Įkraunama...
Įkraunama...

Rekomenduojame serialus :)

Pagaliau atejo eile Reign, keistokas serialas, turint omeny, kad kad kuria paaugliu kanalas CW, istoriniu atitikimu cia ieskot nereikia. Bet bendrai neblogas, ziuret galima. Patinka Mary personazas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2014 05 18, 17:31)
Pagaliau atejo eile Reign, keistokas serialas, turint omeny, kad kad kuria paaugliu kanalas CW, istoriniu atitikimu cia ieskot nereikia. Bet bendrai neblogas, ziuret galima. Patinka Mary personazas  smile.gif

aš spjoviau į šį serialą, per paaugliškas irnesakyk.gif pernelyg nutolęs nuo realybės.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2014 05 19, 14:25)
aš spjoviau į šį serialą, per paaugliškas irnesakyk.gif pernelyg nutolęs nuo realybės.

aš irgi
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2014 05 09, 17:26)
O ka nerekomenduociau, tai komedijinis  Community, visiskai nepatiko. Gal per daug amerikietiskas, labai reikia ismanyt ju popkultura?

Kaip keista, nes man Community turbūt vienas iš stipriausių tokių žanro serialų. Gal dėl to, kad priešingai nei daugelis jų, jis ir visai intelektualus. ax.gif

O šiaip tai Orphan Black vienareikšmišai yra bene stipriausias matytas pastaruoju metu. Tik jo vis dar labai mažai - pusantro sezono (15 serijų), bet tikrai vertas dėmesio, net jei nelabai mėgstat sci-fi.
Atsakyti
QUOTE(R/K @ 2014 05 22, 18:51)
O šiaip tai Orphan Black vienareikšmišai yra bene stipriausias matytas pastaruoju metu. Tik jo vis dar labai mažai - pusantro sezono (15 serijų), bet tikrai vertas dėmesio, net jei nelabai mėgstat sci-fi.

Kelias serijas ziurejau, bet man nepatiko, kad ir kaip bandziau isitraukti.

O kas girdeti del Beauty and the Beast? Bus dar seriju? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 05 23, 18:52)

O kas girdeti del Beauty and the Beast? Bus dar seriju? g.gif

Bus! Ir bus trecias sezonas! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(petrike @ 2014 05 23, 22:04)
Bus! Ir bus trecias sezonas! thumbup.gif

thumbup.gif o kada sulauksim nauju seriju? 4u.gif
Atsakyti
Man stipriausias ir fainiausias serialas buvo true detective, nepigus, rimtas.
Dar labai kabino Black list ir Motel Bates.
Atsakyti
Beauty and the beast artimiausia serija bus birzelio 2 diena. Super serialas ar ne? thumbup.gif
Atsakyti
Kada prades rodyti Witches of East End 2 sezona? g.gif lyg ir balandi turejo rodyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laimucia @ 2014 05 25, 19:03)
Kada prades rodyti Witches of East End 2 sezona?  g.gif  lyg ir balandi turejo rodyti  ax.gif

July 6th
berods birzelis tai yra? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(isdykusS @ 2014 05 25, 19:52)
July 6th
berods birzelis tai yra?  ax.gif

Liepa mirksiukas.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti