Įkraunama...
Įkraunama...

Rekomenduojame serialus :)

QUOTE(isdykusS @ 2014 06 21, 16:18)
sitas labai patiko, nekantriai laukiu antrojo sez wub.gif

aha, pradzioj atrode, kad neuzkabins (galvojau bus lygio kaip Star crossed), bet vyras vis ikalbedavo paziureti ta viena serija per savaite, o paskui kai isivaziavo, tai ohoho kaip uzkabino
Atsakyti
Kas žiūrėjot Betrayal, supratot pabaigą? Sunervino, kad paliko spėliot. Gal kitas sezonas bus, labai patiko man smile.gif Čia daugiau buvo parodoma iš jausmų pusės, o dar įpinta detektyvo. Geras thumbup.gif

Nu įdomu, pasiskaičiau, kad prasti reitingai ir nebus antro sezono. Bet kad yra mėgstančių ir norinčių žiūrėt toliau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eliss: 22 birželio 2014 - 13:12
QUOTE(daibava @ 2014 06 03, 19:05)
pažiūrėjau paskutinę serialo Secrets & Lies seriją
esu lyg po nokauto  blink.gif  blink.gif  blink.gif
nes pabaiga tokia netikėta,
kad to net baisiausiam sapne nesusapnuotum

pabandykit ir Broadchurch
gal patiks
Atsakyti
QUOTE(soft summer @ 2014 06 24, 08:14)
gal patiks

žiūrėjau, tikrai geras
Atsakyti
per dvi dienas suziurejau Dracula seriala (2013), 10 seriju, man labai patiko, gaila, kad antro sez nebus..
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2014 06 22, 13:55)
Kas žiūrėjot Betrayal, supratot pabaigą? Sunervino, kad paliko spėliot. Gal kitas sezonas bus, labai patiko man smile.gif Čia daugiau buvo parodoma iš jausmų pusės, o dar įpinta detektyvo. Geras thumbup.gif

Nu įdomu, pasiskaičiau, kad prasti reitingai ir nebus antro sezono. Bet kad yra mėgstančių ir norinčių žiūrėt toliau.

Šitas ir man nerealus, gaila kad nebebus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(soft summer @ 2014 06 24, 09:14)
gal patiks

ten 8 serijos ir viskas? Baisus jis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabanne: 26 birželio 2014 - 14:12
Taip, Broadchurch 8 serijos. Bus 2 sezonas, bet negreitai, gal tik metu pabaigoj ar kitu pradzioj. Nieko baisaus ten nera, toks psichologinis detektyvas mazam miestelyje.
Atsakyti
QUOTE(Gabanne @ 2014 06 26, 15:10)
ten 8 serijos ir viskas? Baisus jis?

tik 8
kaip sake abiga visai nebaisus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2014 06 26, 19:11)
Taip, Broadchurch 8 serijos. Bus 2 sezonas, bet negreitai, gal tik metu pabaigoj ar kitu pradzioj. Nieko baisaus ten nera, toks psichologinis detektyvas mazam miestelyje.

QUOTE(soft summer @ 2014 06 26, 19:57)
tik 8
kaip sake abiga visai nebaisus  smile.gif

Jei dar nesibaige, tai dar neziuresiu . Aciu 4u.gif

Paziurejau Secrets & Lies 4u.gif Pabaiga pribloske ir mane blink.gif
Atsakyti
baigėsi jau
Atsakyti
kas megsta trumpu seriju komedijinius serialus - tai radau labai fainuti Hot in Cleveland. trys pusamzes moteriskes is los andzelo sugedus lektuvui nusileidzia klyvlende, ir is karto pastebi skirtumus tarp los andzelo ir eilinio amerikos miesto, nuotykiai nuo pirmos serijos, geras humoras. serialas kaip ir moteriskas, bet MB irgi kai prisedo prie manes taip ir nebenulipo
Atsakyti