QUOTE(Sidabražolė @ 2014 01 17, 10:46)
O ar yra galimybė nusipirkti ne techninės paskirties gesintų (ar negesintų) kalkių?
Kalcio hidroksido miltelių būna pirkti zoo parduotuvėse (akvariumų prižiūrai naudoja) ir odontologijos prekėse, ten tikrai ne techniniai
Aciu neringai.jn uz apsiimta uzsakymo organizavima is HO.
Labai smagu gauti nauju buteliuku Prisisakiau neturetu Co2 ekstraktu. Honeybush CO2 man nerealus. Taip patiko turbut, nes ziema man asocijuojasi su silta arbata ir medum ir kaip jis man primena kaima (senelis laike bites)
Labai smagu gauti nauju buteliuku Prisisakiau neturetu Co2 ekstraktu. Honeybush CO2 man nerealus. Taip patiko turbut, nes ziema man asocijuojasi su silta arbata ir medum ir kaip jis man primena kaima (senelis laike bites)
o as perleidziu plansetinui dekla.man mazokas. mano plansetes ismatavimai 19 ant 12 cm.tad jei kieno bent 1 cm siauresne turetu tikti. gavosi man17 lt
QUOTE(goccia @ 2014 01 17, 12:06)
Aciu neringai.jn uz apsiimta uzsakymo organizavima is HO.
prisidedu prie padėkos
kažkas skaityti nemoka motinele6
Sveikos merginos,
Renku užsakymą iš AZ iki sekmadienio. Galiu persiųsti.
Renku užsakymą iš AZ iki sekmadienio. Galiu persiųsti.
Gal kas planuoja pirkima is akoma.com labai mielai prsijungciau
Sveikos
Man reikia bent jau vieno litro ricinu aliejaus nerafinuoto ir salto spaudimo. Rudugys neturi. Kur galima uzsakyti uz panasia kaina? Rudugio el. parduotuveje kaina uz litra 52 lt su tara.
Man reikia bent jau vieno litro ricinu aliejaus nerafinuoto ir salto spaudimo. Rudugys neturi. Kur galima uzsakyti uz panasia kaina? Rudugio el. parduotuveje kaina uz litra 52 lt su tara.
QUOTE(Oksanik @ 2014 01 26, 12:17)
Sveikos
http://www.aroma-zon...tale2.asp#ricin
jei jau buvot pirkusi is rudugio tai galėsit kokybe palyginti ,kaina ne ka didesne AZ o kokybe manau skirsis
Sveikos Šįvakar bandysiu pirkti iš http://www.vertbaudet.co.uk/ ir siųstis per UK adresą. Jeigu kas nors norėtų prisijungti - prašom. Lauksiu krepšelių iki ~18 val.
Vajone o kur ten aliejai ir priedai visokie kosmetikos gaminimui nerandu kazkaip