Įkraunama...
Įkraunama...

Plastinė ausų korekcijos operacija

Sveikos,gal galit pasidalinti info apie gyd,Karaleviciu?sako,kad jis geras daktaras,idomu ar ira skirtumas kuriuo metu laiku darytis ausu korekcija?aciu is anksto
Atsakyti
QUOTE(DOLRIN @ 2013 09 20, 20:19)
Sveikos,gal galit pasidalinti info apie gyd,Karaleviciu?sako,kad jis geras daktaras,idomu ar ira skirtumas kuriuo metu laiku darytis ausu korekcija?aciu is anksto

***Na as pati pas ji nesenai dariausi ne ausu operacija,bet truputi rimtesne mano manymu g.gif ...Is savo puses galiu pasakyti-rezultatai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Del ausyciu zinau drauge kuri pas ji daresi,tai labai patenkinta,Tiek pats gydytojas,tiek visa prieziura pries ir po op labai superine.Tikiuosi suteikiau siokia tokia info mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DOLRIN @ 2013 09 20, 22:19)

Paskaitykite senesnę temą, ten daug informacijos apie jį prirašyta
Atsakyti
QUOTE(Nijolee76 @ 2013 09 21, 01:17)
***Na as pati pas ji nesenai dariausi ne ausu operacija,bet truputi rimtesne mano manymu g.gif ...Is savo puses galiu pasakyti-rezultatai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Del ausyciu zinau drauge kuri pas ji daresi,tai labai patenkinta,Tiek pats gydytojas,tiek visa prieziura pries ir po op labai superine.Tikiuosi suteikiau siokia tokia info mirksiukas.gif

Laba aciu uz info,bet labai nusivyliau,apie Karaleviciu komentarai nekoki doh.gif kad labai grubokas megsta pinigus,ko klientas praso ta daro net nepatare ar tai bus labai gerai,zodziu geriausi atsiliepimai apie Gintara Papecky ir Audriu Zizliauska,bet cia kekevienam savo.Renkuosi Papecky smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DOLRIN @ 2013 09 21, 17:55)
Laba aciu uz info,bet labai nusivyliau,apie Karaleviciu komentarai nekoki doh.gif kad labai grubokas megsta pinigus,ko klientas praso ta daro net nepatare ar tai bus labai gerai,zodziu geriausi atsiliepimai apie Gintara Papecky ir Audriu Zizliauska,bet cia kekevienam savo.Renkuosi Papecky  smile.gif

***Skaniai nusijuokiau!!!Del grubumo-net neissivaizduoju kaip jis galetu but grubus g.gif 2 sav po op kiekviena diena bendravau,nei sykio nei izeide nei subare nei grubiai pasielge schmoll.gif Del pinigu-absoliuciai atmetu!!!!As gyv ne LT ir kai pradejom bendraut kompu,telef zinojo visa situacija ir po atliktos op tikrai galejo "lupt"pinigelius koja prispaudes,o gavosi taip kad dar maziau paprase,taip kad net nezinau kas gali sitaip negraziai komentuoti.Paprasciausiai jus pabandykit bent jau telefonu su juo pabendraut ir tada visos abejones issisklaidys.Ta pati galiu pasakyt ir apie jo kolega Zizliauska,jie kartu dirba.
Bet aisku cia tik mano nuomone mirksiukas.gif Mes jau sutare del kito pasigrazinimo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nijolee76 @ 2013 09 21, 22:59)
***Skaniai nusijuokiau!!!Del grubumo-net neissivaizduoju kaip jis galetu but grubus g.gif 2 sav po op kiekviena diena bendravau,nei sykio nei izeide nei subare nei grubiai pasielge schmoll.gif Del pinigu-absoliuciai atmetu!!!!As gyv ne LT ir kai pradejom bendraut kompu,telef zinojo visa situacija ir po atliktos op tikrai galejo "lupt"pinigelius koja prispaudes,o gavosi taip kad dar maziau paprase,taip kad net nezinau kas gali sitaip negraziai komentuoti.Paprasciausiai jus pabandykit bent jau telefonu su juo pabendraut ir tada visos abejones issisklaidys.Ta pati galiu pasakyt ir apie jo kolega Zizliauska,jie kartu dirba.
Bet aisku cia tik mano nuomone mirksiukas.gif Mes jau sutare del kito pasigrazinimo ax.gif

As pati bendravau tel nes taipat gyvenu ne LT,maloniai bendravo pasake mazdauk apie operacija,as pati nesakau,kad jis toks anoks,bet paskaitykit apie jy komentarus ka raso,todel ir baidausi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DOLRIN @ 2013 09 23, 18:24)
As pati bendravau tel nes taipat gyvenu ne LT,maloniai bendravo pasake mazdauk apie operacija,as pati nesakau,kad jis toks anoks,bet paskaitykit apie jy komentarus ka raso,todel ir baidausi  ax.gif

