Vakar pagaliau ir man atliko ausu plastika
Dariausi pas daktara A.Zizliauska Sialiouse. Truko apie 1,5 val. Siandien nakti ausys skaudejo bet maniau, kad bus zymiai blogiau. Gana pakenciamas skausmas. O stai galva visa diena siandien tiesiog plyso is skausmo, turbut del tvarscio... Ir kai leido vaistus, irgi skaudejo, bet irgi skausmas pakenciamas ir truko labai neilgai.
Galva man leido nuplaut si sestadieni (nes privalau dalyvaut gimtadienio sventeje). Sestadieni pasake nuimt tvarsti ir gerai issivalyt uz ausu, bet nezinau, kuo? O po to naktimis nesiotis raisti, beje, kur ji galima nusipirkt? Geriau vaistinej ar kokiam Eurokose?
Kuo jus valetes uz ausu? man parekomendavo skysti Cutasept F, bet mama, kuri uz mane buvo nuejusi siandien i vaistine jo nerado. Taigi net nezinau kuo uz tu ausu galima dezinfikuot... gal kas parekomenduotu?
mamai parekomendavo Octenisept, lyg tai yra analogas
O siaip- daktaras labai geras ir labai maloni sesele. Skaciau apie ji daug geru atsiliepimu ir isitikinau kak jie buvo teisingi
P.S. daktaras netgi pabande itikint mane kad mano ausys viasi nieko))) bet aisku nepavyko)) nes savo ausu tiesiog nekenciau...
po to kaj jau istrauks siulus, padarysiu nuotraukas. "Pries" jau turiu, o "po"-dar ne) veidrodyje maciau rezultata, ir galiu pasakyt- tiesiog stebuklas
Papildyta:beje, pamirsau parasyt, kad man butinai reikia isvaziuot geguzes 10, nes gyvenu kitur... is pradziu daktaras nenorejo mane operuot (o as pas ji vaziavau 3 val
gyvenu ne Siauliuose), nes pasake, kad gali neuztekt laiko sugijimui ir jis nenori per anksti istraukt siulus (siaip istraukia po 12 dienu) Bet as taip norejau ir laukiau tos dienos ( o ir sesele ji itikino kad 10 paru uzteks). Taigi as labai patenkinta ir dekinga daktarui, kad pagaliau as turiu normalias ausys. Na aisku dar reikia palaukt kada isims man siulus, bet as isitikinusi, kad blogiau nei "pries" tikrai nebus