Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(b.s @ 2013 03 25, 21:40)
Labas vakaras, pirmiausia didžiausia padėka peliukui, kuris rūpinasi visais siuntiniais. Ne kiekviena tai darytų, o kas dirba, tas ir didžiausios pylos gauna. Peliuk, stiprybės tau. Kas atrodo verta, tuo ir dalinamės.

Visiškai pritariu šioms mintims 4u.gif Ne visi žmonės drįsta išsakyti raštu ar žodžiu savo nuomonę, bet , kad forumo liga serga, tai jau "diagnozė"(pati sau išsirašiau receptą) lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Snaudale @ 2013 03 25, 21:48)
O aš manau, kad andzelika turi teisę į raktelį, kaip garbės svečias dabar, nes ji buvo pašto sumanytoja, įkūrėja, aktyvi dalyvė tada, kai galėjo, kai buvo pradžia. Kitos senbuvės kaip senbuvės - sutinku, karts nuo karto kažką reikėtų į paštą pasiųst - bent per vasaros atostogas tikrai visos galime nors kiek laiko surast. O dėl šiaip paplepėjimo forume aš esu kitos nuomonės ir jau ne kartą apie tai sakiau.

Visiškai pritariu šiai nuomonei thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Snaudale @ 2013 03 25, 20:48)
O aš manau, kad andzelika turi teisę į raktelį, kaip garbės svečias dabar, nes ji buvo pašto sumanytoja, įkūrėja, aktyvi dalyvė tada, kai galėjo, kai buvo pradžia. Kitos senbuvės kaip senbuvės - sutinku, karts nuo karto kažką reikėtų į paštą pasiųst - bent per vasaros atostogas tikrai visos galime nors kiek laiko surast. O dėl šiaip paplepėjimo forume aš esu kitos nuomonės ir jau ne kartą apie tai sakiau.

O kuo skiriasi įkūrėja nuo kitų senbuvių? g.gif
Gerai. Aš aktyvi dalyvė biggrin.gif Aš įkuriu paštą rolleyes.gif Jūs siunčiate, aš sudėlioju į skyrelius ir.... Aš jau garbės svečias visam gyvenimui wub.gif Gerai, patogu ir naudinga thumbup.gif
Nejau Jūs taip nenorėtute? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 03 25, 20:59)
O kuo skiriasi įkūrėja nuo kitų senbuvių? g.gif
Gerai. Aš aktyvi dalyvė biggrin.gif Aš įkuriu paštą rolleyes.gif  Jūs siunčiate, aš sudėlioju į skyrelius ir.... Aš jau garbės svečias visam gyvenimui wub.gif Gerai, patogu ir naudinga thumbup.gif 
Nejau Jūs taip nenorėtute? mirksiukas.gif

Kaip jau buvo, manau teisingai, paminėta, dabar jau ne vienas paštas yra ax.gif . Aš taip pat nematau skirtumo tarp įkūrėjo ir senbuvio ax.gif .
Atsakyti
nusiraminkit, mielos mergaitės, nereikia man nieko, neužkiškit forumo bereikalingom kalbom(pamenu aš to labai nemėgau , nemėgot ir tos kurios bendravom nuo 2004 metų), dabar kai esu tik 'lovos mokytoja" galiu tik ir bendrauti, rašyti buvusioms kolegėm scenarijus,padėt rašyt buvusiems mokiniams referatus...ir apseisiu be jokios pagalbos...tiesiog pamiršau , kad čia Lietuva ir aplink tikri lietuviai...kitus namelius kai kursit, nepamirškit įrašyt sąrašo- mūsų ratelio pašto garbės nariai, įkūrėjai-pedagogiška būtų atiduoti pagarbą pirmtakam.Atrodo ne tiek daug tų metų kai buvau priversta palikti savo visų laikų gyvenimo peną- mokyklą, o pasirodo vertybės išsigimė.

