Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(smilga1972 @ 2013 03 25, 12:05)
Mergaitės, gal kuri esate rašiusi pranešimą apie IKT panaudojimą pamokoje? Būčiau dėkinga  4u.gif . Praktiškai parodyti turiu ką, o teorijos reikia protingos kalbos - na nemoku aš protingai kalbėti, man vis atrodo, kad nesąmonės  blush2.gif ...

esu net metodinį vedus šia tema...taip , kad teorijos ten turėtų būti- reikia paieškoti, peržiūrėsiu kitą kompą, kuris buvo mano darbinis.

BEJE...čia gal nevisai į temą...tai, kad Jūs išmetėt mane iš pradinukių būrio- aš jau nurijau karčią piliulę...tai ,kad dar ir slaptažodžius pakeitėt į paštus ir net prie to ką pati prisidėjau kūriant, neturiu priėjimo- darosi tikrai nepedagogiška . g.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(andzelika @ 2013 03 25, 15:17)
esu net metodinį vedus šia tema...taip , kad teorijos ten turėtų būti- reikia paieškoti, peržiūrėsiu kitą kompą, kuris buvo mano darbinis.

BEJE...čia gal nevisai į temą...tai, kad Jūs išmetėt mane iš pradinukių būrio- aš jau nurijau karčią piliulę...tai ,kad dar ir slaptažodžius pakeitėt į paštus ir net prie to ką pati prisidėjau  kūriant, neturiu priėjimo- darosi tikrai nepedagogiška . g.gif  verysad.gif

Labutis, nesinervink taip mirksiukas.gif Peliukas apsižiūrės ir sutvarkys viską, kas nedirba, tas klaidų nepadaro. O slaptažodžius keitė, nes buvo nesąžiningų dalykėlių pasitaikę...
Papildyta:
QUOTE(smilga1972 @ 2013 03 25, 13:05)
Mergaitės, gal kuri esate rašiusi pranešimą apie IKT panaudojimą pamokoje? Būčiau dėkinga  4u.gif . Praktiškai parodyti turiu ką, o teorijos reikia protingos kalbos - na nemoku aš protingai kalbėti, man vis atrodo, kad nesąmonės  blush2.gif ...

Jei nori galiu įkelt pora žodžių... Tai tik pranešimo pradžia, tikrai universali, o paskui tik savo priemones rodai ir vsio mirksiukas.gif O jei turi būti tau raštu užfiksuota, print screen ekraną ir dėk paveikslėlius iš savo pranešimo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agė-melagė: 25 kovo 2013 - 14:32
QUOTE(agė-melagė @ 2013 03 25, 14:31)
Jei nori galiu įkelt pora žodžių... Tai tik pranešimo pradžia, tikrai universali, o paskui tik savo priemones rodai ir vsio mirksiukas.gif O jei turi būti tau raštu užfiksuota, print screen ekraną ir dėk paveikslėlius iš savo pranešimo mirksiukas.gif

Labai gerai, man to ir reikia, nes noriu pritaikyti ir kalbėti apie savo sukurtą svetainę ir jos naudą, taip kad man tik pradžios ir reikia mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(agė-melagė @ 2013 03 25, 14:31)

Ačiūūūūūūūūū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(andzelika @ 2013 03 25, 14:17)

BEJE...čia gal nevisai į temą...tai, kad Jūs išmetėt mane iš pradinukių būrio- aš jau nurijau karčią piliulę...tai ,kad dar ir slaptažodžius pakeitėt į paštus ir net prie to ką pati prisidėjau  kūriant, neturiu priėjimo- darosi tikrai nepedagogiška . g.gif  verysad.gif

Sveikutes.
jungiuosi po labai ilgo tylėjimo.kadangi negavau naujo pašto slaptažodžio bandau pasiaiškinti. Prie tų negerų dalykų tikrai neprisidėjau.Išgyvenu juodžiausią gyvenimo laikotarpį jau nuo kalėdų. Kas susudūrė, ką reiškia vaiko liga mane supras. Vėlai nustatyta diagnozė, operacija. dabar bandom stotis ant kojų.... o kiek tai truks ......??? Todėl ir į paštą siuntinių nelabai ką nusiųst galiu. Einu į darbą kaip zombis(aišku nevisada). Į forumą kartais užsuku, bet tik paskaityti. rašyti nei noro, nei jėgų nėra....
Tikiuosi, kad mano bėdos baigsis kada nors......
Visoms linkiu šiltesnių dienų, tiek klasėse, tiek širdyse. Gražių artėjančių švenčių ir sveikatos, sveikatos, sveikatos........
iki!
Atsakyti
QUOTE(smilga99 @ 2013 03 25, 16:34)
Sveikutes.
jungiuosi po labai ilgo tylėjimo.kadangi negavau naujo pašto slaptažodžio bandau pasiaiškinti. Prie tų negerų dalykų tikrai neprisidėjau.Išgyvenu juodžiausią gyvenimo laikotarpį jau nuo kalėdų. Kas susudūrė, ką reiškia vaiko liga mane supras. Vėlai nustatyta diagnozė, operacija. dabar bandom stotis ant kojų.... o kiek tai truks ......??? Todėl ir į paštą siuntinių nelabai ką nusiųst galiu. Einu į darbą kaip zombis(aišku nevisada). Į forumą kartais užsuku, bet tik paskaityti. rašyti nei noro, nei jėgų nėra....
Visoms linkiu šiltesnių dienų, tiek klasėse, tiek širdyse. Gražių artėjančių švenčių ir sveikatos, sveikatos, sveikatos........
iki!

