Planuoju šią vasarą daryti sūnui operaciją. Bet dabar galvoju, kodėl taip skiriasi kainos įvairiose plastikos klinikose? Pvz sugichara brangiausia. Nuo 2000lt kaina. Kitur nuo 1000lt. Negi tą skirtumą mokėti reikia už vardą? Norėčiau klaipėdoje daryti...
QUOTE(InesaP @ 2015 06 09, 22:44)
Planuoju šią vasarą daryti sūnui operaciją. Bet dabar galvoju, kodėl taip skiriasi kainos įvairiose plastikos klinikose? Pvz sugichara brangiausia. Nuo 2000lt kaina. Kitur nuo 1000lt. Negi tą skirtumą mokėti reikia už vardą? Norėčiau klaipėdoje daryti...
tai pas daktara Kaikari irgi 2000, o kur taip pigiai yra? cia nuo varso, pripazinimo, manau, priklauso...as jau susitarus del operacijos-1700LT..ne pas Kaikari
Sveiki, mano sūnui taip pat darys ausų korekcijos operaciją. Tik mes darysimės Santariškėse. Operacija nieko nekainuos. Jau buvome pirminiai konsultacijai.
kokius kriterijus reikia atitikt, kad gaut nemokama operacija? kiek cm atlėpimas Jusu suneliui?
nors aš buvau prieš, bet mano dukra jau operacijos, na tikrai gražiai atrodo, gerai padarė, daktaras sakė, pasisekė 10 balų...dukra laiminga, tai skaitau, kad verta buvo, nors skaudėjo 2 ar 3 dienas labai, pasiruoškit tam
Aš irgi noriu pasidalinti savo istorija Operaciją pasidariau prieš 5 dienas, ligoninėje, nemokamai Prieš operaciją man paskambino 2 savaites ir liepė tyrimus pasidaryti, anksti ryte atvykau į ligoninę, prieš operaciją davė nuo nervų tabletę kažkokią, liepė persirengti, davė marškinius, išvežę į operacinę su ratukais, turėjau gulėti ant stalo, ant šono, ausį apdengė vieną, tada kitą, suleido vaistų, skaudėjo tik kai įdūrė ir operavo iškart, jaučiau kaip pjauna, kai kremzlę gremžia, kaip pjausto kažką, kaip siuva, garsai nemalonus labai, bet neskaudėjo Per dieną ir naktį laikė ligoninėje, bet neskaudėjo man beveik išvis, truputį tik gėlė ir kai nejautra praėjo ir naktį, tik ant nugaros nepatogu miegoti Ryte perrišo ir namo išleido, toliau neskauda beveik, tik dabar nežinau kaip su siūlų išėmimu, nes sakė po 10 dienų, bet norėčiau prieš darbą, po 7 dienų, tai gal bandysiu iki poliklinikos važiuoti klausti
Ar esu operacija patenkinta, kol kas nežinau, nes žiūrėjau ausis šiandien, tai nei ištinusios, nei mėlynos ar dar kokios, bet prigludusio labai Negražiai atrodo, nenatūraliai labai, tai nežinau ar dar keisis situacija ar išvis bijau, kad atgal atšokti gali
Ar esu operacija patenkinta, kol kas nežinau, nes žiūrėjau ausis šiandien, tai nei ištinusios, nei mėlynos ar dar kokios, bet prigludusio labai Negražiai atrodo, nenatūraliai labai, tai nežinau ar dar keisis situacija ar išvis bijau, kad atgal atšokti gali
QUOTE(miliutele @ 2015 07 11, 21:05)
o nemokamai kada daro, niekas neatsako? kiek atlėpimas turi būt?
bet keista, kad Jums ausys nemėlynos, mano dukrai tai net ir po siūlų išėmimo, t.y. po 8 dienų buvo mėlynai juodos...nepergyvenkit-atšoks dar man atrodo, mano dukrai tobulai buvo padaryta, bet šiandien lyg viena atšoko daugiau, nu tai irgi nėra džiugu, įdomu kiek laiko dar tos ausys "vaikščios"
QUOTE(dives @ 2015 07 11, 20:42)
o nemokamai kada daro, niekas neatsako? kiek atlėpimas turi būt?
bet keista, kad Jums ausys nemėlynos, mano dukrai tai net ir po siūlų išėmimo, t.y. po 8 dienų buvo mėlynai juodos...nepergyvenkit-atšoks dar man atrodo, mano dukrai tobulai buvo padaryta, bet šiandien lyg viena atšoko daugiau, nu tai irgi nėra džiugu, įdomu kiek laiko dar tos ausys "vaikščios" :hm
bet keista, kad Jums ausys nemėlynos, mano dukrai tai net ir po siūlų išėmimo, t.y. po 8 dienų buvo mėlynai juodos...nepergyvenkit-atšoks dar man atrodo, mano dukrai tobulai buvo padaryta, bet šiandien lyg viena atšoko daugiau, nu tai irgi nėra džiugu, įdomu kiek laiko dar tos ausys "vaikščios" :hm
Na jeigu atsoko, tai ir bus biskuti atsokus, gal ir kita taip pat atsikis. Po 3 men pamatysite tikra vaizda, daugiau jau jos nebevaikscios.
