QUOTE(Cobre @ 2013 04 13, 14:25)
Skonio reikalas. Bet jei keliauji, tai visur faina. Is isvardintu saliu galiu tik Turkija ir ISpanija lyginti. Jei lyginti ne viesbucius, o tureti omenyje keliavima, tada as gal vistik rinkciausi Turkija. Del i vairiu priezasciu. Jei viesbuti, tada vienareiksmiskai Turkija. Maistas ne viesbutyje - Turkija, viesbutyje -Ispanija.
Bet kiek suvokiu, tai zmones nori labiau viesbutyje pasibuti, o tada jau Turkija lieka tam reikalui is artimesniu ir pigesniu saliu. Norint gauti panasu viesbuti Europoje su AI, jau tektu nemenkai pinigeliu pakloti.
Bet kiek suvokiu, tai zmones nori labiau viesbutyje pasibuti, o tada jau Turkija lieka tam reikalui is artimesniu ir pigesniu saliu. Norint gauti panasu viesbuti Europoje su AI, jau tektu nemenkai pinigeliu pakloti.
aš subjektyviai - Turkija mano akimis, išvystyta turizmui - viešbutis šalia viešbučio, o gyvenimas kažkur toliau, nes už viešbučio teritorijos aplinka skurdoka - tie viešbučiai užmiestyje, nors yra galimybė nuomotis vilas. Ispanija - nėra tokio mąsto viešbučių, nes pvz kurortai Salou, Marbelja (tas pats su Tenerife) yra miesteliai su viešbučiais jame, ne užmiesty, todėl nei už ką nenorėčiau maitintis viešbuty, kai šalia toks gyvenimas verda. Užtat Ispanijoj nuomojamės butus, o Turkijoj ieškau viešbučio, nors kai subręsiu ją apkeliaut, norėsiu gyvent be AI arba bute. Aš kažkaip negaliu sugretint nei Ispanijos, nei Kroatijos su Turkija. Ją gal su Egiptu galima lygint bet ten nebuvau
Žilvinas skeptiškai atsiliepė apie šiaurės Afriką, aš buvau Maroko Tandžyre, man pasirodė visai neblogai, tik erzino mūsų saugojimas- "ten negalima, ten neisim, aną savaitę bandė pagrobti britų turistus" gal laikai tokie buvo.. šiaip man patiko, kitą kart norėčiau giliau į šalį...bet užtat Turkija gauna pliusą, nes ten tokių dalykų negirdėjau