Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(GEG @ 2013 04 03, 20:47)
pas mus viskas paprasčiau, po atostogų dukros klasėje atsiskaitymas skaitytų knygų. Tai dabar per negaliu skaito ir nesirauko, nes taip liepė mokytoja. Ačiū jai smile.gif

doh.gif nelabai veikia ir šitas. Paskutinį kartą atsiskaitė "Lesę" filmą pažiūrėjus. Knygą irgi nusinešė lotuliukas.gif doh.gif
Šiaip jau laukiu kada "sudegs", gal tada susimąstys?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linastri: 03 balandžio 2013 - 19:09
QUOTE(vaiduuse @ 2013 04 03, 17:34)
Pabandžiau atsisiųst pažymą apie dalyvavimą webinare, ale žiūriu, kad taškų reikia pirkt, nes trūksta... Teks laukt algos  g.gif

QUOTE(vaiduuse @ 2013 04 03, 18:23)
Prisiregistravau, bet taškų per mažai turiu, nes parsisiuntimui reikia 200 taškų, o mano yra tik 60  g.gif

Kažkas ne taip, nes už prisiregistravimą duoda 250 taškų ir paskui vis pildosi g.gif . Pas mane, pvz. yra 500 g.gif
Nu jo, pažiūrėjau, tikrai mažėja taškų ir kad daugės tai nenusimato g.gif . Pakeitimai gal kokie, teks pirkti, visur verslas doh.gif
Idėja ax.gif . Kooperuokimės - vieną kartą viena, kitą kartą kita parsisiųskime ir į bendrą paštą įkelkime ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 03 balandžio 2013 - 19:33
QUOTE(Mergelė @ 2013 04 03, 20:05)
A irgi griežtai sakau, kad 5 lapai, po lapą kas valandą. Bet jei neprimenu, tai ir neskaito.

Mano mažasis irgi "nenoriukas" skaityti. Tai sugalvojau gudrybę. Užrašiau į M. Mažvydo biblioteką, gavo skaitytojo kortelę ir galimybę išsirinkti,kokią nori knygą. Bibliotekininkė pasakė terminą, kada turi grąžinti knygelę. Tai negalėjau patikėti- knygelę perskaitė per kelis vakarus. O tada primygtinai ėmė manęs prašyti, kad vėl eitume į biblioteką. Kol kas ši gudrybė pasiteisina, žiūrėsim, kaip bus toliau... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(linastri @ 2013 04 03, 19:42)
rolleyes.gif
Net geriau pasidarė lotuliukas.gif  O jau galvojau , kad tik aš viena tokią problemą turiu. Neveikė ir neveikia jokie dėsniai. Nei namuose esančios knygos, nei skaitantys žmonės ir t.t. doh.gif Atsakymas vienas-man nuobodu

Mano klasėje vieno vaiko mama jau buvo pradėjusi nerimauti, ką daryti ir kaip priversti vaiką skaityti. Knygų vaikas nė iš tolo neima, bet varto komiksų žurnaliukus, tai sėkmingai leidau tam vaikui atsiskaitinėti komiksus, kai kiti pasakodavo perskaitytas pasakas. Taip tęsėsi kelis mėnesius, kol vaikas pats paėmė į rankas knygą. Šiandien jis jau be jokio priminimo skaito knygas, pats ima iš bibliotekos, o dar mokytoja pagyrė, įklijavo lipduką, tai vaikas kaip ant sparnų, net vakarais prie naktinės lempos skaito.
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 04 03, 21:25)
Kažkas ne taip, nes už prisiregistravimą duoda 250 taškų ir paskui vis pildosi  g.gif . Pas mane, pvz. yra 500  g.gif
Nu jo, pažiūrėjau, tikrai mažėja taškų ir kad daugės tai nenusimato  g.gif . Pakeitimai gal kokie, teks pirkti, visur verslas  doh.gif
Idėja  ax.gif . Kooperuokimės - vieną kartą viena, kitą kartą kita parsisiųskime ir į bendrą paštą įkelkime  ax.gif

gera mintis thumbup.gif Aš pritariu

kalbat apie skaitymą - nelabai nori ir mano vaikai skaityti. doh.gif
Atsakyti
Aš ir kariauju su savo sūnumi dėl skaitymo. Sudėtingas procesas pas mus. Reiks jau rimtai užsiimti su tuo. smile.gif

