Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(Gvadalupė @ 2013 04 07, 18:40)
Džimbos vaikų "Aš širdyje labai myliu savo mamą". Nežinau tikslaus pavadinimo. Užkabina labai, gal tik kiek pabodusi...

Man tai ji žiauriai graži ir neatsibosta visai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 04 07, 19:41)
Man tai ji žiauriai graži ir neatsibosta visai  ax.gif

Apsirauda mamytės garantuotai. Tiek, kad prieš Motinos dieną pradeda per visas televizijas, visas radijas...
Atsakyti
gal ką naudingo rasit...
http://www.architect...plastic-spoons/

Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 04 07, 20:41)
Man tai ji žiauriai graži ir neatsibosta visai  ax.gif

Man irgi graži ir neatsibostanti. Gal kas nors turite karaoke šios dainos?
Atsakyti
Ar aš nerandu, ar nėra abiejų "Abėcėlės" dainų versijų, kur būtų muzika su žodžiais? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 04 07, 20:09)
Ar aš nerandu, ar nėra abiejų "Abėcėlės" dainų versijų, kur būtų muzika su žodžiais? g.gif

Siunčiau į muzikinį paštą prieš kokį mėnesį.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 04 07, 20:09)

Man atrodo kad idainuotos ir nebuvo g.gif ,nes mes mokemes su muzikos mokytojos pagalba ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linastri @ 2013 04 07, 19:03)
Man irgi graži ir neatsibostanti. Gal kas nors turite karaoke šios dainos?

Jei ne vėlu,ryt įmesiu, mokykloj turiu
Atsakyti
QUOTE(elimak7 @ 2013 04 07, 20:58)
Man atrodo kad idainuotos ir nebuvo g.gif ,nes mes mokemes su muzikos mokytojos pagalba ax.gif

Gerai, tuomet rytoj darbe pažiūrėsiu... Turėjo būt.
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2013 04 07, 21:03)

Dėkui už nuorodą. Kaip tik su kolegėm juokavom, kad gaunant tiek vienkartinių šaukštelių reiks kūryba užsiimti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2013 04 07, 21:35)
Dėkui už nuorodą. Kaip tik su kolegėm juokavom, kad gaunant tiek vienkartinių šaukštelių reiks kūryba užsiimti lotuliukas.gif

Sudomino. iš kur gaunate vienkartinių šaukštelių? Aišku maximoje pirkti yra, bet gal mokykloje gaunate?
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2013 04 07, 22:58)
Sudomino. iš kur gaunate vienkartinių šaukštelių? Aišku maximoje pirkti yra, bet gal mokykloje gaunate?

Vis dar sėkmingai maitina pieno produktais. Tai jau klasėse sukaupėm atsargas stiklinių ir šaukštelių
Atsakyti