man net gegužės viduryje Turkijoje jūra šalta, net šaltesnė nei LT jūroje vasara
Ar salta jura TR geguze, tai jau kiekvienam pagal pojucius ir saltsmirumo laipsni, bet tikrai ne saltesne nei Baltija liepa-rugpjuti Lyginu - 5 metai TR geguze ir beveik 35 LT rugpjuti As niekada nesidedu pliuso - butinai nusimaudyti juroje, jei ir salta. O TR - geguze maudausi, ko, tarkime, nedariau sausi Tenerifeje, nes man tikrai buvo per salta...
Ar salta jura TR geguze, tai jau kiekvienam pagal pojucius ir saltsmirumo laipsni, bet tikrai ne saltesne nei Baltija liepa-rugpjuti Lyginu - 5 metai TR geguze ir beveik 35 LT rugpjuti As niekada nesidedu pliuso - butinai nusimaudyti juroje, jei ir salta. O TR - geguze maudausi, ko, tarkime, nedariau sausi Tenerifeje, nes man tikrai buvo per salta...
nebevaziuoju jau daug metu i lietuviska pajuri, tai gal susilo jau ta baltija bet brrrrr kokia ji salta, as nesimaudau (na ir del jos purvinumo irgi). Geguze jura Turkijoje tikrai ne arbata, bet maudziausi drasiai ir nesusaldavau tikrai 21 buvo, o paskui jau ir silo. 21 Baltijoje ne toks jau ir daznas reiskinys.
nebevaziuoju jau daug metu i lietuviska pajuri, tai gal susilo jau ta baltija bet brrrrr kokia ji salta, as nesimaudau (na ir del jos purvinumo irgi). Geguze jura Turkijoje tikrai ne arbata, bet maudziausi drasiai ir nesusaldavau tikrai 21 buvo, o paskui jau ir silo. 21 Baltijoje ne toks jau ir daznas reiskinys.
Kas planuojat automobiliu pakeliauti po Turkiją ir artimiau su ja susipažinti, ištyrinėti atskirus jos regionus ir įvairias lankytinas vietas, PRAŠOM DIDŽIULĘ KRŪVĄ BUKLETŲ, LANKSTINUKŲ, ŽEMĖLAPIŲ, surinktų iš Vivatur parodų, anglų kalba: Turkey map (yra 2), bendras bukletas apie visą Turkiją (yra 3), Stambul map (yra 4), Ankara map, Izmir map, Antalya map (yra 2), Alanya map (yra 2), CD apie Alaniją, bukletas-knygutė apie Stambulą, bukletai: Stambulas ir Marmuro jūros regionas (yra 4), Ankara and central Anatolian region (yra 3), Eastern Anatolian region, Southern Anatolia and the GAP region, Izmir and Egea sea region (yra 3), Antalya and Mediterranean region, Black sea region (yra 2), Cappadocia (yra 2), Troya, Sites of Faith in Turkey, Cradle of Faiths, Mountaineering. Ką domina, prašom atvykti pasiimti, čia Vilniuje.
zinokite su tuo balandziu ir geguze Turkijoje yra labai nenuspejama, pernai pavasaris buvo ilgas ir letas, o stai siandien lauke 30 laipsniu ,dar pora tokiu dienu ir as eisiu jau i jura, mano dukra jau visur issimaude ir juroje ir kasdien i baseina lenda, tikru tikriausia vasara ir jei neatsals, tai jura geguzes viduryje tikrai bus siltesne nei Lietuvoje vasara.
Antradienį skrendam su 4,5 metų dukrelę į Turkiją OZKAYMAK INCEKUM Antalijoje.
Gal kas esate buvę šiam viešbuty? Mane domina ar galima kažką aplankyti apylinkėse su tokio amžiaus vaikų (ka kelionė nesigautų labai ilga ir varginanti)? Ir dar man idomu, ar reikia palikinėti arbatpinigius kambarių tvarkytojoms, jei taip, tai kiek, ar kavinėse (jei ten eisim)? Ką jus vežates, tik eurus, ar kažkiek ir lyrų?
Ačiū už atsakymus
sveiki
mes su 2m vaikiuku buvom balandzio 18-25d. poilsiavom ozkaymak secect resort. incekum buvo dar uzdarytas kai buvom,ten ju teritorija bendra.as palikdavau kambariu tvarkytojom po doleri ant lovos:) veziausi dolerius ir avsallaro miestelyje siek tiek issikeiciau i tr liras.Mes buvom su vaiku tik kelionej po alanija nes sezono pradzia nevisas ekskursijas ir siulo. Bet galima is vietiniu pirkti. Siaip su vaiku galima nuvykti i sea alanija ( delfinariumas) irgi buna organizuojamos keliones arba galima patiems nuvaziuoti dolmusu.
Užmuša tokie palyginimai
Jei moku "tūkstančius", skrendu į poilsinę kelionę tūkstančius kilometrų, tai taip ir turi būti Ir ne šiaip "siltesne nei Lietuvoje ", bet GEROKAI ŠILTESNĖ.
Kitu atveju galima ir prie ežero Lietuvoje: jie būna šiltesni ir švaresni nei jūra "Lietuvoje vasara"
Užmuša tokie palyginimai
Jei moku "tūkstančius", skrendu į poilsinę kelionę tūkstančius kilometrų, tai taip ir turi būti Ir ne šiaip "siltesne nei Lietuvoje ", bet GEROKAI ŠILTESNĖ.
Kitu atveju galima ir prie ežero Lietuvoje: jie būna šiltesni ir švaresni nei jūra "Lietuvoje vasara"
Tai jūsų nuomonė :4u man asmeniskai jei jura bus šilta kaip arbata o oro temperatura 35-40 kur tada reiktu atsivesinti bet kaip ir sakiau renkames kiekvienas pagal save