Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(b.s @ 2013 04 03, 19:01)
Kažką ne taip darai, nepamiršk prisijungti, kitaip pažymos neparsisiųsi.

Prisiregistravau, bet taškų per mažai turiu, nes parsisiuntimui reikia 200 taškų, o mano yra tik 60 g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2013 04 03, 19:21)
Man tai bėda su saviškiu. Kaip neskaito knygų, tai baisu ir liūdna. doh.gif  verysad.gif  Jei mama nepasako, tai ir neskaitys. Jei mama nepasako, kad reik aprašyti, tai ir neaprašys. Per dieną perskaito po 3-4 lapus "Hario Poterio " (su mamos priminimu). Ne vaikas, o  doh.gif Ir taip nebūti jokio atsakingumo, tai negaliu.
Kaip man jį priversti skaityti, tai jau net nežinau? g.gif

Mano dukra irgi neskaitė knygų. Vos vieną didelę, gražią pasakų knygą priverčiau pradinėse klasėse perskaityti ir fsio doh.gif Niekaip... Taip ir liko... ax.gif
Atsakyti
Vis pamirštu paklausti, ar kas dalyvaus europiniam "Asmenybės tobulinimo ir vadybinių kompetenci​jų pletojimo mokymuose"? Aš gavau laiškutį, kad esu pakviesta dalyvauti.

Papildyta:
QUOTE(zuzanele @ 2013 04 03, 18:23)
Mano dukra irgi neskaitė knygų. Vos vieną didelę, gražią pasakų knygą priverčiau pradinėse klasėse perskaityti ir fsio doh.gif Niekaip... Taip ir liko...  ax.gif

O kaip dabar sekas vyresnėse klasėse? Juk reikia ir daugiau skaityti. Aš bijau kai išeis į 5 klasę, ar nereiks mamai skaityti lotuliukas.gif Ko gero baigsiu mokyklą antrąkart. lotuliukas.gif Nes jau rišlioji kalba, tai košmaras. Gerai, kad vienas vaikas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergelė: 03 balandžio 2013 - 18:30
QUOTE(vaiduuse @ 2013 04 03, 18:23)
Prisiregistravau, bet taškų per mažai turiu, nes parsisiuntimui reikia 200 taškų, o mano yra tik 60  g.gif

Ar bandei ir neleidžia? Tada parašyk Juliui Adomkui ir paklausk, nes niekada taip nėra buvę.
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2013 04 03, 19:29)
O kaip dabar sekas vyresnėse klasėse? Juk reikia ir daugiau skaityti. Aš bijau kai išeis į 5 klasę, ar nereiks mamai skaityti lotuliukas.gif Ko gero baigsiu mokyklą antrąkart. lotuliukas.gif Nes jau rišlioji kalba, tai košmaras. Gerai, kad vienas vaikas.

Ji jau studentė rolleyes.gif
Baigė mokyklą be problemų. Knygas parsinešdavo iš bibliotekos, bet taip ir išnešdavo nė karto neatverstas unsure.gif Dešimtoj klasėj kuo puikiausiai išlaikė lietuvių k. kalbėjimo egzaminą. Dvyliktoj klasėj rašė laisvą temą ir turėjo ką parašyti biggrin.gif Jai rašyti, tai kaip man- mokytojai, kalbėti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 03 balandžio 2013 - 18:34
QUOTE(Mergelė @ 2013 04 03, 20:21)
Man tai bėda su saviškiu. Kaip neskaito knygų, tai baisu ir liūdna. doh.gif  verysad.gif Kaip man jį priversti skaityti, tai jau net nežinau? g.gif

rolleyes.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikos
QUOTE(Mergelė @ 2013 04 03, 19:21)
Man tai bėda su saviškiu. Kaip neskaito knygų, tai baisu ir liūdna. doh.gif  verysad.gif  Jei mama nepasako, tai ir neskaitys. Jei mama nepasako, kad reik aprašyti, tai ir neaprašys. Per dieną perskaito po 3-4 lapus "Hario Poterio " (su mamos priminimu). Ne vaikas, o  doh.gif Ir taip nebūti jokio atsakingumo, tai negaliu.
Kaip man jį priversti skaityti, tai jau net nežinau? g.gif

