Įkraunama...
Įkraunama...

Plastinė ausų korekcijos operacija

QUOTE(Jurgin@ @ 2013 05 07, 10:18)
Man 8d po operacijos.Operavo pirmadieni,penktadieni po apziuros leido plauti galva tai ploviau sestadieni.Dabar jau plaunu kas antra diena.Norejo siulus isimt pirmadieni arba antradieni bet as negalejau tai uzsirasiau ketvirtadieniui.
siaip nejauciu skausmo kol nelieciu,aptirpimas dar jauciasi palietus ausu virsu.Desine ausis visai neblogai,kaire labiau skauda(ji buvo daugiau atlepus) Realiai nesu patenkinta rezultatu,noreciau,kad patys ausu galiukai(virsuje)butu labiau priglausti,tada butu jau gerai:)

O tai operacijos metu nedavė pažiūrėti kaip atrodo išoperuotos ausys, prieš subintuojant? Nes man tai davė pažiūrėti ir aš dar paprašiau kad viršų ausies dar šiek tiek priglaustų. Tai iš pradžių jis buvo priglaustas prie galvos, bet kai ištraukė siūlus, tai šiek tiek atsileido man rodos, tai dabar kaip tik
Atsakyti
QUOTE(S.A. @ 2013 05 07, 13:08)
O tai operacijos metu nedavė pažiūrėti kaip atrodo išoperuotos ausys, prieš subintuojant? Nes man tai davė pažiūrėti ir aš dar paprašiau kad viršų ausies dar šiek tiek priglaustų. Tai iš pradžių jis buvo priglaustas prie galvos, bet kai ištraukė siūlus, tai šiek tiek atsileido man rodos, tai dabar kaip tik

Dave paziuret,bet ka ten suprasi is karto,mano ir buvo esme virsu priglauti nes nebuvau baisine atlepause.
Atsakyti
QUOTE(Jurgin@ @ 2013 05 07, 12:13)
Dave paziuret,bet ka ten suprasi is karto,mano ir buvo esme virsu priglauti nes nebuvau baisine atlepause.

Na jei natūraliai šiek tiek atsikišę, tai nemanau, kad blogai atrodo vis tiek smile.gif
Atsakyti
Sveikos klausiu tu kurios jau be bintu ir raisciu vaiksote, kiek is anksciau rasete, man atrodo senoj temoje, kai kurios vienos ausies virsutine dalis atlepdavo, ka jur darete, nes man panasi sutuacija, nezymiai bet jis toks labiau uz ana atlinkes, tokia keista forma ausies g.gif na as buvau pas savo daktara, jis irgi mato ta truputi atlinkima, ir sake jei noresiu po 4 menesiu kai pilnai sugis ja pakoreguos, tik va ziopla nepaklausiau ar reikes vel is naujo moketi, ir ar vel reikes savaite su tuo tvarsciu g.gif kam buvo si sutuacija gal kuri pakomentuos 4u.gif
Papildyta:
Beja skaitau Jurgin dareisi pas Norku kaip ir as smile.gif man kai dave veidrodi tai abi buvo labai prigludusios, bet va sugijo, aisku dar nepilnai praejo menesis ir dvi sav. desine buvo maziau atlepus tai su ja viskas ok, o kaire labiau tai tos galiukas ir atlinko, mane jau dabar truputi nervina, tai laukiu po 4 menesiu eisiu koreguot, jei jau pradejau tai reikia iki galo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dad: 08 gegužės 2013 - 15:21
QUOTE(S.A. @ 2013 05 07, 13:16)
Na jei natūraliai šiek tiek atsikišę, tai nemanau, kad blogai atrodo vis tiek smile.gif

QUOTE(dad @ 2013 05 08, 16:20)

Beja skaitau Jurgin dareisi pas Norku kaip ir as smile.gif man kai dave veidrodi tai abi buvo labai prigludusios, bet va sugijo, aisku dar nepilnai praejo menesis ir dvi sav. desine buvo maziau atlepus tai su ja viskas ok, o kaire labiau tai tos galiukas ir atlinko, mane jau dabar truputi nervina, tai laukiu po 4 menesiu eisiu koreguot, jei jau pradejau tai reikia iki galo smile.gif

Nu joa kaip ir naturaliai jos ten atsikise,bet mane nervuoja tai jau ziauriai,pries veidrodi prisiglaudziu nu ir tada man taip grazu buna.Ryt vaziuosiu,trauks siulus. siandien 9 diena po op,tai vaziavau tvarkytis reikalu be juosteles,dabar grizau tai uzsidesiu,siaip visada su ja vaikstau,tik siandien norejau normaliai atrodyt tai nusiemiau smile.gif pas mane ir desine ausis buvo maziau atlepus tai ji man rodos ir gija lengviau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgin@ @ 2013 05 08, 18:22)
Nu joa kaip ir naturaliai jos ten atsikise,bet mane nervuoja tai jau ziauriai,pries veidrodi prisiglaudziu nu ir tada man taip grazu buna.Ryt vaziuosiu,trauks siulus. siandien 9 diena po op,tai vaziavau tvarkytis reikalu be juosteles,dabar grizau tai uzsidesiu,siaip visada su ja vaikstau,tik siandien norejau normaliai atrodyt tai nusiemiau smile.gif pas mane ir desine ausis buvo maziau atlepus tai ji man rodos ir gija lengviau smile.gif

