Akomos "greiciu" turbut niekas neperspjaus....
Merginos gavot laiskiukus kad HO nebeliko nemokamo pristatymo nuo 40svaru. pristatymas dabar nemokamas nuo 150svaru
QUOTE(goccia @ 2013 04 22, 12:52)
MC prekes siandien iskeliauja i LT
gan greitaiQUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2013 04 23, 06:41)
Na čia akivaizdžiai ne Akomos greičiai
nepalyginamai, ypač atstumas QUOTE(goccia @ 2013 04 23, 06:46)
Merginos gavot laiskiukus kad HO nebeliko nemokamo pristatymo nuo 40svaru. pristatymas dabar nemokamas nuo 150svaru
na reiškia vėl bus grand užsakymas
mairux cia normalu. Is treciuju saliu siuntos atkeliauja per 14-30 dienu
Merginos MC prekes kaunietems kaip reikes siust? Zydrem, sidabrazole ir ausriness sake siust kartu. O kitoms atskirai? Man nesvarbu. Ziurekit kaip jums patogu
Klausiu, nes jau turiu visus skaiciukus, siandien uzsuksiu taros ir ryt visoms paskaiciuosiu.
Merginos MC prekes kaunietems kaip reikes siust? Zydrem, sidabrazole ir ausriness sake siust kartu. O kitoms atskirai? Man nesvarbu. Ziurekit kaip jums patogu
Klausiu, nes jau turiu visus skaiciukus, siandien uzsuksiu taros ir ryt visoms paskaiciuosiu.
o iš kur užsisakinėjat brokolių aliejų-iš AZ, o nėra kur pigiau ir geros kokybės?
QUOTE(krepsyte @ 2013 05 05, 10:41)
o ką, iš jų fitolius bus?
jauciu temas sumaise
pas mane visos palanges sitais grožiais apdetos
QUOTE(Sidabražolė @ 2013 05 05, 20:53)
Oi oi, atsiprašau. Ne į tą temą čia. Kaip ištrinti?
Temos administratorei parašyk. Bet.. O ką - gražūs kaktusai raganoms motinos dienai!
QUOTE(Sidabražolė @ 2013 05 05, 21:53)
Oi oi, atsiprašau. Ne į tą temą čia. Kaip ištrinti?
Žinoma, tegu lieka... niekas dar nenagrinėjo, kokių gerų savybių jie turi, gal tikrai surasime, ką iš jų "išspausti" (o ką, sraigių gleivės, pasirodo, vertybė kosmetikoje (turbūt eisiu sraigiauti ), kitokie iš išvaizdos nepatrauklūs dalykai "aukso verti" ir pan, o čia tik kaktusai....)
Juokai juokais, o užsakymą AZ kokį ketvirtadienį tikrai ruošiuosi daryti. Vilnius, bet yra galimybė ir siųsti (ech ta reklama iš lūpų į ausį...)