Panašios problemos ir pas mus. Kartą nusibodo sakyti-"eik paskaityti, eik paskaityti.." tai padaviau knygą ir pasakiau: kas dieną po 8 puslapius(8 metai buvo biggrin.gif ) ir vakare prieš miegą papasakoji ką skaitei.
Žinokit suveikė. Buvo ir ašarų, ir terorizavimo (mama, kodėl? man galvą, pilvą ir t.t. skauda...), bet laikiausi savo. Dabar skaito. Nepasakysiu, kad kasdien, bet ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kusju: 03 balandžio 2013 - 18:41
QUOTE(zuzanele @ 2013 04 03, 20:23)
Mano dukra irgi neskaitė knygų. Vos vieną didelę, gražią pasakų knygą priverčiau pradinėse klasėse perskaityti ir fsio doh.gif Niekaip... Taip ir liko...  ax.gif

rolleyes.gif
Net geriau pasidarė lotuliukas.gif O jau galvojau , kad tik aš viena tokią problemą turiu. Neveikė ir neveikia jokie dėsniai. Nei namuose esančios knygos, nei skaitantys žmonės ir t.t. doh.gif Atsakymas vienas-man nuobodu
Atsakyti
QUOTE(Gvadalupė @ 2013 04 03, 14:15)

Ačiū Gvadalupei ir R.@usrai už patarimus. Tuoj išbandysiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1aviada: 03 balandžio 2013 - 18:46
Mano vyresnieji irgi tingi skaityt, aš jiems vis sakau, kad būdama jų metų visas knygas bibliotekoj buvau perskaičiusi, o jie sako "Na, ir kas?" doh.gif
b.s., pirmą kartą parsisiunčiau be vargo, o dabar nebeduoda, galvojau, kad taip prašo paramos. Ačiū už patarimą, bandysiu rašyt Juliui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiduuse: 03 balandžio 2013 - 18:46
QUOTE(linastri @ 2013 04 03, 18:42)
rolleyes.gif
Net geriau pasidarė lotuliukas.gif  O jau galvojau , kad tik aš viena tokią problemą turiu. Neveikė ir neveikia jokie dėsniai. Nei namuose esančios knygos, nei skaitantys žmonės ir t.t. doh.gif Atsakymas vienas-man nuobodu

pas mus viskas paprasčiau, po atostogų dukros klasėje atsiskaitymas skaitytų knygų. Tai dabar per negaliu skaito ir nesirauko, nes taip liepė mokytoja. Ačiū jai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kusju @ 2013 04 03, 18:39)
4u.gif Sveikos

Panašios problemos ir pas mus. Kartą nusibodo sakyti-"eik paskaityti, eik paskaityti.." tai padaviau knygą ir pasakiau: kas dieną po 8 puslapius(8 metai buvo biggrin.gif ) ir vakare prieš miegą papasakoji ką skaitei.
Žinokit suveikė. Buvo ir ašarų, ir terorizavimo (mama, kodėl? man galvą, pilvą ir t.t. skauda...), bet laikiausi savo. Dabar skaito. Nepasakysiu, kad kasdien, bet ...

A irgi griežtai sakau, kad 5 lapai, po lapą kas valandą. Bet jei neprimenu, tai ir neskaito.

QUOTE(GEG @ 2013 04 03, 18:47)
pas mus viskas paprasčiau, po atostogų dukros klasėje atsiskaitymas skaitytų knygų. Tai dabar per negaliu skaito ir nesirauko, nes taip liepė mokytoja. Ačiū jai smile.gif

Tai kas, gauna po pastabą kas mėnesį į TAMO, kad mažai skaito. Jam vienodai. Nu avinukas, užsispyręs doh.gif
Aš jo klausiu, tai tau neįdomios knygoa ar kaip. Jis man sako, kad įdomios, bet daug skaityti jam per sunku. Skaitėm ir aš, ir tėvas, ir jis po puslapį garsiai.
Atsakyti