Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(pusele30 @ 2013 04 08, 21:50)
Labai patiko segės? Kelintokai tavo vaikučiai? Dar noriu paklaust, kur perkat tą medžiagą(veltinį)? Ar brangi? Ir kur gaut tekstilinių klijų?
Kaip tikra pradinukė blush2.gif  Tiek klausimų  doh.gif

Labas rytas, saulutė pas mus, laukiam šilumos. Pusele, viską perku internetinese parduotuvėse. Jei reiks konkrečiau, sakyk parašysiu až. Bandysim, tikiuosi pavyks.
Atsakyti
QUOTE(INEXS @ 2013 04 09, 00:35)
Musu irgi jau atsivalge visko. Galetu kazka naujo sugalvot, gaila, kad sokoladiniu sureliu negalima, o dabar dar ir surio lazdeles uzdraude. As atsakinga mokykloje uz pieno produktus, vedu registra, uzsakineju visiems pradinukams. Vaisiu mes negaunam, nes per toli vezt tiekejams.

Išsiaiškinau kaip dėl tų stiklinių ir šaukštelių. Mūsų mokykla užsako produktus ir pagal jų kiekį duoda stiklines ir šaukštelius. Sakė tai priklauso nuo to, kokį tiekėją esi pasirinkęs. Mūsiškis duoda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2013 04 09, 07:20)
Labas rytas, saulutė pas mus, laukiam šilumos. Pusele, viską perku internetinese parduotuvėse. Jei reiks konkrečiau, sakyk parašysiu až. Bandysim, tikiuosi pavyks.

Jei nesunku, parasyk bigsmile.gif Man labai patinka raudonos geles, pati pabandysiu, jei ka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2013 04 09, 07:20)
viską perku internetinese parduotuvėse. Jei reiks konkrečiau, sakyk parašysiu až.

Aš irgi norėčiau sužinoti, o gal ir medžiagų parduotuvėse yra? Ar tekstiliniai klijai brangūs?
Atsakyti
QUOTE(INEXS @ 2013 04 08, 22:35)
Musu irgi jau atsivalge visko. Galetu kazka naujo sugalvot, gaila, kad sokoladiniu sureliu negalima, o dabar dar ir surio lazdeles uzdraude. As atsakinga mokykloje uz pieno produktus, vedu registra, uzsakineju visiems pradinukams. Vaisiu mes negaunam, nes per toli vezt tiekejams.

Pernai, kai buvo antrokai, tai daug likdavo. Pasikviesdavau savo buvusius, šeštokus, tai sušluodavo.

Šiemet jau ir maniškiai valgesni. Kai ilgą dieną mokykloje būna, tai viską sunaikina. Septintokams pavaišint nelieka.
O kaip ten su sūrio lazdelių draudimu. Mes kaip tik šiandien gavom sūrio lazdeles. Puikiai sunaikinom.
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2013 04 08, 20:24)

Kaip gražu, bandysiu daryti. Ačiū
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif . Šiandien buvau R.Želionienės paskaitoje apie tėvų susirinkimus. Nu žinokit niekuo man ten nesiskyrė nuo webinaro schmoll.gif . Papilstė ir nieko konkrečiai nepasakė schmoll.gif . Tiesą sakant iš 2,5 valandos paskaitos apie tėvų susirinkimus buvo pasakyta tik tiek, kad jeigu jie neateina, tai neįdomiai vedate. Ir viskas. Visa kita - iš tuščio į kiaurą. Paskaitos pradžioje liepė ant lapelių surašyti problemas apie bendravimą su tėvais, o paskui išdėjo visas mus, kad dėl visko kaltos mes pačios, kad išvis, kaip mes dirbam, jeigu nuo problemų pradedame blink.gif . O liepė parašyti problemų ne mažiau, negu grupėje yra žmonių doh.gif . Žodžiu, mano atsiliepimas apie jos vedamą užsiėmimą visai priešingas nei po webinaro. Aš tikrai tikėjausi, kad bendraudama su žmonėmis akis į akį pasakys nors kažką naudingo, o užsirašyti į užrašų sąsiuvinį nebuvo ko - nei vieno sakinio doh.gif schmoll.gif .
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2013 04 09, 14:16)
Išsiaiškinau kaip dėl tų stiklinių ir šaukštelių. Mūsų mokykla užsako produktus ir pagal jų kiekį duoda stiklines ir šaukštelius. Sakė tai priklauso nuo to, kokį tiekėją esi pasirinkęs. Mūsiškis duoda mirksiukas.gif

Labukas, ačiū už rūpestį, tiesiog įdomu nuo ko tie skirtumai priklauso. Mums tiekia ,,Žemaitijos pienas", Šiandien kai atsakinga už tai moteriškė užsakinėjo ir paklausė apie šaukštelius, tai pasakė, kad pažiūrės ar turi ir jei bus, atsiųs. Nepasakė, kad iš kur čia ištraukėt, vadinasi priklauso g.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Gal galit priminti, kokia ten programa, kur galima ant surašyti žodžius ir gaunasi piešinys? g.gif
Žinau, kad apie tai kažkur buvo kalbėta, buvau išsisaugojus nuorodą, bet, kai kompiuteris sugedo, tai netekau visų savo nuorodų verysad.gif
Jei galit, įmeskit nuorodą ir priminkit trumpai kaip ja naudotis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 04 09, 17:29)
Sveikutės 4u.gif
Gal galit priminti, kokia ten programa, kur galima ant surašyti žodžius ir gaunasi piešinys? g.gif
Žinau, kad apie tai kažkur buvo kalbėta, buvau išsisaugojus nuorodą, bet, kai kompiuteris sugedo, tai netekau visų savo nuorodų verysad.gif

ir man tai labai įdomu ir reikalinga
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 04 09, 19:29)
Sveikutės 4u.gif

http://www.wordle.net/create
http://www.tagxedo.com/app.html
Su paskutiniąja nuoroda tai kaip kada išeina. Dabar man vėl meta instaliuoti.
Pirmoji man veikia visada. Surašai žodžiuds spaudi go.
Atsakyti
Sveikos, mielosios. Šiandien jau ėmė kvepėti pavasariu wub.gif O vaikai po atostogų- kaip pirmą kartą į mokyklą atėję... Atsipūtę doh.gif
Radau ukmergiškėms konkursėlį. Gal čia yra kas iš ten?
http://www.ukmergesv...n...os&Itemid=7
O čia vilnietėms:
http://www2140.vu.lt...130405_0002.pdf
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 09 balandžio 2013 - 18:44