Mano kai kurie pirmokiukai sunkiai skaito tuos Pupos skaitinius, tai prieš šias atostogas pasakiau, kad jei perskaitys knygą ir papasakos ir man atvertus ją paskaitys, gaus penkis lipdukus, tai jau džiaugsmo šūksniai pasipylė neišpasakyti. Pažiūrėsiu, kas bus po atostogų. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lamur: 03 balandžio 2013 - 21:28
QUOTE(studija @ 2013 04 03, 16:29)
Bandyk, šiandien, man gandrus nusiųsti pavyko 4u.gif

Ačiū 4u.gif Reiks iš naujo prikabinti piešinius, nes pasikeitus gmail valdymui kažkaip nesiseka pakartotinai siųsti tą patį ankstesnį laišką blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.@usra: 03 balandžio 2013 - 22:00
QUOTE(R.@usra @ 2013 04 03, 13:49)
4u.gif Aš tai su piešimo programa sumažinu, bet , kad nenusisiuntė. Parėjo kažkoks angliškas laiškas (aš jo nesuprantu).Kažas rašė, kad klausė organizatorių. Ar paaiškėjo ką daryti? blush2.gif

Aš klausiau organizatorių, bet atsakymo negavau. Bet šiandien (ką tik) pabandžiau iš naujo nusiųsti ir pavyko. Tikriausiai jau susitvarkė savo dėžutę. Ir nereikėjo nuotraukų mažinti.

Atsakyti
QUOTE(vaiduuse @ 2013 04 03, 18:34)
Pabandžiau atsisiųst pažymą apie dalyvavimą webinare, ale žiūriu, kad taškų reikia pirkt, nes trūksta... Teks laukt algos  g.gif

Gal kas iš pradinukių taip pat buvo . Tad galėtų persiųsti pažymą ax.gif

QUOTE(Mergelė @ 2013 04 03, 19:21)
Man tai bėda su saviškiu. Kaip neskaito knygų, tai baisu ir liūdna. doh.gif  verysad.gif 

Matau, kad vaikų neskaitymas šio amžiaus problema.
Mano abu neturi jokios meilės knygai smile.gif

QUOTE(smilga1972 @ 2013 04 03, 20:25)
Kooperuokimės - vieną kartą viena, kitą kartą kita parsisiųskime ir į bendrą paštą įkelkime  ax.gif

Mes su kolegėmis būtent taip ir darome thumbup.gif

QUOTE(lutute1 @ 2013 04 03, 20:38)
Mano mažasis  irgi "nenoriukas" skaityti. Tai sugalvojau gudrybę. Užrašiau į M. Mažvydo biblioteką,
kaip bus toliau... rolleyes.gif

Su vyresniu ir aš šią gudrybę išbandžiau. Noro ir įkvėpimo užteko metams lotuliukas.gif

Nors jau 12-okas, bet tikrų knygų vistiek neskaito. Labai jau "pamilo" audio knygas doh.gif Sukasi kažkaip.
Kaip minėjau - tai šio amžiaus problema. Jei artimiausiu metu niekas nesikeis, tai mūsų mažieji 12 klasėj gal viską su kompu darys - ne tik skaitys, bet ir rašys. Baisu verysad.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Norėjau paklausti, kaip su pažymėjimais upc? Kaip juos gauti? Ar iš kur atsisiųti? O gal jie atsiunčia? Jei taip, už kiek laiko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 04 04, 08:26)
Sveikutės 4u.gif
Norėjau paklausti, kaip su pažymėjimais upc? Kaip juos gauti? Ar iš kur atsisiųti? O gal jie atsiunčia? Jei taip, už kiek laiko? g.gif

Reikia atsisiųsti pačioms iš jų puslapio. Tik bent jau man šiandien upc tinklapis neatsidaro.

help.gif
labai labai reikia pagalbos - gal kuri tiksliai žinote, kas yra ATVIRA PAMOKA?
Bandžiau ieškotis kažko panašaus į apibrėžimą, bet nelabai pavyko. Nei UPC nei SMM neatsidaro.
Atsakyti
QUOTE(Vildinga @ 2013 04 04, 08:55)
Reikia atsisiųsti pačioms iš jų puslapio. Tik bent jau man šiandien upc tinklapis neatsidaro.

O kurioj ten vietoj ieškot? g.gif
Vakar netyčia radau, tai tik dalyvavusių seminare sąrašą rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 04 balandžio 2013 - 08:03