QUOTE(tempo @ 2013 05 01, 18:44)
Aiskuuu.
Aš susižiūriu kainas, susirenku geriausią kainos/kokybės santykį ir tik tada apsiklausinėju agentus ir pabandau dar pasiderėt. Jei mano pigesnis variantas vistiek lieka, nesinaudoju agentų paslaugomis
Pvz šiemet pigiau viską pavyko susikomplektuot per agentą, ankstesnius metus - pačiai
Tai visi taip daro, kas savarankiskai organizuojasi. Tik as su agentais stengiuosi aplmai reikalu nebetureti. Tiesiog carteriu patiems nusipirkti negalima, bent jau iki siol tikrai buvo neimanoma, orgazatoriai carterinius bilietus pardavinejo tik per kelioniu agenturas. Apie tai as ir kalbejau. O viesbucius paciam uzsisakyti per rezervacines sistemas tai cia ne problema. Tiesiog jus matyt nesupratote kazko mano atsakymuose, arba pati nepirkote anksciau carteriu i Turkija is musu organizatoriu, nes kitaip nekalbetumet apie savarankiskus pirkimus.
Papildyta:
QUOTE(tempo @ 2013 05 01, 20:48)
Taip, yra skrydziai, radau paguuglinusi.
Neklaidinkit Drutes, tiesioginiai skydziai, kaip ir anksciau, taip ir dabar vis dar tik su carteriais, o sitais tai ji jau naudojosi manau ne karta, ji juk ten gyvena, tai zino puikiausiai visus imanomus budus ten nusigauti
Drute, tave ko gero suklaidino tai, jog tempo kazka vis kalbejo apie galimybe ne per agenturas nusipirkti bilietus? O Ecotravel pardavineja bilietus atskirai? As kai pradzioje domejausi, tai jie atskirai bilietu nepardavinejo, tik pakete, kas man labai netiko
Papildyta:
QUOTE(tempo @ 2013 05 01, 20:58)
Tada viskas aisku. Kitur ir mums tai puikiai pavyksta
Deja, nusigauti is Lietuvos i Turkijos pajuri galima tik su carteriais arba su persedimais. Kol kas pigiausiais variantas tai susigaudyti akcijinius bilietus ir uzsisakyti viesbuti savarankiskai arba pasigauti gera paketo pasiulyma, kas siaip jau realiau ir paprasciau, ir daznai vistik ir pigiau. As karta vykau pati: carteriniai bilietai+viesbutis per cleverhotels+transferas i prieki nuomotu automobiliu, o atgal su uzsakytu privaciu transferu. Gavosi ne itin pigiau, nes bilietus emiau pilna kaina, bet man taip labiau patiko (ypatingai transferas-sedi ir vaziuoji tiesiai i viesbuti, plius dar maziausiai para gali maltis su auto, o isvykstan i oro uosta atvaziuoti tada, kada jau tikrai reikia, o ne kada tave "surenka" ir atveza), plius viesbutis tas, kurio norejau ir kuriame tautieciu nei kvapo, kas man labai priimtina.