Sveikos, turiu atliekama 100 g. Prolipid 141. Gal kam reiketu? Rasykite i az
Sveikos merginos,
Nežinau ar matėte, bet AZ pametėjo labai šaunių naujienų, tad labai maga jas išbandyti, ypač labai ilgai lauką nude micą
Gal šiais metais dar pavyktų surinkti užsakymą, ryt ir naujos akcijinės jau bus
Nežinau ar matėte, bet AZ pametėjo labai šaunių naujienų, tad labai maga jas išbandyti, ypač labai ilgai lauką nude micą
Gal šiais metais dar pavyktų surinkti užsakymą, ryt ir naujos akcijinės jau bus
Abejoju, kad gautumėt iki Naujujų, nes labai lėti tempai pas juos Maniškį užsakymą komplektavo 7 dienas (o savo puslapyje giriasi, kad per 3 dienas ) o dar kol atkeliaus...
Tai jums nepasiseke. Man taip irgi yra buve, kai kazko neturejo, tai ilgai rinko.
O sykart uzsakiau treciadienio vakara, penktadien jau issiusta buvo. O siandien jau Lenkijoj, tai ryt lauksiu kurjerio
Taigi jeigu viska tures, tai ir dabar uzsakius iki Naujuju dar turetu atkeliauti
O sykart uzsakiau treciadienio vakara, penktadien jau issiusta buvo. O siandien jau Lenkijoj, tai ryt lauksiu kurjerio
Taigi jeigu viska tures, tai ir dabar uzsakius iki Naujuju dar turetu atkeliauti
QUOTE(goccia @ 2013 12 17, 21:55)
Tai jums nepasiseke. Man taip irgi yra buve, kai kazko neturejo, tai ilgai rinko.
Mūsų siuntinys irgi šiandien Lenkijoje, penktadienį išsiųstas Tik mums žada pristatyti ketvirtadienį .... O gal vis dėlto rytoj pasiseks
Dar spėsim kalėdines dovanėles sumakaluoti ir supakuoti
HO iki naujuju metu duoda 18% nuolaida viskam. Gal kas darys uzsakyma? Prisijungciau
Nes nemokamai siuncia nuo 200svaru. Prisikrauciau ir tiek, tik kad tada pinigine labai nukentes
Nes nemokamai siuncia nuo 200svaru. Prisikrauciau ir tiek, tik kad tada pinigine labai nukentes
QUOTE(goccia @ 2013 12 23, 19:35)
HO iki naujuju metu duoda 18% nuolaida viskam. Gal kas darys uzsakyma? Prisijungciau
Aš planuoju užsakinėti savaitgalį Kai susirinksi ko nori, brūkštelėk neringa.jn@gmail.com
O super
Sveiko merginos,
Su Naujai Metais, linkiu šaunių pirkinukų už puikią kainą
Planuoju sekmadienį užsakyti, jei susirinks reikiama suma , gal ką sudomins ir naujos akcijinės
Su Naujai Metais, linkiu šaunių pirkinukų už puikią kainą
Planuoju sekmadienį užsakyti, jei susirinks reikiama suma , gal ką sudomins ir naujos akcijinės
Pratęsiu rinkimą iki trečiadienio, gal vis tik atsiras norinčių jungtis dar, ir akcijinės prekės vertos dėmesio
QUOTE(kunigunda78 @ 2014 01 05, 16:01)
Pratęsiu rinkimą iki trečiadienio, gal vis tik atsiras norinčių jungtis dar, ir akcijinės prekės vertos dėmesio
Jeigu pasiūlymas dar galioja, prisijungčiau
sveikos merginos,
rytoj užsakinėsiu iš AZ, jei norit kartu - rašykit. aš Kaune.
ir dar klausimas - gal kartais užsakinėt kas planuojat didelį kieki (25kg) sviestmedžio iš akomaskincere.co.uk? aš koki 1kg pajamčiau
rytoj užsakinėsiu iš AZ, jei norit kartu - rašykit. aš Kaune.
ir dar klausimas - gal kartais užsakinėt kas planuojat didelį kieki (25kg) sviestmedžio iš akomaskincere.co.uk? aš koki 1kg pajamčiau