QUOTE(gabija4 @ 2013 03 25, 22:40)
Sveikutės, nesipykit kaip mažutės. Aš tikrai ne visada turiu ką parašyti forume, kartais ir pavėluoju
, bet kai turiu kuo pasidalinti visada su mielu noru dalinuosi. Aišku skaudu, kai pati daliniesi, o kiti tik naudojasi tuo tavo darbu. Suprantu, kad senbuvėms galbūt skaudu, kad liko už borto, bet manau, kad visos šį tą ruošia pamokoms, kuo galėtų pasidalinti su kolegėmis. Negi visai nesiruošiat pamokoms? O jei ruošiatės, tai ir pasidarot kažką tokio, kuo galėtumėte pasidalinti...
Galiu garantuot, kad ne viena iš mūsų nemažo būrelio šiuos kelis mėnesius labai intensyviai kūrė priemones į BMK. Ten labai daug puikių pamokų prisiųsta iš mūsų šauniųjų pradinukių. Bet jau čia persiųst laiko joms tikrai neužteko
Įsivaizduoju, kokią įtampą patyrė tos kurios apie šimtą pamokų įvairioms klasėms siuntė šiam konkursui. Va, jis jau į pabaigą ir tikiu, kad jų darbeliai atsiras ir mūsų pašte. Aš irgi kelis darbelius padariau, bet jaučiuosi labai pavargus, nors (ačiū dievui) didelių bėdų neturiu( tik esu "pabuvusi" mažo vaiko mama, kurios vyrui irgi teko didelis krūvis darbo šią žiemą), ir savo pamokas įkelsiu į paštą vėliau