Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(riešutasgilė @ 2013 04 05, 23:36)
Mes negavom tokių žinių, o kas jums atsiuntė?

Paskelbė tai vadovai...
Mūsiškis irgi laureatas "Vaikystės...". Netgi pirma vieta. Tai bus laimingas biggrin.gif
TIGRUOLEI ačiū už pasaulio pateiktis 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agė-melagė: 06 balandžio 2013 - 20:11
QUOTE(riešutasgilė @ 2013 04 06, 20:06)
Mintimis  smile.gif Kokios po mokymų nuotaikos? Ką geriausio šiandien sužinojai?

Informacijos gausa...Dar virškinu... Rytoj paskutinė mokymų diena. Tikiuosi, kad susidėliosiu ta6kus ir galėsiu su jumis pasidalinti.

VALIO KONKURSO PRIZININKĖMS IR NOMINANTĖMS!
Atsakyti
Pasitikrinau „Vaikystė takeliu“ rezultatus? Valio ir mano mergaitės tapome prizininkėmis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2013 04 06, 15:42)
Mūsų mokytojai taip pat ne visi gavo slaptažodžius, o tie, kurie vykdo vidaus auditą. Manau, kad kiekvienas panorėjęs negalės naršyti.
Ar jau pasitikrinote „Vaikystė takeliu“ rezultataus? Mes tapome prizinikais, bet dalyvauti apdovanojime negalėsime.

QUOTE(elimak7 @ 2013 04 06, 15:49)
Mano mokine pelne "Parodos lankytoju simpatijas" visai smagu mirksiukas.gif
Papildyta:

QUOTE(agė-melagė @ 2013 04 06, 21:01)
Paskelbė tai vadovai...
Mūsiškis irgi laureatas "Vaikystės...". Netgi pirma vieta. Tai bus laimingas biggrin.gif
TIGRUOLEI ačiū už pasaulio pateiktis 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

4u.gif Kaip smagu skaityti ir džiaugtis tokiais smagiais vaikų pasiekimais. Sveikinu vaikus, o svarbiausia jų mokytojas 000552.gif clap_1.gif
Papildyta:
QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 04 07, 00:50)
Pasitikrinau „Vaikystė takeliu“ rezultatus? Valio ir mano mergaitės tapome prizininkėmis  thumbup.gif

Ir dar valio vienoms nugalėtojoms thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas

SVEIKINIMAI KONKURSO PRIZININKAMS IR JŲ MOKYTOJOMS user posted image

QUOTE(1aviada @ 2013 04 06, 20:00)
Ieškojau idėjų , kokią dovanėlę galėčiau daryti mamytėms su savo antrokais. Radau šį puslapį http://masterclassy.ru/ .

Kaip gerai, kad priminei user posted image Juk pats laikas ruoštis user posted image

Velykinės atostogos baigias. Laikas ir apie darbą pagalvot....
Atsakyti
ir aš sveikinu nugalėtojus ir nugalėtojų mokytojas thumbup.gif
ar jums pavyksta šiandien įeiti į TAMO?
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2013 04 07, 14:50)

Be šansų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2013 04 07, 13:50)
ir aš sveikinu nugalėtojus ir nugalėtojų mokytojas  thumbup.gif

QUOTE(zuzanele @ 2013 04 07, 14:48)
Be šansų doh.gif

drinks_cheers.gif schmoll.gif
Atsakyti
Ieškau gražios dainos mamai arba tėvams, bet už nieko neužsikabina. Gal turite ką pasiūlyti? Reikia paskutiniam skambučiui. Man asmeniškai labai graži Miledi „Mamai“, bet jau esam dainavę, nebesinori kartotis. Jei kažką turite, pasiūlykite., būsiu dėkinga.
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2013 04 07, 14:50)

NET IR NESIJUNGIU, NES RAŠO, KAD TAMO PUSLAPYJE YRA SCENARIJŲ IŠ NEPATVIRTINTŲ ŠALTINIŲ. VADINASI DAR TEN KAŽKAS ŠNIPINĖJA g.gif blink.gif LAUKSIM, KĄ RYT MOKYKLOJE SAKYS VALDŽIA, AR GALIMA JUNGTIS AR NE blink.gif
Atsakyti
Mums neteks Mamos dienai ruoštis, atostogausim papildomai, bet reikia susiruošt dainų konkursui rajone, tai vis dūduojam, dūduojam...O keli tinginiai atsipūtę, neima į galvą, kad nemoka...
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2013 04 07, 15:57)
Ieškau gražios dainos mamai arba tėvams, bet už nieko neužsikabina. Gal turite ką pasiūlyti? Reikia paskutiniam skambučiui. Man asmeniškai labai graži Miledi „Mamai“, bet jau esam dainavę, nebesinori kartotis. Jei kažką turite, pasiūlykite., būsiu dėkinga.

Džimbos vaikų "Aš širdyje labai myliu savo mamą". Nežinau tikslaus pavadinimo. Užkabina labai, gal tik kiek pabodusi...
Atsakyti