Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Mes jau dirbam, bet vaikai kaip išsiblaškę... Varnas skaičiuoja mano trečiokai, dūdavimą visai pamiršę...
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2013 04 03, 10:54)
Per Velykas mačiau parskrendančias gerves, o vakar besiblaškantį gandrą. Tad manau, kad pavasaris pasislėpęs už artimiausio kalnelio, tik mes jo nerandam.

Labai gražiai pasakyta. Pasiilgau pavasario šilumos... ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(vaiduuse @ 2013 04 03, 17:01)
Mes jau dirbam, bet vaikai kaip išsiblaškę... Varnas skaičiuoja mano trečiokai, dūdavimą visai pamiršę...

Mes dar ne rolleyes.gif Turim valdžios atleidimus iki pirmadienio, tad thumbup.gif
Atsakyti
Pabandžiau atsisiųst pažymą apie dalyvavimą webinare, ale žiūriu, kad taškų reikia pirkt, nes trūksta... Teks laukt algos g.gif
Atsakyti
lutute1, kelis psl atgal kažkas rašė, kad nori būti moterimi. Ar jau vėl apsivertė, kad blaškais po seminarus ir konferencijas? g.gif Pamiršai pažadus sau. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(lutute1 @ 2013 03 26, 16:32)
O aš ėmiau mažinti tempus... O tai nėra dienos, kad nelėkčiau į kokį seminarą. Vienas šeštadieninis seminaras labai gerai praplovė smegenėles. Supratau, kad norisi ramybės ir laiko sau wub.gif Pabūti ne tik mokytoja, bet ir moterimi.

Šie žodžiai tau , lutute1. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės visos,
QUOTE(vaiduuse @ 2013 04 03, 16:01)

Mes taip pat išsijuosę dirbam, maniškiai pakankamai darbingi

QUOTE(zuzanele @ 2013 04 03, 16:29)
Sveikos 4u.gif
Mes dar ne rolleyes.gif Turim valdžios atleidimus iki pirmadienio, tad  thumbup.gif

Ilsėkitės, tik ar nebus per daug jums biggrin.gif nebenorėsit i darbus mirksiukas.gif

QUOTE(vaiduuse @ 2013 04 03, 17:34)
Pabandžiau atsisiųst pažymą apie dalyvavimą webinare, ale žiūriu, kad taškų reikia pirkt, nes trūksta... Teks laukt algos  g.gif

Kažką ne taip darai, nepamiršk prisijungti, kitaip pažymos neparsisiųsi.
Atsakyti
QUOTE(Toska90 @ 2013 04 03, 16:35)
Sveikos merginos ir moterys,

Mano apklausa

Ačiū labai!

Atlikta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2013 04 03, 18:57)
lutute1, kelis psl atgal kažkas rašė, kad nori būti moterimi. Ar jau vėl apsivertė, kad blaškais po seminarus ir konferencijas?  g.gif Pamiršai pažadus sau. mirksiukas.gif
Papildyta:
Šie žodžiai tau , lutute1. mirksiukas.gif

Mergele, tu nuostabi! Ačiū už priminimą. wub.gif
Tačiau kartais yra žodis "reikia". Kad ir šiandien- 6 akad. val. vedžiau suplanuotą respublikinį seminarą, o rytojus- irgi "reikia".
O šiaip stengiuosi nepamiršti savo pažadų- daugiau laiko skiriu sau ir šeimai, pasilepinau grožio procedūrose... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2013 04 03, 18:10)
Mergele, tu nuostabi! Ačiū už priminimą.  wub.gif
Tačiau kartais yra žodis "reikia". Kad ir šiandien- 6 akad. val. vedžiau suplanuotą respublikinį seminarą, o rytojus- irgi "reikia".
O šiaip stengiuosi nepamiršti savo pažadų- daugiau laiko skiriu sau ir šeimai, pasilepinau grožio procedūrose... smile.gif

Aš net išsigandau. Galvojau, kad supyksi blush2.gif
Tada pateisinama, jeigu "reikia".
Šaunuolė, kad palepinai save grožio procedūromis.
Bet nepamiršk įsijungti ir rankinį stabdį.
Stebiuos ir žaviuos tavim, kad taip visur suspėji. wub.gif Truputuką ir pavydžiu cool.gif , bet "baltai " cool.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites. Kas ryt panoramos viesbuty busit? Gal susipazinsim? blush2.gif Tiktaikoki cia skiriama zenkla susigalvoti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2013 04 03, 19:10)

Aš ir taip pat mirksiukas.gif

QUOTE(Mergelė @ 2013 04 03, 19:16)
Stebiuos  ir žaviuos tavim, kad taip visur suspėji. wub.gif Truputuką ir pavydžiu cool.gif , bet "baltai " cool.gif

Va va... Auksiniai žodžiai 4u.gif

QUOTE(b.s @ 2013 04 03, 19:01)
Ilsėkitės, tik ar nebus per daug jums  biggrin.gif nebenorėsit i darbus  mirksiukas.gif

Oi, ne.... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 03 balandžio 2013 - 18:21
Man tai bėda su saviškiu. Kaip neskaito knygų, tai baisu ir liūdna. doh.gif verysad.gif Jei mama nepasako, tai ir neskaitys. Jei mama nepasako, kad reik aprašyti, tai ir neaprašys. Per dieną perskaito po 3-4 lapus "Hario Poterio " (su mamos priminimu). Ne vaikas, o doh.gif Ir taip nebūti jokio atsakingumo, tai negaliu.
Kaip man jį priversti skaityti, tai jau net nežinau? g.gif
Atsakyti