***Nesigincinu mirksiukas.gif ,man jis vistiek super daktariukas!!!Pries pat op as taip pat cia prisijungiau ir pasidomejau-tai ojojojjj kokiu nuomoniu,dauguma aisku nepagristu,kazkur girdejau,kazkas sake....Bet siai dienai turiu savo nuomone apie ji ir jo darba thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės. Labai tikiuosi, kad ant manęs nesupyksite smile.gif studijuoju fotografiją, šiuo metu portretą. Gavau užduotį nupaveiksluoti seriją žmonių, kuriuos kažkas vienytų...galvoja apie kažką paprasto..tokio kaip tattoo ar auskaras veide, bet tai pasirodė labai jau paprasta...norisi padaryti kažką daugiau...tada pagalvojau apie save, kad turiu didelį tarpą tarp priekinių dantų dėl kurio vis dar kompleksuoju, nors man jau virš 30 m. Tada atkeliavo mintis kodėl nepabandžius surinkti kiek įmanoma daugiau žmonių, turinčiu tokį tarpą, padaryti jų portretus. tada pagalvojau ir apie atlėpusias ausytes. Kažin ar atsirastų merginų, kurios nebijotų įamžinti savo ausytes. Nežinau į ką tai "išaugtų" bet gal pavyktų po kelių metukų darbo surengti parodą ar kažką tokio...gal bus kas mane supras ir norės prisijungti prie šio projektėlio.
Atsakyti
Sveikos merginos, gal kas darėtės ausų korekciją pas gyd. Karalevičių Šiauliuose neseniai? Jei taip, gal galėtumėte pasidalinti kokia tvarka viskas vyksta?
Atsakyti
Mamytės, kokius raiščius dedate savo vaikučiams po operacijos?
Galvos juostos manajai spaudžia, o ta, kurią pasiuvau, nuolatos naktimis krenta. Pastoviai turiu jai maustyti.
Atsakyti
Sveikos moterys ir merginos,atejau pasipasakoti,kad pagaliau ta svajone mana issipilde,kaskada tik paskaitydavau sia tema dar kada ir zin parasydavau,noriu ir as pasidalinti savo dziaugsmu smile.gif gal pradesiu nuo to,kad pries kelis metus norejau is as pasidaryti ausu korekcija lizingu bet reikejo inesti nemaza suma tuo metu as gyvenau lt uzdirbdavau minimum tada operacija vis atideliojau,sakiau pataupysiu tada tai tada,taip netiketai isvazevau uzdarbiauti I uk,ir pagaliau galejau sau ta leisti,rinkausi daktara ilgai skaitinejau komentarus,pagalvojau ir geriausias specelistas gali visko pridaryt todel operavausi pas drauges pasiulyta kadangi ji pas jy turejo op.Mane op gyd GINTARAS PAPECKYS ji klinika isikurus Kaune,man sm geguzes 5 buvo atlikta ausu korekcija,aisku jaudinausi pries operacija geriau raminamuosius nes pats gyd liepe pagerti,pirmiausiai atliko man tyrimus ir ta pacia diena mane isoperavo,labai buvo nemalonu ir skausminga vaistu suleidimas ir garsai op metu doh.gif ,po savaites buvo man nuimti tvarsciai ir isimti siulai,gijo gerai,aisku kokias tris dienas jauciau skausma man gelbejo nemisil,geriau antinbijotikus visa sav po op,gerai sugijo as pamacius rezultata apsiverkiau,kolkas nesioju tiek dienom tiek naktim dar elastine juosta,nes prisiskaiciau visokiu komentaru,kad geriau saugoti ausis tiek nakty tiek diena nes jos dar noretu grysti I sena pozicija todel pabijojau,dabar jauciuosi gerai,na ir noriu dar pridurti jai kaskas is jusu negyvena lt ir zadat darytis ausu korekcija tilpsit I laika jai grystat bent porai sav atostogauti,aisku as tariausi op dar budama uk,apie sy gyd galiu pridurti,kad buvo malonu bendrauti,nusiskundimu neturiu,pati op kainavo 1800+vizitas pirmas,konsultacija 100+tyrimai 100+perisimas 25,ikeliu foto kaip atrodziau pries op ir po,tokia ta istorija pagaliau as laiminga dar pati negaliu patiketi,kad galiu plaukus keltis I virus vis atrodo,kad ausys dar tokios kokios buvo,30 metu gyvenau kompleksuodama dabar pagaliau as laiminga nes ta svajone padare mane pacia laimingiause,atsiprasau uz klaidas mirksiukas.gif
PRIES
user posted image
PO
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DOLRIN: 11 birželio 2014 - 23:13
Sveiki, man pries 3 dienas atliko ausu korekcija ir po operacijos man parode i veidrody ir man atrodo taip jos suglaustos prie galvos ar jos pasikeis ar bus tokios visada? skaiciau kazda cia forumus 2008 metais tai dabar norejau pasiklaust kas daretes pakomentuokit smile.gif
Atsakyti