QUOTE(tempo @ 2013 05 01, 18:47)
Veliau truputi, jei tik isleis atostogu.
Jei dabar, tai kas nors nusvilps is panoses
Juokauju.
Niekas nesikėsina į jūsų pasirinktą variantą, tam ir tema yra, kad dalintis patirtimi ir patarimais.Jei jau sakote, kad pigiau LT organizatoriai nepasiūlys tai įdomu ir ta realybė.
Ir man dar neaišku, tai jei organizuotes patys, tai reikia ir bilietukus atskirai pirktis ir viešbuti rezervuotis, jei dar nieko nerezervavote dėl nežinomybės ar išleis atostogų, tai ar tikrai esate tikrai, kad gausite viską, ką planuojate ?
Mes TR esame išbandę visokius variantus ir paskutinę minutę ir išankstinius pirkimus ir vietoje migravimus ir fortūną.Kol kas kainomis, kurias gavome, nesame nusivylę, nes realias rinkos kainas stebiu jau ne vienus metus.Tik vat atskirai nieko dar nesu pirkusi, nors domėjausi norimais variantais, bet taip ir nesiryžome, bent jau kol kas (kalbu konkrečiai apie TR, nes šiaip esamę išbandę ir savarankiško dėliojimosi variantus)
Papildyta:
QUOTE(Cobre @ 2013 04 30, 19:51)
Todel reiktu gal baigti kalbeti abstrakciai. Jei jau taip, tai tiesiog reikia ivardinti temperatura ir bus viskas aisku. Nes gali buti, kad tiesiog apie skirtingas temperaturas eina kalba. Aisku, niekas nezino, kaip isils siais metais, taciau vis nors siokia tokia statistika is pirmu lupu butu
As sakau, man pasiseke su 20 laipsniu. Man tinka, kazkam gal visiskai nepriimtina. Bent jau sioki toki supratima tures tie, kas dar tik renkasi.
Nieko nėra geriau už konkretumą
Bet prisipažinsiu atvirai, tikrai niekur temp nei matavau, nei sekiau
Tiesiog LT jau senokai nesimaudžiau, o vat praeitais metais su malonumu, o štai gegužę TR
Ir tikra tiesa, kad kiekvienas metais vis skirtingai gali būti, todėl jei gera kaina vykčiau į TR ir gegužę, jei būtų platus pasirinkimas tiek finansine prasme, tiek laiko tai vykčiau rugsėjį.
Papildyta:
QUOTE(Drute @ 2013 05 01, 11:59)
be to kaip idomu, kad zmones isizeidzia jog pavasaris Turkijoje GALI buti vesus
Balandzio pradzioje pamenu teko apsivilkti ir paltuka siltesni, na toks plonas zieminukas, dar viduryje skalbe krusos su ledais ir audromis, o to pat balandzio pabaigoje jau i jura galima ilisti, siemet vasara greitai atskubejo, bet tai nereiskia, kad taip gali buti kitais metais ar dar kitais metais. PAvasaris deja nenuspejamas.
Manau todėl, kad kartais idealizuojama savo atostogas, kad viskas gerai, pasirinkimas geras, viešbutis geras, oras superinis ir t.t.
Todėl man patinka rusų atsiliepimai...smulkus ir be jokių rožinių akinių, kaip buvo, taip ir rašo