Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(smilga1972 @ 2013 03 25, 22:44)
Čia šiek tiek kitaip - andzelika nebedirba mokykloje, kiek aš supratau. Ji dirba kitą darbą, bet juo irgi galėtų dalintis  mirksiukas.gif .

Aš supratau, kad ji kažką panašaus dirba. Juk rašo scenarijus. Tai gal jai visai mes ir nereikalingos, jei tik dabar, kai negavo raktelio - užpyko ?
Atsakyti
pomidorai2.gif Na ir ,,karšta" čia šiandien... smile.gif

Atsakyti
QUOTE(slapta_mintis @ 2013 03 25, 21:48)
unsure.gif Turbut nesi turejus rimtu bedu, kad taip kalbi?  Ir manau, kad ironija ne vietoj ir ne laiku.

Kiekvienam jo bėda labai rimta ir jos pamatuoti neįmanoma unsure.gif
Bet kai pastebi, kad visi pasiteisinimai baigiasi bėdomis, tai jau ironiška... cool.gif

QUOTE(gabija4 @ 2013 03 25, 21:50)
Aš supratau, kad ji kažką panašaus dirba. Juk rašo scenarijus. Tai gal jai visai mes ir nereikalingos, jei tik dabar, kai negavo raktelio  - užpyko ?

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 25 kovo 2013 - 22:04
QUOTE(smilga1972 @ 2013 03 25, 22:44)
Čia šiek tiek kitaip - andzelika nebedirba mokykloje, kiek aš supratau. Ji dirba kitą darbą, bet juo irgi galėtų dalintis  mirksiukas.gif .

Tikrai būtų smagu susipažinti su Andzelikos naujais darbeliais rolleyes.gif
Pasmalsavau nuo kada nėra jos sąraše, tai jau vos ne metai... Kodėl tik dabar išliejo savo nepasitenkinimą? Bet tikriausiai neturiu moralinės teisės čia smalsaut, nes tik pustrečių metų prisijungus prie pradinukių nuo penktos temos...
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2013 03 25, 21:59)
Tikrai būtų smagu susipažinti su Andzelikos naujais darbeliais  rolleyes.gif
Pasmalsavau nuo kada nėra jos sąraše, tai jau vos ne metai... Kodėl tik dabar išliejo savo nepasitenkinimą? Bet tikriausiai neturiu moralinės teisės čia smalsaut, nes tik pustrečių metų prisijungus prie pradinukių nuo penktos temos...

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(slapta_mintis @ 2013 03 25, 21:48)
unsure.gif Turbut nesi turejus rimtu bedu, kad taip kalbi?  Ir manau, kad ironija ne vietoj ir ne laiku.

Patikėk, tau nelinkėčiau, kaip ir niekam kitam verysad.gif doh.gif Ko gero neįsiskaitei, ką norėjau pasakyti, bet nesvarbu, pravažiavom cool.gif

QUOTE(agė-melagė @ 2013 03 25, 21:59)
Tikrai būtų smagu susipažinti su Andzelikos naujais darbeliais  rolleyes.gif

Aš save suradau pirmoje temoje, nes buvo smalsu prisiminti, kada aš čia atsidūriau ax.gif Bet vistiek palyginus neilgai esu, jeigu pradžių pradžia buvo 2004m. doh.gif
Atsakyti
Nesmagu šiandien čia....Liūdna... unsure.gif Šalta... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gabija4 @ 2013 03 25, 22:40)
Sveikutės, nesipykit kaip mažutės. Aš tikrai ne visada turiu ką parašyti forume, kartais ir pavėluoju  smile.gif , bet kai turiu kuo pasidalinti visada su mielu noru dalinuosi. Aišku skaudu, kai pati daliniesi, o kiti tik naudojasi tuo tavo darbu. Suprantu, kad senbuvėms galbūt skaudu, kad liko už borto, bet manau, kad visos šį tą ruošia pamokoms, kuo galėtų pasidalinti su kolegėmis. Negi visai nesiruošiat pamokoms? O jei ruošiatės, tai ir pasidarot kažką tokio, kuo galėtumėte pasidalinti...

