Įkraunama...
Įkraunama...

Plastinė ausų korekcijos operacija

QUOTE(DOLRIN @ 2014 06 11, 22:05)
,30 metu gyvenau kompleksuodama dabar pagaliau as laiminga nes ta svajone padare mane pacia laimingiause,atsiprasau uz klaidas  mirksiukas.gif

Dievuleliau kaip graziai, pas mane kazkas panasaus, as irgi labai noriu pasidaryti sita operacija, jau visa gyvenima kompleksuoju. Bet va mano problema tik ta, kad tiek prikomplikavusi, bijau vyrui pasisakyti apie tai sad.gif Kaip cia man isdrysti ir pasakyti: zinai mano ausys atlepe, noriu susitvarkyti... Dar toks klausimelis, o daktaras netvarko tik virsuneliu? Nes kaip ir nereikia visu ausu glausti, man labiau patinka kai jos truputi matosi is priekio wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ledi. @ 2014 12 04, 16:19)
Dievuleliau kaip graziai, pas mane kazkas panasaus, as irgi labai noriu pasidaryti sita operacija, jau visa gyvenima kompleksuoju. Bet va mano problema tik ta, kad tiek prikomplikavusi, bijau vyrui pasisakyti apie tai sad.gif Kaip cia man isdrysti ir pasakyti: zinai mano ausys atlepe, noriu susitvarkyti... Dar toks klausimelis, o daktaras netvarko tik virsuneliu? Nes kaip ir nereikia visu ausu glausti, man labiau patinka kai jos truputi matosi is priekio wink.gif

labas,net nezinau kaip tau paaiskinti tiksliau,operacijos metu lenkia kremzle link galvos uztai ta ausis atrodo tokia prigludus pre pat galvos,po kaskiek laiko atslugus jos nebuna pre pat galvos,na jai jauti kompleksta darykis as neklausiau niekeno nuomoniu,as dariau sau,kad as graziai atrodyciau,as neklausiau nei vyro nei kitu nuomoniu nors sake ir toke patinki,bet as jauciau kompleksa daugybe metu,dabar to nejauciu ir esu laiminga,sekmes tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DOLRIN @ 2015 03 07, 21:50)
labas,net nezinau kaip tau paaiskinti tiksliau,operacijos metu lenkia kremzle link galvos uztai ta ausis atrodo tokia prigludus pre pat galvos,po kaskiek laiko atslugus jos nebuna pre pat galvos,na jai jauti kompleksta darykis as neklausiau niekeno nuomoniu,as dariau sau,kad as graziai atrodyciau,as neklausiau nei vyro nei kitu nuomoniu nors sake ir toke patinki,bet as jauciau kompleksa daugybe metu,dabar to nejauciu ir esu laiminga,sekmes tau  4u.gif

Siandien darysiu wink.gif. Vyrui pasakiau, tai jis nesuprato, sake tiek metu nieko nepastebejo smile.gif. Sako, juk vistiek plaukai ausis dengia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ledi. @ 2015 03 09, 10:44)
Siandien darysiu wink.gif. Vyrui pasakiau, tai jis nesuprato, sake tiek metu nieko nepastebejo smile.gif. Sako, juk vistiek plaukai ausis dengia smile.gif

Kur darysit? Aš vaikui norėčiau
Atsakyti
QUOTE(Akemi @ 2015 03 09, 09:54)
Kur darysit? Aš vaikui norėčiau

Pas Karaleviciu. As vis kazkaip pagalvoju apie vaikus ir galvoju kaip jam reikia pasakyti, kad reikia jo ausytes pataisyti, nes jos pas tave negrazios? Zinoma, jei jis pats tai supranta ir kiti is jo tyciojasi, tai viskas OK.
Parasysiu kaip man sekesi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ledi. @ 2015 03 09, 11:46)
Pas Karaleviciu. As vis kazkaip pagalvoju apie vaikus ir galvoju kaip jam reikia pasakyti, kad reikia jo ausytes pataisyti, nes jos pas tave negrazios? Zinoma, jei jis pats tai supranta ir kiti is jo tyciojasi, tai viskas OK.

Viskas praejo super, daktaras patyres, myli savo darba, rekomenduoju. Tikiuosi viskas bus grazu. Jauciuosi gerai, va ka tik su vyru is restorano gryzom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ledi. @ 2015 03 09, 12:46)

QUOTE(ledi. @ 2015 03 09, 20:32)
Viskas praejo super, daktaras patyres, myli savo darba, rekomenduoju. Tikiuosi viskas bus grazu. Jauciuosi gerai, va ka tik su vyru is restorano gryzom smile.gif

Nedaug jam, minimaliai reiktų. Realiai, dar nesulaukė iš aplinkinių jokių komentarų (pfu, pfu, pfu).