4u.gif Laikykis kiek tik jėgos leis. Tikėk kad bus gerai ir sau įsakyk turi būti gerai ir bus gerai. JĖGŲ< IŠTVERMĖS ir SEKMĖS
Atsakyti
QUOTE(janiku @ 2013 03 25, 16:39)
4u.gif Laikykis kiek tik jėgos leis. Tikėk kad bus gerai ir sau įsakyk turi būti gerai ir bus gerai. JĖGŲ< IŠTVERMĖS ir SEKMĖS

Po tamsių dienų visada sušvinta saulės spindulėlis.Svarbiausia nepasiduoti, nenuleisti rankų, nors atrodo, kad žemė iš po kojų slysta.Smilga99, sveikatos, stiprybės, kantrybės ir žinoma neprarasti tikėjimo - viskas bus gerai friends.gif
Atsakyti
Nors atostogos dar tik prasidėjo, bet pats laikas planuot darbus po atostogų. Todėl prašau pagalbos. Vesiu atvirą lietuvių k. pamoką spec.pedagogėms. Susipažinsim su būdvardžiu naudodami mįsles, skaičiuotes. Pamoka orientuota į "speciukus". Gal turit kokios nors medžiagos? Tiks bet kas į tą temą. Susidėliosiu iš gabaliukų. Ačiū!
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 03 25, 12:05)

Kur skaitysi pranešimą?
Atsakyti
QUOTE(andzelika @ 2013 03 24, 15:48)
sveikos mergaitės,
džiugu, kad vis dar gyvas pradinukių ratelis...tik kažin už kokius "griekus" buvau išmesta iš šito būrio???

Sveikutė,
nemanau, kad tos, kurios čia bendraujam jau seniai, TAVE PAMIRŠO ax.gif . Kai čia atėjau, mūsų buvo tik maža saujelė, ir tu, ŠAUNUOLĖ, buvai viso šito gėrio PRADŽIA thumbup.gif .
Tad nepyk - tikrai niekas nenorėjo tavęs kaip rusai sako "OBIDET" mirksiukas.gif .
Peliukas taip pat mūsų šaunuolė ir jei dar nepasitaisė, tai tikrai pasitaisys.

Kuri šiandien buvot LITEXPO 5.3 salėje?
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2013 03 25, 17:04)
Kur skaitysi pranešimą?

Mūsų mokykloje balandžio pabaigoje bus konferencija "Gera pamoka" ir buvau paprašyta pasidalinti patirtim apie savo sukurtą svetainę. Kadangi šiek tiek ir kitos manau kalbės apie IKT panaudojimą, tai turėčiau kažkaip savitai pristatymą padaryti. Visos dalyvaujančios pasiskirstė pamoką dalimis ir kiekvienai teko po gabaliuką pamokos, kurį reikės išnarstyti. O mano pranešimas, kaip suprantu, bus finalinis apie tai, kur ir kaip semtis idėjų gerai pamokai ax.gif . Apsiforminsim kaip seminarą ir būsim paragavę lektorių duonos mirksiukas.gif Man tai pirmas kartas, aš apskritai vengiu kalbėti prieš auditoriją, bet kad draugės stumia ir sako išugdysiančios man pasitikėjimą savimi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga99 @ 2013 03 25, 16:34)
Sveikutes.
iki!

Sveikatos, ištvermės ir tikėjimo, kad viskas bus gerai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabija4: 25 kovo 2013 - 17:57
QUOTE(smilga1972 @ 2013 03 25, 19:56)
Mūsų mokykloje balandžio pabaigoje bus konferencija "Gera pamoka" ir buvau paprašyta pasidalinti patirtim apie savo sukurtą svetainę. Kadangi šiek tiek ir kitos manau kalbės apie IKT panaudojimą, tai turėčiau kažkaip savitai pristatymą padaryti. Visos dalyvaujančios pasiskirstė pamoką dalimis ir kiekvienai teko po gabaliuką pamokos, kurį reikės išnarstyti. O mano pranešimas, kaip suprantu, bus finalinis apie tai, kur ir kaip semtis idėjų gerai pamokai  ax.gif . Apsiforminsim kaip seminarą ir būsim paragavę lektorių duonos  mirksiukas.gif Man tai pirmas kartas, aš apskritai vengiu kalbėti prieš auditoriją, bet kad draugės stumia ir sako išugdysiančios man pasitikėjimą savimi  lotuliukas.gif

4u.gif Sėkmės
Atsakyti