daugiau nei betoninių trinkelių. Užtat dabar turiu ne pilką, neblunkantį kiemą, kur kasmet nuplovus trinkeles aukštu slėgiu, išvaizda - lyg kątik sudėtų trinkelių.

Turiu tik viena klausima, ar nors karta, nors kazkiek, nors truputi gailejaisi isledes tuos papildomus pinigelius klinkerio trinkelems? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bruonius: 22 birželio 2015 - 19:27
QUOTE(bruonius @ 2015 06 22, 19:34)
Turiu tik viena klausima, ar nors karta, nors kazkiek, nors truputi gailejaisi isledes tuos papildomus pinigelius klinkerio trinkelems? smile.gif

Tikrai ne.
Atsakyti