Sveiki. Pasidariau ir aš šiandien operaciją. Pirmadienį buvau konsultacijai, paklausė kodėl noriu operuotis, kas nepatinka, susitarėm kad penktadienį darys operaciją. Nebijojau, nes jau 3 metus svajojau apie šią operaciją. Tai va , šiandien nuvažiavus pas gydytoją nusivedė į operacinę, su markeriu kažką pasižymėjo, suleido nuskausminamuosius. Daktaras sakė, kad tai buvo skaudžiausia dalis, bet man net neskaudėjo. Po to paguldė mane, paprašė mamos kad duotų man telefoną pažaisti

10-15 minučių gulėjau viena pati operacinėj, retkarčiais užeidavo sesutė, pasiruošė ji ten, aš drebėjau, nežinau kodėl, net nebijojau bet drebėjau. Atėjo daktaras, sutvarkė vieną ausį, parodė, po to tą patį su kita. Užkniso kad viską girdėjau, kaip pjaustė, kai siuvo vieną sekundę buvau pajutus kaip įduria adatą, bet tik truputį sugėlė. Parodė abi ausis. Tiesiog nuostabiai atrodo, aš nesitikėjau tokio gero rezultato. Daktaras sako, kiek įvertintum, aš iškart : 10!

Po to daktaras išėjo , sesutė apvyniojo ausis su elastine juosta, po ja pakišo ten " vateles " kažkokias, vėliau daktaras pasakė kaip elgtis , prižiūrėti. Bet žiopla nepaklausiau kada galvą galės išsiplauti, o siūlus išims gegužės 9, po 2 savaičių panašiai. Tai va, kai važiavom namo sedėjau išsišiepus. Operaciją pradėjo ~ 12 valandą, 13 baigė, po to dar pakalbėjo su mama, puse 3 buvau namuose, iki 4 prasedėjau, neskaudėjo, po to užmigau, ir po 2 valandų atsikėlus jau skaudėjo, nuo skausmo vaistų išgėriau , bet vistiek toks skausmas yra. Tikrai nesigailėsit jei pasidarysit. Juolabiau kad neskaudėjo. Bėja, man buvo vietinė nuojuotra, gydytojas Audrius Zizliauskas, Šiauliuose operavausi, adresas : dvaro 50. Pastatas iš laukė netvarkingas, iš vidaus viskas sutvarkyta. Už abi ausis sumokėjom 1000 lt. Į mokyklą savaitę neisiu, taip išeina kad į ja po savaitės eisiu dar su siūlais. Tikrai geras daktaras, labai linksmas.