Įkraunama...
Įkraunama...

Plastinė ausų korekcijos operacija

QUOTE(S.A. @ 2013 04 28, 20:34)
po savaitės nuėmė siūlus

Man siūlus išims tik 14 dienų po operacijos :?
Atsakyti
QUOTE(Donateee @ 2013 04 29, 15:29)
Man siūlus išims tik 14 dienų po operacijos :?

Na gal čia kaip kam su tais siūlais, daktaras geriausiai žino kada išimti smile.gif
Atsakyti
Man operacija dare balandzio 29d. siandien 3 diena:) Pirma para buvo ne kokia,kai praejo uzsaldymo poveikis tai teko vaistus gerti,taip pat 2 dienas geriau antibiotikus. Penktadieni eisiu perrisimui. Pas mane toks fainas tvarstis,ji kaip apvyniojo tai taip susikabino/prilipo(ne prie galvos,bet pats su savim biggrin.gif ) net nezinau kaip paaiskint ir dar toks melynas,kaip tik prie mano striukes sportines viens prie vieno spalvos lotuliukas.gif tai va pasileidziu plaukus ir vaikstau kaip daktaras sake kaip lauko tenisininke lotuliukas.gif Viskas butu kaip ir ok,bet man jau verkiant reikia plaut galva verysad.gif Operavausi pas Martyna Norku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgin@ @ 2013 05 01, 11:26)
Man operacija dare balandzio 29d. siandien 3 diena:) Pirma para buvo ne kokia,kai praejo uzsaldymo poveikis tai teko vaistus gerti,taip pat 2 dienas geriau antibiotikus. Penktadieni eisiu perrisimui. Pas mane toks fainas tvarstis,ji kaip apvyniojo tai taip susikabino/prilipo(ne prie galvos,bet pats su savim biggrin.gif ) net nezinau kaip paaiskint ir dar toks melynas,kaip tik prie mano striukes sportines viens prie vieno spalvos  lotuliukas.gif tai va pasileidziu plaukus ir vaikstau kaip daktaras sake kaip lauko tenisininke  lotuliukas.gif Viskas butu kaip ir ok,bet man jau verkiant reikia plaut galva  verysad.gif Operavausi pas Martyna Norku smile.gif

Nu aš tai galvą ploviau 8tą dieną, kažkaip baisu buvo ir liestis dar prie plaukų ir prie ausies. O dėl ko antibiotikus geri?
Atsakyti
QUOTE(S.A. @ 2013 05 01, 17:43)
Nu aš tai galvą ploviau 8tą dieną, kažkaip baisu buvo ir liestis dar prie plaukų ir prie ausies. O dėl ko antibiotikus geri?

Geriau 2 dienas.Man kai operavo protinius dantis tai irgi geriau antibus,cia profilaktiskai.As kai kas antra diena plaunu galva tai man cia kosmosas,riebus plaukai pas mane,nieztet tuoj prades doh.gif
Atsakyti
)
QUOTE(Jurgin@ @ 2013 05 01, 16:51)
Geriau 2 dienas.Man kai operavo protinius dantis tai irgi geriau antibus,cia profilaktiskai.As kai kas antra diena plaunu galva tai man cia kosmosas,riebus plaukai pas mane,nieztet tuoj prades  doh.gif

Nu jo jausmelis nekoks, bet aš tai kažkaip susirišus vaikščiojau visą laiką tai pusėtinai taip buvo, kentėk ir tu, dar ankstoka plauti galvą manau smile.gif
Atsakyti
Vakar pagaliau ir man atliko ausu plastika smile.gif Dariausi pas daktara A.Zizliauska Sialiouse. Truko apie 1,5 val. Siandien nakti ausys skaudejo bet maniau, kad bus zymiai blogiau. Gana pakenciamas skausmas. O stai galva visa diena siandien tiesiog plyso is skausmo, turbut del tvarscio... Ir kai leido vaistus, irgi skaudejo, bet irgi skausmas pakenciamas ir truko labai neilgai.
Galva man leido nuplaut si sestadieni (nes privalau dalyvaut gimtadienio sventeje). Sestadieni pasake nuimt tvarsti ir gerai issivalyt uz ausu, bet nezinau, kuo? O po to naktimis nesiotis raisti, beje, kur ji galima nusipirkt? Geriau vaistinej ar kokiam Eurokose?

Kuo jus valetes uz ausu? 4u.gif man parekomendavo skysti Cutasept F, bet mama, kuri uz mane buvo nuejusi siandien i vaistine jo nerado. Taigi net nezinau kuo uz tu ausu galima dezinfikuot... gal kas parekomenduotu? 4u.gif mamai parekomendavo Octenisept, lyg tai yra analogas

O siaip- daktaras labai geras ir labai maloni sesele. Skaciau apie ji daug geru atsiliepimu ir isitikinau kak jie buvo teisingi smile.gif

