Agne/Ramute dideli uzsakyma is ukrainos daret? Nebijot kad gali tekt mokescius susimoket? As karta jau susimokejau Na gal per daznai siuntas is treciuju saliu gaunu (04 03 d
goccia žinutės dalis)
Jau gavau Prolipidą. Ne, muito nebuvo; tik pinigų pervedimas brangesnis, nes suma ne pati mažiausia. Prekių nebuvo daug, dėžutė lengva, beveik vien Prolipidas ir kelios lengvos mažytės prekės man.
Buvau pasidariusi sąrašą, kas užsisakė. Pamečiau
Aišku, rasiu kai nebereiks... Tai pasitikrinu:
Sidabražolė, ausriness, nodo, Taškuotas Vabalas - po 100 g. Ir kam dar pažadėjau po 100g - Saulei/Guodai ar Krepšytei? Kam dar? Atleiskit, nebeatrenku pagal laiškelius... Paimta visoms kurios prašė iki 04 mėn. 3 d 22 val. 25 min...
Feith prašė 25g., nupirkau 100, tai lieka
gtn laisvi 75 gramai, jei dar reikia.
Dolerio kursas 2,69; 1 grivina su siuntimu iki LT gavosi 3 litai, tai 100 g prolipido 28,83 LT (86,5 griv.); plius bus pinigų perlaida 3,2 kiekvienai plius jei reikia siuntimas LT. Rašykit man kas turit į elektroninį paštą adresus, supermamos niką, kad nereiktų ieškot iš naujo. Kurioms neskubu ir ketinat būt pas mane, galėsit tada ir pasiimti... Nes paštu vos keliomis dienomis bus greičiau.
Goccia, tu medalio verta. Aš su viena preke ir keliais žmonėmis pasimetu...
Ir dar - taupant pinigus, gal LT siųsti paprastame baltame voke, litu su trupučiu pigiau. "Burbulinių" maišelių turiu, indelį į juos įdėsiu, gal nesuplyš, kaip manot? Kokių norite siuntų - registruotų ar ne? Galit irgi parašyti prie adreso, gerai?