Mergaitės raportuoju apie savo techninius atsinaujinimus.
Sugedo mano plaktuvėlis, o AZ su keičiamais antgaliais buvo išparduotas, tai vyras IKEA nupirko pieno putų plakiklį. Pigus, bet jau toks prastas. Kalatojasi į visas puses vos rankoje išlaikau. Jis labiau kokiam vibromasažui tinkamas, nors savo išvaizda labai panašus į AZ "sidabrinį putų" plakiklį.
O didysis mano pirkinys svarstyklės 0.01g tikslumas, matuoja iki 2000g.
Pirkau čia
http://www.ebay.co.u...=item3a8380fcd6Galima rasti ir dar pigiau, bet dėl didesnių garantijų pirkau čia...Pagaliau galėsiu ir muilus tiksliai sverti.
Tikrinau tikslumą (su savo mažosiomis svarstyklėmis), tai tikrai geras iki pat 2000g svaria 0.01g tikslumu.
Pačių svarstyklių kojelės reguliuojasi, o svarstyklėse dar yra gulsčiukas, kad matytum ar lygiai stovi.
Yra ir minusų svarstyklės atėjo su kinietiškais mygtukais, nors foto angliški buvo, bet už tokią keliskart mažesnę nei lietuviška, kainą aš galiu mygtukus ir pati užsiklijuoti.
Vienintelė blogybė, kad instrukcija atėjo taip pat kinietiška. Paprašiau pardavėjo atsiųsti angliška, bet kol kas nieko neatrašė (laikiu dar tik 4 dienas).
Gal galit kas nors paprotinti, ką reiškia mygtukai "PCS" ir "MODE" Ir kada juos reikia spausti?Jei kas organizuosit pirkimą iš kur nors kitur nei AZ, šaukit garsiai .