QUOTE(speedy @ 2013 04 30, 17:29)
Užmuša tokie palyginimai
Jei moku "tūkstančius", skrendu į poilsinę kelionę tūkstančius kilometrų, tai taip ir turi būti Ir ne šiaip "siltesne nei Lietuvoje ", bet GEROKAI ŠILTESNĖ.
Kitu atveju galima ir prie ežero Lietuvoje: jie būna šiltesni ir švaresni nei jūra "Lietuvoje vasara"
Jei moku "tūkstančius", skrendu į poilsinę kelionę tūkstančius kilometrų, tai taip ir turi būti Ir ne šiaip "siltesne nei Lietuvoje ", bet GEROKAI ŠILTESNĖ.
Kitu atveju galima ir prie ežero Lietuvoje: jie būna šiltesni ir švaresni nei jūra "Lietuvoje vasara"
tai cia jusu reikalas kada ir kur vaziuoti ir kiek uz tai moketi. Cia daug kas lygino i vairius laikotarpius, temperatura ir vandeni. As noreciau vandens kaip birzeli, temperaturos, kaip geguzes pradzioje, vaisiu, kaip rugseji, braskiu butiniausiai, maisto kokybes, kaip ispanijoj, o pasiulos gausumo, kaip turkijoj, ir... galimybes paciai pigiai viska susiorganizuoti (ir ko tais Ryanairas dar neskraido i Turkija ). Oi, isisvajojau. tai vat jei grizti prie vandens ir oro, tai man geguzis idealiausias, nes geguzes pradzioje as ten dar puikiai be kremo galiu apseiti, arba bent minimaliai ji naudoti, ir plaukioti juroje galiu be galo ilgai, nebijodama nusvilti peciu ir nesidedant nieko ant galvos, kas man nepatinka.
Cia daugelis alpsta del rugsejo siltos juros, o man tas siltas, kaip sysiukas vanduo britkus. Jei jau moku tuos tukstancius, tai noriu kuo didesnio komforto. Taciau tai, kas komfortas man, nebutinai turi buti komfortas kitiems. As va tarkim mokedama tuos tukstancius nei uz ka nesutikciau vaziuoti i viesbuti prie autostrados, kai viesbutis vienoje, o papludymys kitoje kelio puseje. Man tai absurdas visiskas. O kiti va vaziuoja juk
O su lietuviska jura lyginama tik todel, kad zmones galetu isivaizduoti kas ir kaip. Nors siaip toks palyginimas nera tikslus, juk Baltija ir karsciausia vidurvasari gali pradziuginti +11 laipsniu. Tuo tarpu as ir pavasari Turkijoje nesimaudziau zemesneje, nei 20 laipsniu temperaturoje - pasiseke matyt