Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(R.@usra @ 2013 04 08, 16:48)
4u.gif Lygiai taip pat.

Pieno niekda net negavome, o jogurtus gauname labai dažnai, bet vaikai tikrai noriai suvalgo, sūrelius taip pat valgo, vaisių būna įvairių:apelsinų, kriaušių, bet dažniausiai obuoliai.
Atsakyti
išduokite paslaptį, čia kreipiuosi į svetainių turėtojas, ką reikia padaryti ar pažymėti, kad neleistume kopijuoti nuotraukų, paveikslėlių, niekaip nesurandu ir neišsiaiškinu. g.gif Norėčiau apsaugos vaikų nuotraukoms.
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 04 08, 16:00)
išduokite paslaptį, čia kreipiuosi į svetainių turėtojas, ką reikia padaryti ar pažymėti, kad neleistume kopijuoti nuotraukų, paveikslėlių, niekaip nesurandu ir neišsiaiškinu. g.gif Norėčiau apsaugos vaikų nuotraukoms.

Ir man įdomu būtų, bet tikrai nežinau kolkas g.gif
Atsakyti

Sveikutės 4u.gif
QUOTE(ninkute @ 2013 04 07, 22:57)
Jogurtų tai gauname, bet nei šaukštelių, nei stiklinių negauname.

Mes irgi schmoll.gif

QUOTE(janiku @ 2013 04 08, 14:31)
4u.gif Sveikutes, jau metodinių dienų pažymėjimai yra

Pažymėjimų neatidaro, ar ir jums taip pat? g.gif Visa kita medžiaga- be problemų rolleyes.gif
Atsakyti
Kažkur buvau radusi konkursą gamtos foto. Bet dabar niekur neberandu. Gal kas galit priminti ar įkelti nuorodą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2013 04 08, 18:51)
Kažkur buvau radusi konkursą gamtos foto. Bet dabar niekur neberandu. Gal kas galit priminti ar įkelti nuorodą ax.gif

Nusiunčiau į paštą 4u.gif

Atsidariau pažymą per kitą naršyklę mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 08 balandžio 2013 - 18:39
Antrokėms. Nusiunčiau medžiagą lietuvių k. pamokai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 04 08, 17:00)

Jimdo free leidžia apsaugoti vieną puslapį.Reikia atlikti sekančius žingsnius:
1) eiti į svetainės NUSTATYMUS
2) toliau eiti į "Защита страниц паролем"
3) pasirinkti puslapį,kurį norėtumėte apsaugoti+ sugalvoti slaptažodį,kuriuo norite apsaugoti tą puslapį.
Viskas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 08 balandžio 2013 - 18:55
QUOTE(lutute1 @ 2013 04 08, 18:55)
3) pasirinkti puslapį,kurį norėtumėte apsaugoti+ sugalvoti slaptažodį,kuriuo norite apsaugoti tą puslapį.
Viskas smile.gif

Ačiū 4u.gif 4u.gif Jau susitvarkiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2013 04 08, 18:55)
Viskas smile.gif

Bet tada jo ir nesimatys g.gif , aš noriu, kad matytų lankytojai, bet neleistų kopijuoti paveikslėlių ir nuotraukų. buvau užsukusi pas rityte, ten neleidžia kopijuoti paveikslėlių, nuotraukų, bet kaip tai padaryti neatrandu.
Atsakyti
Buvo jau pradėta diskusija dėl mamyčių dienos. Kokius darbelius darote? Mes atskirai šventės neruošiame, o darbelius vaikai neša namo, nes ant nosies jau ketvirtokų išleistuvės, sėdžiu sėkmingai prie scenarijaus.
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 04 08, 19:09)
Bet tada jo ir nesimatys g.gif , aš noriu, kad matytų lankytojai, bet neleistų kopijuoti paveikslėlių ir nuotraukų. buvau užsukusi pas rityte, ten neleidžia kopijuoti paveikslėlių, nuotraukų, bet kaip tai padaryti neatrandu.

Sveikos, tikrai labai būtų gerai tai padaryti. Lauksim ritytės patarimų.
Papildyta:
QUOTE(ninkute @ 2013 04 08, 19:09)
Buvo jau pradėta diskusija dėl mamyčių dienos. Kokius darbelius darote? Mes atskirai šventės neruošiame, o darbelius vaikai neša namo, nes ant nosies jau ketvirtokų išleistuvės, sėdžiu sėkmingai prie scenarijaus.

Nusiųsiu į paštą, ką ruošiuosi daryti.
Atsakyti