Aš iš tų, kurios dar neužsitarnavo "raktelio". Na ir kas? Taigi, ne vien dėl to čia lankausi... Kai buvo paprašyta, įkėliau, ką turėjau. Kai ką siunčiau asmeniškai... Kai kas atsiuntė man asmeniškai... Nematau problemos...
Tiesiog įdomu pasiskaityti ir pasisakyti apie mūsų kasdienybę. Domina startuojantys seminarai, konkursai. Atsiliepimai apie juos... Argi būtinai turim susiskaičiuot, kiek kartų forume pasisakėm?
QUOTE(22peliukas22 @ 2013 03 25, 19:28)
Smilgut, būnant plepučių top 5 viršūnėje, mažiauisiai reiktų pergyventi
QUOTE(zuzanele @ 2013 03 25, 19:40)
Manau, smilga1972, savo bendravimu tu įrodai, jog tau rūpi mūsų bėdos. Pagalba, patarimas kartais geriau už bet kokį siuntinį
Ačiū Vistiek pasistengsiu taisytis . Labai jau ta para trumpa ...
QUOTE(zuzanele @ 2013 03 25, 19:47)
Manau, kiekvieną dieną praleidžiame kažkiek laiko prie kompiuterio. Nemanau, kad nuo rugpjūčio mėnesio nebuvo įmanoma pasirodyti Manau, visos turim problemų ir net labai sunkių, bet kelis žodžius parašom... Pasirodom, kad esam, nedingom. Kad mums aktualu...
Pritariu. Tikrai visoms visko būna, pati pernai visus metus turėjau labai didelių bėdų, net prisiminti nesinori, bet stengiausi kiek įmanoma čia užsukti. Tiesą sakant jau nebegaliu gyventi be šito forumo, nes, pasikartosiu, kas esu dabar, tai tik forumiečių dėka. Per visus bendravimo metus palypėjau ne vienu laipteliu aukštyn . Taip kad nors kartas nuo karto galima užbėgti, pasilabinti ir t.t. Man sunku kalbėti apie įkūrėjas, nes aš ne nuo pradžių čia esu. Bet galit mane užmėtyt kiaušiniais už tai ką pasakysiu: pradėtas darbas nereiškia, kad tęsti jo nereikia. Maždaug, aš įkūriau, jūs tęskit, o aš pasižvalgysiu ir turėsiu visas lengvatas. Tai kodėl visos kitos turi stengtis, o pradininkės miegoti ant laurų?
P.S. Nieko nenoriu įžeisti, tik išsakau savo nuomonę
QUOTE(Gvadalupė @ 2013 03 25, 19:58)
Aš iš tų, kurios dar neužsitarnavo "raktelio". Na ir kas? Taigi, ne vien dėl to čia lankausi... Kai buvo paprašyta, įkėliau, ką turėjau. Kai ką siunčiau asmeniškai... Kai kas atsiuntė man asmeniškai... Nematau problemos...
Tiesiog įdomu pasiskaityti ir pasisakyti apie mūsų kasdienybę. Domina startuojantys seminarai, konkursai. Atsiliepimai apie juos... Argi būtinai turim susiskaičiuot, kiek kartų forume pasisakėm?
Pritariu tavo žodžiams, tik... Niekas neskaičiuoja kas kiek pasisakė. Užkliuvo tai, kad nesilanko forume, nebendrauja ir nesiunčia nieko... Ką tada daryti? Dalinti pagal pirmam puslapy esantį sąrašą slaptažodį? Nesąmonė Nors... daug kas apsidžiaugtų
QUOTE(smilga1972 @ 2013 03 25, 20:02)
Man sunku kalbėti apie įkūrėjas, nes aš ne nuo pradžių čia esu. Bet galit mane užmėtyt kiaušiniais už tai ką pasakysiu: pradėtas darbas nereiškia, kad tęsti jo nereikia. Maždaug, aš įkūriau, jūs tęskit, o aš pasižvalgysiu ir turėsiu visas lengvatas. Tai kodėl visos kitos turi stengtis, o pradininkės miegoti ant laurų?
