[quote=Copy,2013 03 26, 08:36]
Sveiki,
Ketiname kloti trinkeles. Aš užsispyriau kloti taip vadinamas "bandeles". MAn taip gražiau
![smile.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/smile.gif)
Gal yra kokiu minusų? Dėl ko verta / neverta jas kloti?
Laba diena. Svarbiausia yra trinkeles storis ir kokybiskas darbas. Jei takiukai, uzteks 5cm storio trinkeliu, o jei vaziuos lengvasis automobilis reikia 6 cm storio. Is patirties pasakysiu, kad staciakampes trinkeles ir senamiescio tipo trinkeles yra kiek geriau nei pilies grindinys, jei danga vazines automobilis. Jos yra siek tiek didesnes, reiskia rato apkrova i didesni plota ir turi sonuose tarpines, todel suklotos geriau uzsisluoja, o tai taip pat duoda stiprumo. Jus turejot omeny pilies grindinio tipo trinkeles taip?
Papildyta:
QUOTE(zeimiu8a @ 2013 03 26, 21:15)
as ir planuoju arba bandeles arba is ivairiu dydzio. man prie sirdies. www.betonomozaika.lt. kainoristi paspauskite. ir numeriukas 21-6. . beja kiek domejausi ivairiu meistru tai jei is betono tik sia firma rekomenduoja,gal kas turite susideje,kaip kokybe?
Nesinori per daznai reklamuoti betono mozaikos, bet produkcija ju bene geriausia Lietuvoje. Gera trinkeliu kokybe ir yra malonesnes, grazesnes nei kitu gamintoju, jei aisku galima taip sakyt. Svarbiausia issirinkit gerus meistrus, jie suklos tokias trinkeles kokias tik noresite ir kaip tik noresite, aisku su tam tikrais patarimais ir islygom, nes technine puse ju darbas. Sekmes