Įkraunama...
Įkraunama...

Plastinė ausų korekcijos operacija

Sveikutes, na ka ir as pasitvarkiau siandiena ausytes, diena skausmo nejauciau, bet wa dabar jau prasidejo skausmas, nera labai didelis, bet jaucias toks tempimas . Siulus isims kita ketwirtadieni, laukiu nesulaukiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo love_spell: 20 gegužės 2013 - 20:23
sveikos 4u.gif
na aš jau sugijusi po operacijos, nebeskauda, viskas neblogai, tik... jei kas sekėt temą minėjau apie raukšlytę priekinėje ausies pusėje. Tikėjausi kad dar išnyks, bet dar nuvažiavau pas gydytoją, sakė turbūt taip ir liks, čia odos perteklius, kurį jei noriu gali pašalinti, bet liks randelis, kuris irgi matysis. Na kad ir kaip ten bebūtų, nesigailiu pasidariusi operaciją, tik pasidalinu patirtimi, kad gali ir taip nutikti 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
man praėjo 6 savaitės po operacijos, viskas gražu, sugijo, aišku, jautrumas dar jaučiasi, nemiegu ant operuotos ausytės. Nežinau kaip kitoms, bet man dar pradėjo pleiskanoti ir ausies viduje, ir už ausies, tai buvau pas odos daktarą, parašė tepaliuką, reiks pasitept, sakė tiesiog išsausėjo oda nuo dezinfekantų greičiausiai. O šiaip viskas puiku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(S.A. @ 2013 05 27, 13:16)
Sveikos,
man praėjo 6 savaitės po operacijos, viskas gražu, sugijo, aišku, jautrumas dar jaučiasi, nemiegu ant operuotos ausytės. Nežinau kaip kitoms, bet man dar pradėjo pleiskanoti ir ausies viduje, ir už ausies, tai buvau pas odos daktarą, parašė tepaliuką, reiks pasitept, sakė tiesiog išsausėjo oda nuo dezinfekantų greičiausiai. O šiaip viskas puiku smile.gif

Man 4 sav po op, miegu ant abeju sonu be problemu jau seniausiai.Gal tik pirma sav kiek daugiau saugojausi,o paskui no problem biggrin.gif Matomai as kaip ir visose situacijose esu good.Man greit gija viskas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgin@ @ 2013 05 27, 12:27)
Man 4 sav po op, miegu ant abeju sonu be problemu jau seniausiai.Gal tik pirma sav kiek daugiau saugojausi,o paskui no problem  biggrin.gif Matomai as kaip ir visose situacijose esu good.Man greit gija viskas  biggrin.gif

biggrin.gif Eina sau, aš tai bailė esu, tai ir ausis labai saugau biggrin.gif
Atsakyti
Jau siulai sian isimti, negaliu atsidziaugti, rezultatas super, geresnis negu tkejaus, patinimas yra, bet bendras vaizdas matos, esu labai patenkina Rycio Norkaus darbu! super gydytojas
Atsakyti
Sveikos,

Norejau paklausti po kiek dienu isima siulus? Dar toks vienas klausimelis, ar tiesa, kad per menesines nedaro ausu plastines operacijos?
Atsakyti
QUOTE(Miss Cherie @ 2013 06 26, 23:11)
Sveikos,

Norejau paklausti po kiek dienu isima siulus? Dar toks vienas klausimelis, ar tiesa, kad per menesines nedaro ausu plastines operacijos?

Isima mazdaug po 10dienu,jei menesines buna negausios tai galima daryti,bet jei gausios tai ne nes buna intensyvesnis kraujavimas.
Atsakyti
sveikos ar kad daretes papildoma korekcija, ar reikejo moketi, ar neeme pinigu uz tai? as galvoju kad cia gydytojo klaida kad viska iki galo neatliko gerai g.gif
Atsakyti
QUOTE(dad @ 2013 06 28, 08:39)
sveikos ar kad daretes papildoma korekcija, ar reikejo moketi, ar neeme pinigu uz tai? as galvoju kad cia gydytojo klaida kad viska iki galo neatliko gerai g.gif

O kas negerai?Gal galite ikelti foto?
Atsakyti
Gal kas daretės pas Samsanavičių?
Atsakyti
Sveikos,kadangi mano jauniausiam berniukui ateity reiketu tokios korekcijos (dabar jam dar tik 3metukai,bet jau gydytoja uzsimine,kad iki mokyklos reiktu susitvarkyt ausytes) pradejau skaitinet nete info,ir vienur radau kad jos yra dalinai kompensuojamos TLK,gal kas zino kokiu atveju kompensuoja ir koki procenta? Aciu uz atsakyma ax.gif
Atsakyti