Galiu garantuot, kad ne viena iš mūsų nemažo būrelio šiuos kelis mėnesius labai intensyviai kūrė priemones į BMK. Ten labai daug puikių pamokų prisiųsta iš mūsų šauniųjų pradinukių. Bet jau čia persiųst laiko joms tikrai neužteko mirksiukas.gif lotuliukas.gif Įsivaizduoju, kokią įtampą patyrė tos kurios apie šimtą pamokų įvairioms klasėms siuntė šiam konkursui. Va, jis jau į pabaigą ir tikiu, kad jų darbeliai atsiras ir mūsų pašte. Aš irgi kelis darbelius padariau, bet jaučiuosi labai pavargus, nors (ačiū dievui) didelių bėdų neturiu( tik esu "pabuvusi" mažo vaiko mama, kurios vyrui irgi teko didelis krūvis darbo šią žiemą), ir savo pamokas įkelsiu į paštą vėliau ax.gif tongue.gif smile.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2013 03 25, 22:08)
Galiu garantuot, kad ne viena iš mūsų nemažo būrelio šiuos kelis mėnesius labai intensyviai kūrė priemones į BMK. Ten labai daug puikių pamokų prisiųsta iš mūsų šauniųjų pradinukių.

Apie ką čia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 03 25, 23:16)
Apie ką čia? g.gif

http://pamokos.bmk.lt/ iki kovo 31d.
Atsakyti
Net amą atėmė, gal čia ta žiema užsitęsusi kalta, nes gi pradinukės šiaip sau nesipyksta 4u.gif Manau, kad rytas už vakarą protingesnis ir viskas bus gerai 4u.gif O dėl mūsų forumo taisyklių, tai ką gi, manau, kad jeigu taisykles priėmėm, tai jų ir laikomės draugiškai, tvarka turi būti, o žmogaus, kuris tvarko mūsų paštus, žodis turi būti reikšmingas, nes kitaip gausis chaosas.
Dėl Andželikos garbės nario vardo neprieštarauju, tik aš čia be ironijos. Ir jeigu tavo ,Andželika, nikas vis dažniau pasirodys, tai bus tik smagiau.
Draugaukim visos toliau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2013 03 25, 22:08)
Galiu garantuot, kad ne viena iš mūsų nemažo būrelio šiuos kelis mėnesius labai intensyviai kūrė priemones į BMK. Ten labai daug puikių pamokų prisiųsta iš mūsų šauniųjų pradinukių. Bet jau čia persiųst laiko joms tikrai neužteko  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif Įsivaizduoju, kokią įtampą patyrė tos kurios apie šimtą pamokų įvairioms klasėms siuntė šiam konkursui. Va, jis jau į pabaigą ir tikiu, kad jų darbeliai atsiras ir mūsų pašte. Aš irgi kelis darbelius padariau, bet jaučiuosi labai pavargus, nors (ačiū dievui) didelių bėdų neturiu( tik esu "pabuvusi" mažo vaiko mama, kurios vyrui irgi teko didelis krūvis darbo šią žiemą), ir savo pamokas įkelsiu į paštą vėliau ax.gif  tongue.gif  smile.gif  biggrin.gif  4u.gif

Atsiverčiau tą puslapiuką ir ten parašyta, kad galima registruotis tik toms, kurios turi SMART lentas. Aš tokios kol kas neturiu, bet gal kada tokią turėsiu - svajoju svajoju... Tą programėlę iš draugių gavau - bandžiau nagrinėt, kaip čia dirbt su tokia programa, bet dar nelabai viską "įkirtau". Būtų įdomu kada nors apžiūrėt kolegių darbus.
Atsakyti