QUOTE(Jurgin@ @ 2013 05 07, 10:18)
Man 8d po operacijos.Operavo pirmadieni,penktadieni po apziuros leido plauti galva tai ploviau sestadieni.Dabar jau plaunu kas antra diena.Norejo siulus isimt pirmadieni arba antradieni bet as negalejau tai uzsirasiau ketvirtadieniui.
siaip nejauciu skausmo kol nelieciu,aptirpimas dar jauciasi palietus ausu virsu.Desine ausis visai neblogai,kaire labiau skauda(ji buvo daugiau atlepus) Realiai nesu patenkinta rezultatu,noreciau,kad patys ausu galiukai(virsuje)butu labiau priglausti,tada butu jau gerai:)
siaip nejauciu skausmo kol nelieciu,aptirpimas dar jauciasi palietus ausu virsu.Desine ausis visai neblogai,kaire labiau skauda(ji buvo daugiau atlepus) Realiai nesu patenkinta rezultatu,noreciau,kad patys ausu galiukai(virsuje)butu labiau priglausti,tada butu jau gerai:)
O tai operacijos metu nedavė pažiūrėti kaip atrodo išoperuotos ausys, prieš subintuojant? Nes man tai davė pažiūrėti ir aš dar paprašiau kad viršų ausies dar šiek tiek priglaustų. Tai iš pradžių jis buvo priglaustas prie galvos, bet kai ištraukė siūlus, tai šiek tiek atsileido man rodos, tai dabar kaip tik