Pritariu tau
QUOTE(zuzanele @ 2013 03 25, 20:02)
Pritariu tavo žodžiams, tik... Niekas neskaičiuoja kas kiek pasisakė. Užkliuvo tai, kad nesilanko forume, nebendrauja ir nesiunčia nieko... Ką tada daryti? Dalinti pagal pirmam puslapy esantį sąrašą slaptažodį? Nesąmonė Nors... daug kas apsidžiaugtų
Tikrai yra ne viena, kuri gavusi raktelį staiga pradingo kaip į vandenį . Ir staiga visoms joms atsitiko bėdos ir nelaimės . Atsiprašau už ironiją
QUOTE(smilga1972 @ 2013 03 25, 20:05)
Tikrai yra ne viena, kuri gavusi raktelį staiga pradingo kaip į vandenį . Ir staiga visoms joms atsitiko bėdos ir nelaimės . Atsiprašau už ironiją
Ir rask žmogų, kuris bėdų neturi?
Pamiršau, kas sakėt žadat būt 27 d. LITEXPO?
QUOTE(smilga1972 @ 2013 03 25, 21:02)
Ačiū Vistiek pasistengsiu taisytis . Labai jau ta para trumpa ...
Pritariu. Tikrai visoms visko būna, pati pernai visus metus turėjau labai didelių bėdų, net prisiminti nesinori, bet stengiausi kiek įmanoma čia užsukti. Tiesą sakant jau nebegaliu gyventi be šito forumo, nes, pasikartosiu, kas esu dabar, tai tik forumiečių dėka. Per visus bendravimo metus palypėjau ne vienu laipteliu aukštyn . Taip kad nors kartas nuo karto galima užbėgti, pasilabinti ir t.t. Man sunku kalbėti apie įkūrėjas, nes aš ne nuo pradžių čia esu. Bet galit mane užmėtyt kiaušiniais už tai ką pasakysiu: pradėtas darbas nereiškia, kad tęsti jo nereikia. Maždaug, aš įkūriau, jūs tęskit, o aš pasižvalgysiu ir turėsiu visas lengvatas. Tai kodėl visos kitos turi stengtis, o pradininkės miegoti ant laurų?
Pritariu tavo žodžiams, smilga. Atrodo lyg mano mintis būtum perskaičiusi... Senbuvėms - įkūrėjoms, manau, kad vėl reikėtų "užsitarnauti" raktelį. Visiems turi būti vienodos sąlygos.
Aš taip pat be forumo nebegaliu gyventi. Visoms esu labai dėkinga, kad esate. Retai pasisakau ir aš forume, bet šiaip plepėti nesu linkusi. Kai turiu ką pasakyti, parašau ir stengiuosi padėti, jei tik galiu.
QUOTE(Iruciukass @ 2013 03 25, 20:32)
šiaip plepėti nesu linkusi. Kai turiu ką pasakyti, parašau ir stengiuosi padėti, jei tik galiu.
O aš galiu apie save pasakyti taip: mano liežuvis mano priešas . Jau kaip aš nemoku nutylėti . Kiekvieną kartą save stabdau, bet amžinai prisišneku Ir apskritai, mano charakteris, tai... Tikras degtukas esu . Užsidegu, liepsnoju, o paskui mąstau: o čia taip labai reikėjo ?
Labas vakaras, pirmiausia didžiausia padėka peliukui, kuris rūpinasi visais siuntiniais. Ne kiekviena tai darytų, o kas dirba, tas ir didžiausios pylos gauna. Peliuk, stiprybės tau. Kas atrodo verta, tuo ir dalinamės.
Manau, kad viskas yra teisinga ir tikrai kai kurios pasitaisys. Laukime šilumos, gražių švenčių ir atokvėpio nuo kasdienybės mokykloje.
O aš manau, kad andzelika turi teisę į raktelį, kaip garbės svečias dabar, nes ji buvo pašto sumanytoja, įkūrėja, aktyvi dalyvė tada, kai galėjo, kai buvo pradžia. Kitos senbuvės kaip senbuvės - sutinku, karts nuo karto kažką reikėtų į paštą pasiųst - bent per vasaros atostogas tikrai visos galime nors kiek laiko surast. O dėl šiaip paplepėjimo forume aš esu kitos nuomonės ir jau ne kartą apie tai sakiau.