Įkraunama...
Įkraunama...

Izraelis - Jordanija

QUOTE(Jurzole @ 2013 04 21, 20:43)
rarity, tikrai puikus reportažas thumbup.gif

Ačiū 4u.gif Tulpių rugsėjį tikrai negalėjote matyti, o pavasarį jų ten daugybė. Gaila, kad dar nežydėjo

QUOTE(daluzenik @ 2013 04 24, 11:36)
Labai grazus reportazas su grazia pabaiga.

Dėkoju smile.gif

Keista, kad nepatiko Izraelis - matyt tiesiog pataikėte atsirasti ne vietoje ir ne laiku smile.gif Aš labai norėčiau po jį pakeliauti. Ypač, kad čia galima rasti viską - ir žalumą ir net tris jūras, ežerus, sodus, parkus, dykumas, miestus... ko gero turėtų patenkinti net išrankiausius wink.gif Tikiuosi dar kada nuvykti.
Oro uostai Jordanijoje yra Amane ir Aqaboje. Tiesioginių skrydžių iš Lietuvos nelabai gal yra.
Viena po Aqaba ir aš vargu ar norėčiau vaikščioti, bet su dukra viskas buvo liuks.

Atsakyti
Sveiki,

Labai smagus reportazas. Sakykite prasom kiek kainavo Wadi Rum aplankymas.
Atsakyti
Mes planuojam spalio menesi apsilankyti Izraelyje, o is ten i Jordanija-Wadi Rum ir Petra. Bet ar verta nuomotis automobili ar samdytis vietinius? Ka jus patartumet?
Atsakyti
QUOTE(Dangima11 @ 2013 08 04, 15:01)
Sveiki,

Labai smagus reportazas. Sakykite prasom kiek kainavo Wadi Rum aplankymas.

Dekui. Jei gerai pamenu, pirma karta apsilanke mokejome dviese apie 100 EUR (dzipas, kupranugariai, nakvyne, maitinimas). Antra karta buvome viesnios smile.gif

QUOTE(R&D @ 2013 08 04, 23:07)
Mes planuojam spalio menesi apsilankyti Izraelyje, o is ten i Jordanija-Wadi Rum ir Petra. Bet ar verta nuomotis automobili ar samdytis vietinius? Ka jus patartumet?

Labai sunku ka nors patarti, nes mes turejome automobili. Gal su vietiniais keliaujant butu pigiau, bet mes norejome visiskos nepriklausomybes ir galimybes bet kada keisti planus.
Jordanija suplanavau nevykusiai - per daug laiko skyriau Petrai, be reikalo nakvojom Akaboj. Ten atstumai nedideli - galima buvo kur kas daugiau pamatyti per ta pati laika. Dabar traukciau dar aukstyn wink.gif
Truputi pavydziu Jums keliones. Ypac Wadi Rum smile.gif
Atsakyti
Nuostabi kelione wub.gif
Atsakyti
Fantastiška kelionė rolleyes.gif mąstėm apie Izraelį, o Jordanija - mano sena svajonė. Pažiūrėjusi reportažą man kol kas nesuvokiama - nakvynės, asiliukai biggrin.gif bet ... mm... kaip norėtųsi smile.gif kaip rasti tuos nakvynės "punktus"? neužfiksavau - kiek truko jūsų kelionė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amaya.: 03 sausio 2014 - 20:19
Rarity, ačiū už puikų reportažą. Įspūdinga kelionė 4u.gif
Atsakyti
Rarity, aciu kad pasidalinote savo keliones ispudziais 4u.gif buvo labai idomu skaityti ir pamatyti nuostabius vaizdus wub.gif
planuoju ir as nuvykti i Izraeli ir Jordanija. Izraeliui vizos nereikia, o kaip su Jordanijos vizom g.gif jums pasienyje uzdejo spaudus ir viskas g.gif

gal yra naujesnes informacijos cool.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2013 04 25, 18:32)
Ačiū  4u.gif  Tulpių rugsėjį tikrai negalėjote matyti, o pavasarį jų ten daugybė. Gaila, kad dar nežydėjo
Dėkoju smile.gif

O kuri menesi ten zydi tulpes ir kurioje dalyje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LT keliautojai: 05 vasario 2015 - 12:47
Izraelin nereikia jokiu vizu, o i Jordanija isduoda vizas pasieny kertant siena, reikia sumoketi po 100 sekeliu iseinant is Izraelio ir po 10 Jordanijos dinaru (stambus vienetas) isvykstant atgal is Jordanijos Izraelin.
Jeigu turite galimybe, butinai vaziuokit i Jordanija, patiks daug labiau nei Izraelis smile.gif
Atsakyti
gal kas pirkot izraely ekskursija I jordanija 2 dienom? kiek tokia kastuoja, kazi rolleyes.gif vienai dienai man atrodo mazoka kirst siena g.gif

fotoreportazas fantastiskas, man per daug fantastiskas, niekad nedrisciau taip keliaut arabu salyje rolleyes.gif gaila, kad negaliu nukopijuot Jusu marsruto biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nada...: 29 birželio 2015 - 11:18
Jeigu galite susikalbeti angliskai, vaziuokit be jokiu ekskursiju, bus daug idomiau smile.gif
Atsakyti