man irgi po 9 dienu iseme siulus, siaip nieko tas Norkus, kiek tu mokejai? as tai vos istveriau nesiplovus galvos kazkoks kosmaras buvo 9 dienas, nes plaunu kasdien tai poto nieko nebenorejau tik lekiau namo issiplauti, as nakty dar savaite laiko dedavau raisti, nors kad ir dabar ryte atsikeliu matyt miegojus ant tos ausies tai ji prisispaudzia, o dienos begyje vel atlepsta tas virsus, nejau vel reikes vaiksciote su tuo bintu tas 9 dienas kai eisiu korekcija daryti, skaudet manau jau tiek neskaude kiek dabar buvo, nes nzn kaip kitoms, man dar kazkoki kauliuka uz ausies pasalino sako ji nereiklingas, tai dar dabar ausis formos neturi dar patinus,o neturi foto kaip tavo dabar ausytes atrodo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dad @ 2013 05 09, 16:38)
man irgi po 9 dienu iseme siulus, siaip nieko tas Norkus, kiek tu mokejai? as tai vos istveriau nesiplovus galvos kazkoks kosmaras buvo 9 dienas, nes plaunu kasdien tai poto nieko nebenorejau tik lekiau namo issiplauti, as nakty dar savaite laiko dedavau raisti, nors kad ir dabar ryte atsikeliu matyt miegojus ant tos ausies tai ji prisispaudzia, o dienos begyje vel atlepsta tas virsus, nejau vel reikes vaiksciote su tuo bintu tas 9 dienas kai eisiu korekcija daryti, skaudet manau jau tiek neskaude kiek dabar buvo, nes nzn kaip kitoms, man dar kazkoki kauliuka uz ausies pasalino sako ji nereiklingas, tai dar dabar ausis formos neturi dar patinus,o neturi foto kaip tavo dabar ausytes atrodo? 4u.gif

Siandien iseme siulius,sake viskas good,grazu.Sakau tie galiukai biski atsikise tai sako dar savaite panesiok juostele,bet juk neprilips verysad.gif tai va ir tiek
Kaip minejau gavau leidima galva plaut po 4 dienu bet ploviau po 5, ir dabar kas antra diena plaunu.Bandziau biski save pasifotkint biggrin.gif galiu imest
Atsakyti
Gal kas tvarketes ausytes pas gyd Ryti Norku? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
Tylu temutėje, kaip merginoms gyja ausytės? smile.gif
Man šiandien lygiai mėnesis po operacijos, viršus ausies dar aptirpęs, pati ausis papleiskanojus, bet šiaip jau neskauda nieko. Miegu dar su raiščiu, ant tos ausies kažkaip dar baisu miegoti, tai miegu ant sveikosios smile.gif
Plaukus vaikštau visą laiką susirišus, tuo labiau dabar karšta tai super kai nebesiplaiksto palaidi plaukai, patogumas neišpasakytas thumbup.gif
Atsakyti
Man dar nepilnai 3 sav nuo vakar vakaro nebesidedu raiscio,nes su juo tik blogiau. Sake po siuliu istraukimo dar sav panesiot ir viskas,tai kadangi jauciuosi gerai tai ir nebesidedu,o ir tos virsuneles kur palepe biski taigi neprilips tai jokio tolko nematau daugiau nesiot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgin@ @ 2013 05 17, 15:11)
Man dar nepilnai 3 sav nuo vakar vakaro nebesidedu raiscio,nes su juo tik blogiau. Sake po siuliu istraukimo dar sav panesiot ir viskas,tai kadangi jauciuosi gerai tai ir nebesidedu,o ir tos virsuneles kur palepe biski taigi neprilips tai jokio tolko nematau daugiau nesiot smile.gif

Ir nakčiai nebesidedi? Aš tai dar deduosi, nors tas raištis toks laisvas, tai nelabai ten jis ir prispaudžia kažką. Gal foto įmestum jei gali, įdomu kaip atrodo tos viršūnėlės ausyčių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(S.A. @ 2013 05 17, 22:20)
Ir nakčiai nebesidedi? Aš tai dar deduosi, nors tas raištis toks laisvas, tai nelabai ten jis ir prispaudžia kažką. Gal foto įmestum jei gali, įdomu kaip atrodo tos viršūnėlės ausyčių  4u.gif

Ne,sake jo reikia tik tam kad nesusizeist,bet as kadangi ramiai miegu,nesiauteju tai nesusizeidziu ir kaip sakiau man tik blogiau nuojo.Kai pasikeite asies forma,tai nezinau kaip paaiskint bet viena vieta taip kitaip issilenke ir dabar ji turi adaptuotis kitoj padety tai man ten skauda nesiojant,tai va siandien nuo ryto be raiscio ir nesidesiu eidama miegot,vistiek nusmunka ir atsikeliu su raisciu ant kaklo biggrin.gif ok imesiu
Atsakyti