KAI baigsiu rašyt scenarijų- pranešiu, jei reiks kam galėsiu permest.

ir būkit geros, senbuvės, prieš špilkiuodamos žvilgtelėkit į savo prisijungimo data--čia tik tarp kitko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andzelika: 25 kovo 2013 - 21:19
QUOTE(andzelika @ 2013 03 25, 21:13)
ir apseisiu be jokios pagalbos...tiesiog pamiršau , kad čia Lietuva ir aplink tikri lietuviai...kitus namelius kai kursit, nepamirškit įrašyt sąrašo- mūsų ratelio pašto garbės nariai, įkūrėjai-pedagogiška būtų atiduoti pagarbą pirmtakam.Atrodo ne tiek daug tų metų kai buvau priversta palikti savo visų laikų gyvenimo peną- mokyklą, o pasirodo vertybės išsigimė.

Nepyk, bet tu ir moki "šaudyti" žodžiais blink.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 03 25, 21:17)
Nepyk, bet tu ir moki "šaudyti" žodžiais blink.gif

drinks_cheers.gif blink.gif Dabar jaučiuosi kalta išsakiusi savo nuomonę, kuri nesutampa su kitų nuomone. Ir kažkodėl pas mus taip jau yra - jeigu ne taip, kaip mano, tai išsigimę g.gif ...
Ai, tyliu, o tai vėl prisišnekėjau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 25 kovo 2013 - 21:21
nu matot 20 metelių už pedagoginio vairo liežuvį pakausto bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(andzelika @ 2013 03 25, 21:23)
nu matot 20 metelių už pedagoginio vairo liežuvį pakausto  bigsmile.gif

Aš daugiau... rolleyes.gif Bet liežuvį valdau aš, o ne jis mane thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės, nesipykit kaip mažutės. Aš tikrai ne visada turiu ką parašyti forume, kartais ir pavėluoju smile.gif , bet kai turiu kuo pasidalinti visada su mielu noru dalinuosi. Aišku skaudu, kai pati daliniesi, o kiti tik naudojasi tuo tavo darbu. Suprantu, kad senbuvėms galbūt skaudu, kad liko už borto, bet manau, kad visos šį tą ruošia pamokoms, kuo galėtų pasidalinti su kolegėmis. Negi visai nesiruošiat pamokoms? O jei ruošiatės, tai ir pasidarot kažką tokio, kuo galėtumėte pasidalinti...
Atsakyti
QUOTE(gabija4 @ 2013 03 25, 21:40)
Sveikutės, nesipykit kaip mažutės. Aš tikrai ne visada turiu ką parašyti forume, kartais ir pavėluoju  smile.gif , bet kai turiu kuo pasidalinti visada su mielu noru dalinuosi. Aišku skaudu, kai pati daliniesi, o kiti tik naudojasi tuo tavo darbu. Suprantu, kad senbuvėms galbūt skaudu, kad liko už borto, bet manau, kad visos šį tą ruošia pamokoms, kuo galėtų pasidalinti su kolegėmis. Negi visai nesiruošiat pamokoms? O jei ruošiatės, tai ir pasidarot kažką tokio, kuo galėtumėte pasidalinti...

Čia šiek tiek kitaip - andzelika nebedirba mokykloje, kiek aš supratau. Ji dirba kitą darbą, bet juo irgi galėtų dalintis mirksiukas.gif .
Atsakyti

QUOTE(Gvadalupė @ 2013 03 25, 21:58)
Aš iš tų, kurios dar neužsitarnavo "raktelio". Na ir kas? Taigi, ne vien dėl to čia lankausi... Kai buvo paprašyta, įkėliau, ką turėjau. Kai ką siunčiau asmeniškai... Kai kas atsiuntė man asmeniškai... Nematau problemos...
Tiesiog įdomu pasiskaityti ir pasisakyti apie mūsų kasdienybę. Domina startuojantys  seminarai, konkursai. Atsiliepimai apie juos... Argi būtinai turim susiskaičiuot, kiek kartų forume pasisakėm?

drinks_cheers.gif
Neturiu raktelio. Nesiverziu jo gauti. Man uztenka paskaitineti ir tiek. Kartais iskrinta puikiu nuorodu i kursus, konkursus ar siaip puslapius.

QUOTE(smilga1972 @ 2013 03 25, 22:05)
. Ir staiga visoms joms atsitiko bėdos ir nelaimės  doh.gif . Atsiprašau už ironiją  blush2.gif

unsure.gif Turbut nesi turejus rimtu bedu, kad taip kalbi? Ir manau, kad ironija ne vietoj ir ne laiku.
Atsakyti