Gal galite man parasyti į až kiek jums kainavo operacija? Jūs dabar su bintu vaikštote? Ir ar iš anksto reikia užsirašyti operacijai? Prieš kiek laiko tarėtės?
Atsakyti
QUOTE(DOLRIN @ 2014 06 12, 00:05)
Sveikos moterys ir merginos,atejau pasipasakoti,kad pagaliau ta svajone mana issipilde

nepykit, bet man normalios ausys buvo ir iki operacijos 4u.gif

aš nedaryčiau, na, dabar čia aš irgi dėl dukros užgaidų, atceit jos ausys baisios, tai ką -ruošiamės vasarai šiai procedūrai...dabar belieka tik patį geriausią dyd. išsirinkt...ir dar keletas klausimų iškilo, skaitinėjau internete, kad po operacijos ausys gali baisiai atrodyti, nenatūraliai priplotos, ar skirtingai atsiknoję, šito tai labiausiai bijau...

parekomenduokit patį geriasią daktarą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dives: 23 kovo 2015 - 13:28
QUOTE(dives @ 2015 03 23, 13:22)

drinks_cheers.gif
Užbėgau atsitiktinai į temą, nes pakelta buvo ax.gif Man prieš operaciją daug gražiau ir natūraliau atrodė g.gif Dabar atrodo, kad nėra ausų iš priekio žiūrint ir veidas kažkaip keistai atrodo ax.gif Ypač vienoje pusėje g.gif
Kaip man keista, kai žmonės taip eina prieš gamtą...
Atsakyti
Nemanau, kad ir dabar tos merginos ausys taip atrodo kaip 2 nuotraukoje. Bent jau man iš pradžių taip atrodė, o ausims gijant jos tapo natūralios. Tik viena ausim esu nepatenkinta, nes atšoko ausies viršūnėlė, ji liko labai stora ir po 8 mėn. dar negaliu ant jos miegoti. Eisiu pas chirurgą konsultuotis, bet tik po poros mėn. Mane taip pat domina ar gali jie operuoti tik ausies viršūnėlę.
Atsakyti
QUOTE(poison @ 2015 03 24, 19:36)
Nemanau, kad ir dabar tos merginos ausys taip atrodo kaip 2 nuotraukoje. Bent jau man iš pradžių taip atrodė, o ausims gijant jos tapo natūralios. Tik viena ausim esu nepatenkinta, nes atšoko ausies  viršūnėlė, ji liko labai stora ir po 8 mėn. dar negaliu ant jos miegoti. Eisiu pas chirurgą konsultuotis, bet tik po poros mėn. Mane taip pat domina ar gali jie operuoti tik ausies viršūnėlę.

Taip gali. As po operacijos tik trys savaites. Ausytes nutirpusios, dar negaliu ant ju miegoti. Is pradziu po operacijos mintys buvo tokios, kad gal nesamone pasidariau, nes labai skaudejo, nors ir ausys graziai atrode. Bet po savaites ir dabar dziaugiuosi, nes galiu aukstai plaukus susikelti. Na nebuvo mano susys baisios, tik virsuneles daugiau atsikise, bet to uzteko, kad niekada ju niekam nerodyciau. Man grazu kai ausys matosi is priekio, bet jei jau perdaug atsikisusios, tai nieko grazaus. Beje, mano kremzles ziauriai kietos, todel turbut ir gijimas buvo skausmingas, kuriu kremzlytes minkstutes ir gijimas lengvesnis turetu buti.
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2015 03 23, 15:22)

aš nedaryčiau, na, dabar čia aš irgi dėl dukros užgaidų, atceit jos ausys baisios, tai ką -ruošiamės vasarai šiai procedūrai...dabar belieka tik patį geriausią dyd. išsirinkt...ir dar keletas klausimų iškilo, skaitinėjau internete, kad po operacijos ausys gali baisiai atrodyti, nenatūraliai priplotos, ar skirtingai atsiknoję, šito tai labiausiai bijau...

parekomenduokit patį geriasią daktarą 4u.gif

ir geriausias daktaras visko gali pridaryt,priklauso ir nuo zmogaus organizmo.Zinokit gal ir jum normalei atrode,bet man ne as tikrai nesirysciau darytis jai buciau pati gerai jautusi
Atsakyti