P.S. daktaras netgi pabande itikint mane kad mano ausys viasi nieko))) bet aisku nepavyko)) nes savo ausu tiesiog nekenciau...
po to kaj jau istrauks siulus, padarysiu nuotraukas. "Pries" jau turiu, o "po"-dar ne) veidrodyje maciau rezultata, ir galiu pasakyt- tiesiog stebuklas wub.gif
Papildyta:
beje, pamirsau parasyt, kad man butinai reikia isvaziuot geguzes 10, nes gyvenu kitur... is pradziu daktaras nenorejo mane operuot (o as pas ji vaziavau 3 val verysad.gif gyvenu ne Siauliuose), nes pasake, kad gali neuztekt laiko sugijimui ir jis nenori per anksti istraukt siulus (siaip istraukia po 12 dienu) Bet as taip norejau ir laukiau tos dienos ( o ir sesele ji itikino kad 10 paru uzteks). Taigi as labai patenkinta ir dekinga daktarui, kad pagaliau as turiu normalias ausys. Na aisku dar reikia palaukt kada isims man siulus, bet as isitikinusi, kad blogiau nei "pries" tikrai nebus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Matilda87: 01 gegužės 2013 - 22:32
QUOTE(Matilda87 @ 2013 05 01, 22:38)
Vakar pagaliau ir man atliko ausu plastika smile.gif  Dariausi pas daktara A.Zizliauska Sialiouse. Truko apie 1,5 val. Siandien nakti ausys skaudejo bet maniau, kad bus zymiai blogiau. Gana pakenciamas skausmas. O stai galva visa diena siandien tiesiog plyso is skausmo, turbut del tvarscio... Ir kai leido vaistus, irgi skaudejo, bet irgi skausmas pakenciamas ir truko labai neilgai.
Galva man leido nuplaut si sestadieni (nes privalau dalyvaut gimtadienio sventeje). Sestadieni pasake nuimt tvarsti ir gerai issivalyt uz ausu, bet nezinau, kuo? O po to naktimis nesiotis raisti, beje, kur ji galima nusipirkt? Geriau vaistinej ar kokiam Eurokose?
Kuo jus valetes uz ausu?  4u.gif man parekomendavo skysti Cutasept F, bet mama, kuri uz mane buvo nuejusi siandien i vaistine jo nerado. Taigi net nezinau kuo uz tu ausu galima dezinfikuot... gal kas parekomenduotu?  4u.gif mamai parekomendavo Octenisept, lyg tai yra analogas

O siaip- daktaras labai geras ir labai maloni sesele. Skaciau apie ji daug geru atsiliepimu ir isitikinau kak jie buvo teisingi smile.gif

P.S. daktaras netgi pabande itikint mane kad mano ausys viasi nieko))) bet aisku nepavyko)) nes savo ausu tiesiog nekenciau...
po to kaj jau istrauks siulus, padarysiu nuotraukas. "Pries" jau turiu, o "po"-dar ne) veidrodyje maciau rezultata, ir galiu pasakyt- tiesiog stebuklas wub.gif
Papildyta:
beje, pamirsau parasyt, kad man butinai reikia isvaziuot geguzes 10, nes gyvenu kitur... is pradziu daktaras nenorejo mane operuot (o as pas ji vaziavau 3 val verysad.gif  gyvenu ne Siauliuose), nes pasake, kad gali neuztekt laiko sugijimui ir jis nenori per anksti istraukt siulus (siaip istraukia po 12 dienu) Bet as taip norejau ir laukiau tos dienos ( o ir sesele ji itikino kad 10 paru uzteks). Taigi as labai patenkinta ir dekinga daktarui, kad pagaliau as turiu normalias ausys. Na aisku dar reikia palaukt kada isims man siulus, bet as isitikinusi, kad blogiau nei "pries" tikrai nebus biggrin.gif

Sveika,
aš raištį pasidariau iš elastinio binto, tokį lengvai apspaudžiantį, nes kur droge nusipirkau, tai jis man veržė. O ausį purškiu Ostenisept, šitą daktaras rekomendavo. Šiaip man darė du perririšimus tai tuo purškalu purškiau jau tik po to kai bintą nuėmė ir siūlus išėmė.
Atsakyti
QUOTE(S.A. @ 2013 05 02, 19:17)
Sveika,
aš raištį pasidariau iš elastinio binto, tokį lengvai apspaudžiantį, nes kur droge nusipirkau, tai jis man veržė. O ausį purškiu Ostenisept, šitą daktaras rekomendavo. Šiaip man darė du perririšimus tai tuo purškalu purškiau jau tik po to kai bintą nuėmė ir siūlus išėmė.

Aciu uz atsakyma. Keista, kad man leido galva plaut iki siulu istraukimo rolleyes.gif
Kadangi as is kito miesto, tak jokiu perrisimu nebus, tik po 10 dienu istrauks siulus... jau turiu ta purskala octenisept, sestadieni nuimsiu tvarsti isplausiu galva ir tada isvalysiu su juo uz ausu
Atsakyti
As siandien vaziuosiu i perrisima.Labai noreciau issiplauti galva,bet teks kenteti smile.gif jau i zmones tuoj negalesiu iseiti taip atrodydama biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,kaip gyja ausytės?
Man po operacijos praėjo 3 savaitės, atrodo viskas neblogai, šiek tiek toks tempimas jaučiasi tik pakėlus galvą, įdomu kokie kitų pojūčiai smile.gif
Atsakyti
Man 8d po operacijos.Operavo pirmadieni,penktadieni po apziuros leido plauti galva tai ploviau sestadieni.Dabar jau plaunu kas antra diena.Norejo siulus isimt pirmadieni arba antradieni bet as negalejau tai uzsirasiau ketvirtadieniui.
siaip nejauciu skausmo kol nelieciu,aptirpimas dar jauciasi palietus ausu virsu.Desine ausis visai neblogai,kaire labiau skauda(ji buvo daugiau atlepus) Realiai nesu patenkinta rezultatu,noreciau,kad patys ausu galiukai(virsuje)butu labiau priglausti,tada butu jau gerai:)
Atsakyti