Papildyta:
QUOTE(miliutele @ 2015 07 11, 19:05)
Aš irgi noriu pasidalinti savo istorija :4u: Operaciją pasidariau prieš 5 dienas, ligoninėje, nemokamai :) Prieš operaciją man paskambino 2 savaites ir liepė tyrimus pasidaryti, anksti ryte atvykau į ligoninę, prieš operaciją davė nuo nervų tabletę kažkokią, liepė persirengti, davė marškinius, išvežę į operacinę su ratukais, turėjau gulėti ant stalo, ant šono, ausį apdengė vieną, tada kitą, suleido vaistų, skaudėjo tik kai įdūrė ir operavo iškart, jaučiau kaip pjauna, kai kremzlę gremžia, kaip pjausto kažką, kaip siuva, garsai nemalonus labai, bet neskaudėjo :) Per dieną ir naktį laikė ligoninėje, bet neskaudėjo man beveik išvis, truputį tik gėlė ir kai nejautra praėjo ir naktį, tik ant nugaros nepatogu miegoti :) Ryte perrišo ir namo išleido, toliau neskauda beveik, tik dabar nežinau kaip su siūlų išėmimu, nes sakė po 10 dienų, bet norėčiau prieš darbą, po 7 dienų, tai gal bandysiu iki poliklinikos važiuoti klausti :4u:
Ar esu operacija patenkinta, kol kas nežinau, nes žiūrėjau ausis šiandien, tai nei ištinusios, nei mėlynos ar dar kokios, bet prigludusio labai :verysad: Negražiai atrodo, nenatūraliai labai, tai nežinau ar dar keisis situacija ar išvis bijau, kad atgal atšokti gali :verysad:
Ar esu operacija patenkinta, kol kas nežinau, nes žiūrėjau ausis šiandien, tai nei ištinusios, nei mėlynos ar dar kokios, bet prigludusio labai :verysad: Negražiai atrodo, nenatūraliai labai, tai nežinau ar dar keisis situacija ar išvis bijau, kad atgal atšokti gali :verysad:
Neissivaizduoju kaip visai tau neskaudejo, nes man tai labai labai skaudejo. Na ziauriai! O del prigldimo, tai nepergyvenk, pergyvenk, kad neatsoktu kuri nors ausyte. Nes jos labai nori gryzti i savo vietas. Bet jei tavo kremzles yra minkstos, kas kogero ir yra, nes neskauda, tai turetu ir neatsokti, tik pasidarys graziai priglududsios, bet neperdaug.
http://www.vaikuligo...nos.php?nid=218
Cia senas straipsnis, bet atsakymas i tai, kada vaikams nemokamai daro operacija.
Kaip suprantu dar tebedaro... tik gal kas nors atsakys, nuo ko reiketu pradeti, kad patekt iki tu santariskiu (mes klaipedoj). Kur kreiptis, kad gaut siuntima (pas seimos gydytoja, chirurga, lor ???)?
Vaikui pavasari suejo penkeri, galvoju gal jau reiktu atlikti korekcija, nes ausys akivaizdziai atlepusios(apie 3cm) ir viena daugiau, kita maziau.
Cia senas straipsnis, bet atsakymas i tai, kada vaikams nemokamai daro operacija.
Kaip suprantu dar tebedaro... tik gal kas nors atsakys, nuo ko reiketu pradeti, kad patekt iki tu santariskiu (mes klaipedoj). Kur kreiptis, kad gaut siuntima (pas seimos gydytoja, chirurga, lor ???)?
Vaikui pavasari suejo penkeri, galvoju gal jau reiktu atlikti korekcija, nes ausys akivaizdziai atlepusios(apie 3cm) ir viena daugiau, kita maziau.
QUOTE(neatleidziu @ 2015 08 22, 11:18)
http://www.vaikuligo...nos.php?nid=218
šeimos gydytojas duoda siuntimą
As su klausimu. Ar Kaune vaikui nemokamai operacija daro? Kur ir kokia tvarka? Ir koki chirurga rekomenduotumet?