Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

user posted image
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2013 03 25, 19:04)
Kur skaitysi pranešimą?

D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linastri: 25 kovo 2013 - 18:19
QUOTE(andzelika @ 2013 03 25, 14:17)

BEJE...čia gal nevisai į temą...tai, kad Jūs išmetėt mane iš pradinukių būrio- aš jau nurijau karčią piliulę...tai ,kad dar ir slaptažodžius pakeitėt į paštus ir net prie to ką pati prisidėjau  kūriant, neturiu priėjimo- darosi tikrai nepedagogiška . g.gif  verysad.gif

Jaučiu, kad vėl užvirsiu karštas diskusijas ir audrą forume, bet.....

Lenkiu galvą už padarytą darbą kuriant pradinukių paštą, už idėją ir jos įgyvendinimą. Tikrai manau, kad turi būti šio forumo garbės narys.

Labai gaila, kad neprisijungi prie mūsų pabendrauti, pasidalinti savo mintimis, nors ir nedirbi su pradinukais. Pati rašai, kad turi reikalų su drama, renginių organizavimu. Manau, kad daugeliui būtų smagu gauti patarimų, pastebėjimų šia tema, nes mes ne tik mokytojos, o ir renginių, švenčių mokykloje organizatorės ir kartais mums labai trūksta idėjų.

Nesmagu rašyti, bet ar šio forumo dalyvėms ir uolioms pašto pildytojoms, ne OBIDNO, kad tu tik naudojiesi pašte sukaupta informacija. Paskutinis tavo siųstas laiškelis yra 2011 kovo mėnesį, forume pas mus buvai ir pradžiuginai rugpjūtį. Dėl šios priežasties, kol kas susilaikau nuo naujo raktelio siuntimo.

Nuolat kalbame, kad labai daug narių tik ima ir nieko neduoda. Labai prašau kitų šio formo narių pasidalinti mintimis šia nelabai smagia tema.

Tikrai nesinori tavęs kažkaip įžeisti, bet labai norėtųsi tave čia sutikti dažniau.

Ateityje slaptažodžiai bus nuolat keičiami ir bus atidžiau žiūrima, kas šiame forume jau nebebendrauja. Ir tai ne mano vienos nuomonė.

Atsakyti
QUOTE(linastri @ 2013 03 25, 18:02)

Ačiū 4u.gif
Dėl siuntinių tai ir man baisoka pasidarė, nes, palyginus su pernai metais, šiemet kažkaip nelabai turiu kuo dalintis blush2.gif . Jau ką turėjau viską tinkamą išsiunčiau, naujo nelabai ką galiu pasiūlyti, reikia susimąstyti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 25 kovo 2013 - 18:38
Labukas, smagu atostogauti.
Nuoširdžiausi sveikinimai kovinukėms, linkiu sveikatos, laimės ir ukvatos 4u.gif happybday.gif birthday.gif
Nuoširdžiausias ačiū peliukui už namučius, jie - nuostabūs.
Linkiu visoms, sprendžiant įvairius klausimus, pozityvumo ir tolerancijos, ruoškimės šv. Velykom.
Smilga, stiprybės Tau, viskas bus gerai, ir aš sukalbėsiu maldelę už ligoniuką.
Peliuk, gasdini su numatomom sankcijom, ruošiuosi nusipirkti skenerį, pasitaisysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2013 03 25, 18:23)

Ateityje slaptažodžiai bus nuolat keičiami ir bus atidžiau žiūrima, kas šiame forume jau nebebendrauja.

Panašu, kad labai jau grėsmingai parašiau blush2.gif .
Atsakyti
Sveikutės,
Šaunuolė, peliuk, kai tik pagąsdini, tuoj aktyvesnis forumas, o kaip kitaip. Ar atostogaujate? Mes sėkmingai dirbame, tik laisvesnės nuo mokinių. Na, po atostogų iki mokslo metų liko 40 dienų. Smagu:)
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 03 25, 18:26)
Ačiū  4u.gif
Dėl siuntinių tai ir man baisoka pasidarė, nes, palyginus su pernai metais, šiemet kažkaip nelabai turiu kuo dalintis  blush2.gif . Jau ką turėjau viską tinkamą išsiunčiau, naujo nelabai ką galiu pasiūlyti, reikia susimąstyti  g.gif

Smilgut, būnant plepučių top 5 viršūnėje, mažiauisiai reiktų pergyventi thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
kažkaip niekada nebuvo kalbos apie pasitikėjimo ar teisę į prisijungimą praradimą, tada gyvenau tuom kiekvieną dieną- vadinasi buvau verta pasitikėjimo, kada tai kūriau- buvau šaunuolė, verta forumo garbės nario...ar ne?O dabar turiu užsitarnauti teisę į prisijungimą?tai gal įvardinkit kuo nusikaltau...tuo, kad ilgai nebendravau?tai gal dar reiks atsiųsti medicininę pažymą kokia bėda mane užpuolė...Susidaro įspūdis, kad forumą, kurį kadais taip puoselėjau, bendravau...ir dabar dar matau pažistamus PRISIJUNGIMŲ VARDUS... pradejo administruoti valdytoja be skrupulų(tipo nusisjaut į senbuves, nusispjaut į įkūrėjas, sumanytojas- jei tik prarandi formą, nežiūrint į aplinkybes esi išmetamas iš laivo). Juk jokios čia aukštosios matematikos nėra, juk galėjau pas bet kurią senbuvę paprašyti asmeniškai prisijungimo, juk turiu nemažai asmeninių paštų adresų kai siunčiau nuotraukas, video medžiagą(kad neužkišti bendro pašto nes per didelė talpa)...bet kažkaip pačiai tai atrodo ŽEMA...niekada negalvojau, kad taip pasisuks prieš mane, nors tai ir įkūriau. Man tikrai nebereikia planų, atvirų pamokų...paskutiniais metais tik žvilgtelėdavau kas tiktų mano dukrai(ji dabar 2 kl.)...bet kadangi esu išmesta ir nulinčiuota- tai apseisiu ir be to. Tegu jus sąžinė teisia.
P.s. Dabar, merginos, rašau scenarijų pagal V.Račicko knygelę "šokoladas iki pirmadienio".Labai nuotaikinga knygelė su jumoru.Po Velykų pažadėjau baigti. Tinka pradinukam, reikia dviejų gerai vaidinančių berniukų o daugiau tik antraeiliai.Jei ką sudomintų kreipkitės.

Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2013 03 25, 18:23)
Jaučiu, kad vėl užvirsiu karštas diskusijas ir audrą forume, bet.....

Nuolat kalbame, kad labai daug narių tik ima ir nieko neduoda. Labai prašau kitų šio formo narių pasidalinti mintimis šia nelabai smagia tema.

Aš visada esu už tai, kad žmonės bendrautų, dalintųsi... Nors ir aš ne visada galiu prisidėti siuntiniais, bet kartais, manau, labai reikalingas patarimas, paskatinimas, nuoroda, mintis, žinia...
Jei bendravimo nėra, siuntinių taip pat, tai tada pradedu galvoti, ar tikrai tada reikalingas paštas g.gif
Manau, peliukas, teisingai elgiasi ir visai nenustebčiau, jei aš nebendravus ir nesiuntus, negaučiau slaptažodžio. Aš lygiai taip pat padaryčiau rolleyes.gif
Pati buvau kurį laiką atitrūkus, bet paskui susirūpinau, kad tik nelikčiau už borto biggrin.gif

QUOTE(smilga1972 @ 2013 03 25, 18:26)
Ačiū  4u.gif
Dėl siuntinių tai ir man baisoka pasidarė, nes, palyginus su pernai metais, šiemet kažkaip nelabai turiu kuo dalintis  blush2.gif . Jau ką turėjau viską tinkamą išsiunčiau, naujo nelabai ką galiu pasiūlyti, reikia susimąstyti  g.gif

Manau, smilga1972, savo bendravimu tu įrodai, jog tau rūpi mūsų bėdos. Pagalba, patarimas kartais geriau už bet kokį siuntinį thumbup.gif

QUOTE(22peliukas22 @ 2013 03 25, 18:49)
Panašu, kad labai jau grėsmingai parašiau  blush2.gif .

Manau, teisingai. Aš bent jau su viskuo sutinku drinks_cheers.gif

QUOTE(andzelika @ 2013 03 25, 19:30)
bet kadangi esu išmesta ir nulinčiuota- tai apseisiu ir be to. Tegu jus sąžinė teisia.

Kodėl taip griežtai? blink.gif Nemanau, kad čia nusikaltimas. Pati įkūrei ir puoselėjai pirmąjį paštą, o dabar mes turime viso keturis ir plius dar vieną thumbup.gif Vadinasi, laikas nestovi. Ir, jei pati pamatei, kad negavai raktelio, nepatingėk ir vėl jį gauk. Bent aš taip daryčiau mirksiukas.gif Problema ne kituose, o tavyje cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 25 kovo 2013 - 19:41
4u.gif Mielosios koleges, kažkaip baisu darosi čia pas mus- mūsų namuose. Nors visą laiką gyriau jūsų- mūsų forumą. Dėl dalyvavimo jame.... juk kiekvienam neišeina būti aktyvioms, nes gyvename savo gyvenimus. Gyvenimas tai laimės ir nelaimės- džiaugsmai ir ašaros. JUk nebėgsi į forumą guostis kokios bėdos užklumpa mus gyvenime, tuo labiau prispautam ligos ar bėdos nesinori net į kompą žiūrėti. Dėl medžiagos siuntimo.... ne kiekvienas turime skeneri. Kaip aš net fotiko neturiu, jei labai reikia telefonu fotografuoju ar skolinuosi. Tai mesti laukan tokias mokytojas kurios nieko neturi? Ateis laikas įsigys. Nesmerkite tų kurios nėra super aktyvios, nes nežinia kas jų gyvenime įvyko, o gal net pagalbos joms reikia. Būkime TOLERANTIŠKOS juk mes mokytojos ir būkime supratingos.
Atsakyti
QUOTE(janiku @ 2013 03 25, 19:41)
Ateis laikas įsigys. Nesmerkite tų kurios nėra super aktyvios, nes nežinia kas jų gyvenime įvyko, o gal net pagalbos joms reikia. Būkime TOLERANTIŠKOS juk mes mokytojos ir būkime supratingos.

Manau, kiekvieną dieną praleidžiame kažkiek laiko prie kompiuterio. Nemanau, kad nuo rugpjūčio mėnesio nebuvo įmanoma pasirodyti g.gif Manau, visos turim problemų ir net labai sunkių, bet kelis žodžius parašom... Pasirodom, kad esam, nedingom. Kad mums aktualu...
Atsakyti