Renku užsakymą iš AromaZone, užsakinėsiu rytoj po pietų, norinčius prisijungti rašykit į AŽ. Pati esu iš Vilniaus, bet galiu ir persiųsti į kitus miestus
Merginos gal yra norinciu jungtis AZ uzsakymui? Savaitgali uzsakyciau
QUOTE(krepsyte @ 2013 06 06, 08:43)
Sveikos merginos, aš vėl kaip piktas pinigas... o gal kas nors galvoja apie užsakymą iš makingcosmetics.com? Labai užsireikė haliurono rūgšties
Jezau negi ir vėl prasidės kišenių tuštinimai?
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2013 06 06, 09:50)
Jezau negi ir vėl prasidės kišenių tuštinimai?
O gal kas norėtų pasidalinti iš ankstesnės partijos Tuo pačiu "išgelbėdama" kitas nuo tokios "nelaimės" (na, toks prašymas gal daugiau humoras, negu rimtas pasiūlymas, bet ... o vdrug)
Sveikos merginos, gal kas nors turi atliekamo shea butter (nerafinuoto taukmedžio sviesto), galimas siuntimas, Vilnius.
Noriu pradėti gamintis muilą, bet nežinau kur internete galima įsigyti NaOH Gal galite parekomenduoti kokią parduotuvę? Arba gal galite kuri pasidalinti?
QUOTE(zuvyte26 @ 2013 06 10, 12:05)
Noriu pradėti gamintis muilą, bet nežinau kur internete galima įsigyti NaOH Gal galite parekomenduoti kokią parduotuvę? Arba gal galite kuri pasidalinti?
avsista.lt
QUOTE(neringa.jn @ 2013 06 10, 11:16)
avsista.lt
Dėkui Tik nematau kainų. Ar ten galima pirkti internetu?
QUOTE(zuvyte26 @ 2013 06 10, 12:40)
Dėkui Tik nematau kainų. Ar ten galima pirkti internetu?
Parašyk emailą jiems, yra jų puslapyje kontaktai. Aš kai prireikia bendrauju šituo:
ofisas@avsista.lt
NaOH kainuoja 13,50; KOH 28,50. Už siuntimą mokėjau 20 lt.
Goccia prase del vokiskos parduotuves behawe.com parasyt
Atvirai pasakius i Lietuva is jos niekada neprikau, taciau paziurejau - i Lietuva siuncia, kaina priklauso nuo kiekio (iki 1 kg - 8,35 eur, 2 kg - 10,6 eur ir t.t.), nemokamai siuncia uzsakius prekiu uz 250 eur.
Spiritas tinkturoms vokiskai vadinasi - Weingeist 96,5 % (litro kaina 42 eur)
Tiesa apmokejimas gelimas ne is karto, o dvieju savaiciu begyje gavus prekes
Atvirai pasakius i Lietuva is jos niekada neprikau, taciau paziurejau - i Lietuva siuncia, kaina priklauso nuo kiekio (iki 1 kg - 8,35 eur, 2 kg - 10,6 eur ir t.t.), nemokamai siuncia uzsakius prekiu uz 250 eur.
Spiritas tinkturoms vokiskai vadinasi - Weingeist 96,5 % (litro kaina 42 eur)
Tiesa apmokejimas gelimas ne is karto, o dvieju savaiciu begyje gavus prekes