Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(Snaudale @ 2013 03 25, 23:45)
Atsiverčiau tą puslapiuką ir ten parašyta, kad galima registruotis tik toms, kurios turi SMART lentas. Aš tokios kol kas neturiu, bet gal kada tokią turėsiu - svajoju svajoju... Tą programėlę iš draugių gavau - bandžiau nagrinėt, kaip čia dirbt su tokia programa, bet dar nelabai viską "įkirtau". Būtų įdomu kada nors apžiūrėt kolegių darbus.

Garbės žodis aš tokios lentos neturiu biggrin.gif Ir puikiausiai dalyvavau. Pamoka turi būti paruošta SMART Notebook programinėje įrangoje ir išsaugota SMART Notebook formatu, versija nesvarbu. Tai ne smart lenta, o tik programa, kurią gali įdiegti mokyklos kompiuteristas arba pati parsisiųsti iš šio puslapio. Pabandyk arba geriau - ne, nes gali likt "priklausoma" (juokauju) lotuliukas.gif Bet aš neįsivaizduoju pasiruošimo pamokoms be šios programos. Man ji geriausia, bent jau kol kas biggrin.gif
Atsiprašau, nepaskaičiau iki galo, kad tu šią programą jau turi. Tai va, tereikia ją įkirs ... o lenta ... galima ir be jos išsiverst, bet jau multimedija tai kaip ir reikalinga būtų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agė-melagė: 25 kovo 2013 - 22:56
smile.gif Aš turiu ir lentą klasėje, irgi nebeįsivaizduoju darbo be jos ir be tos programos. Esu atsiuntusi kelias paruoštas pamokas ir į mūsų paštą. Bet vis pagalvoju, ar siųsti, nes neturinčios programos jų negalės matyti. Tai vis pasvarstau, ar kam tai naudinga ir daugiau nesiunčiau... g.gif Tame bmk konkurse dalyvauju taip pat.

Atsakyti
Na, apie SMART lentas gal kada ateityje galėsiu jungtis prie visų, nes kai klasėje nei tokios lentos, nei multimedijos, o tik senas kompiuteris be interneto, tai turbūt nelabai tinku į gretas.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Nors neturiu lentos, bet noriu išsiaiškint, kokios čia naujos erdvės atsiveria, tai nuo ko geriau pradėt: nuo SMART notebook ar nuo ActivInspire? Kuri paprastesnė, patogesnė? Gal kas galėtų palygint ne lentas, o pačias programas?
Kaip suprantu, galima nemokamai parsisiųst tik bandomąsias versijas mėnesiui? Ar klystu?

Čia radau dar puslapiuką apie lentas, gal kam įdomu bus .
http://mokytojams.wordpress.com/
Atsakyti
Labas rytas,
pasigirsiu: skubu Dailės mokyklon. Mokytis piešti. Vakar buvo pirmoji kursų diena. Koks relaksas! Įsitrauki, užsimiršti visiškai. Dirbom su moliu, tapėm guašu, piešėm ant vandens, grafikos darbelį susikūrėm. Net pati sau pavydžiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gvadalupė @ 2013 03 26, 08:18)
Labas rytas,
pasigirsiu: skubu Dailės mokyklon. Mokytis piešti. Vakar buvo pirmoji kursų diena. Koks relaksas! Įsitrauki, užsimiršti visiškai. Dirbom su moliu, tapėm guašu, piešėm ant vandens, grafikos darbelį susikūrėm. Net pati sau pavydžiu smile.gif

Kur čia taip relaksuoji?Supavydėjau baltai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gvadalupė @ 2013 03 26, 07:18)
Labas rytas,

Labas rytas, sėkmės tau 4u.gif Nepamiršk po relakso ir mums parašyti.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif . Kam koks relaksas - man, pavyzdžiui, smagu žiūrėti į sparčiai augančius daigus ant palangės, tiesiog širdis tirpsta, kai matau kasdien vis gražėjančius wub.gif . O dar saulutė pašildo ir pašviečia, tai tiesiog pavasaris wub.gif .....
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 03 26, 08:34)
Labas rytas  4u.gif . Kam koks relaksas - man, pavyzdžiui, smagu žiūrėti į sparčiai augančius daigus ant palangės, tiesiog širdis tirpsta, kai matau kasdien vis gražėjančius  wub.gif . O dar saulutė pašildo ir pašviečia, tai tiesiog pavasaris  wub.gif .....

Ką augini? registruojuosi į bendradarbių gretas. Ir pas mane jau greit tuščios vietos ant palangės neliks. Kiekvieną ryta, kaip taisyklė, viską reikia apžiūrėti-pasisveikinti.
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2013 03 26, 08:51)
Ką augini? registruojuosi į bendradarbių gretas. Ir pas mane jau greit tuščios vietos ant palangės neliks. Kiekvieną ryta, kaip taisyklė, viską reikia apžiūrėti-pasisveikinti.

Užsiimu balkonine daržininkyste jau antri metai ax.gif , tai ant mano palangės pomidorai, paprikos, krapai, tuoj bus salotos, ridikėliai, žemuogės, braškės ir žirniai lotuliukas.gif . Balkonas pernai buvo kaip džiunglės, bet vistiek kasryt jaučiausi kaip kokiam sode-darže lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Gvadalupė @ 2013 03 26, 09:18)
Labas rytas,

lotuliukas.gif O aš visai nepavydžiu rolleyes.gif .Galiu šokti, dainuoti,sportuoti, muzikuoti ir t.t , tik ne piešti doh.gif lotuliukas.gif Šitoje srityje mano fantazija ribota doh.gif
Atsakyti
Laba diena.

Labai NORIU JŪSŲ PAGALBOS, Šauniosios pradinukės!!!

Labai reikia LAKŠTUTĖS CD 1,3,4 klasėms. help.gif help.gif help.gif

AŠ turiu cd KARAOKE, MIELAI PASIDALINSIU.

AČIŪ už JŪSŲ GERUMĄ wub.gif wub.gif wub.gif

Jungiuosi į JŪSŲ BŪRĮ pioneers.gif
Atsakyti