Mes jau dirbam, bet vaikai kaip išsiblaškę... Varnas skaičiuoja mano trečiokai, dūdavimą visai pamiršę...
QUOTE(Mergelė @ 2013 04 03, 10:54)
Per Velykas mačiau parskrendančias gerves, o vakar besiblaškantį gandrą. Tad manau, kad pavasaris pasislėpęs už artimiausio kalnelio, tik mes jo nerandam.
Labai gražiai pasakyta. Pasiilgau pavasario šilumos...
Sveikos
Mes dar ne Turim valdžios atleidimus iki pirmadienio, tad
QUOTE(vaiduuse @ 2013 04 03, 17:01)
Mes jau dirbam, bet vaikai kaip išsiblaškę... Varnas skaičiuoja mano trečiokai, dūdavimą visai pamiršę...
Mes dar ne Turim valdžios atleidimus iki pirmadienio, tad
Pabandžiau atsisiųst pažymą apie dalyvavimą webinare, ale žiūriu, kad taškų reikia pirkt, nes trūksta... Teks laukt algos
lutute1, kelis psl atgal kažkas rašė, kad nori būti moterimi. Ar jau vėl apsivertė, kad blaškais po seminarus ir konferencijas? Pamiršai pažadus sau.
Papildyta:
Šie žodžiai tau , lutute1.
Papildyta:
QUOTE(lutute1 @ 2013 03 26, 16:32)
O aš ėmiau mažinti tempus... O tai nėra dienos, kad nelėkčiau į kokį seminarą. Vienas šeštadieninis seminaras labai gerai praplovė smegenėles. Supratau, kad norisi ramybės ir laiko sau Pabūti ne tik mokytoja, bet ir moterimi.
Sveikutės visos,
Mes taip pat išsijuosę dirbam, maniškiai pakankamai darbingi
Ilsėkitės, tik ar nebus per daug jums nebenorėsit i darbus
Kažką ne taip darai, nepamiršk prisijungti, kitaip pažymos neparsisiųsi.
QUOTE(vaiduuse @ 2013 04 03, 16:01)
Mes taip pat išsijuosę dirbam, maniškiai pakankamai darbingi
QUOTE(zuzanele @ 2013 04 03, 16:29)
QUOTE(vaiduuse @ 2013 04 03, 17:34)
Pabandžiau atsisiųst pažymą apie dalyvavimą webinare, ale žiūriu, kad taškų reikia pirkt, nes trūksta... Teks laukt algos
Kažką ne taip darai, nepamiršk prisijungti, kitaip pažymos neparsisiųsi.
QUOTE(Toska90 @ 2013 04 03, 16:35)
Atlikta
QUOTE(Mergelė @ 2013 04 03, 18:57)
lutute1, kelis psl atgal kažkas rašė, kad nori būti moterimi. Ar jau vėl apsivertė, kad blaškais po seminarus ir konferencijas? Pamiršai pažadus sau.
Papildyta:
Papildyta:
Mergele, tu nuostabi! Ačiū už priminimą.
Tačiau kartais yra žodis "reikia". Kad ir šiandien- 6 akad. val. vedžiau suplanuotą respublikinį seminarą, o rytojus- irgi "reikia".
O šiaip stengiuosi nepamiršti savo pažadų- daugiau laiko skiriu sau ir šeimai, pasilepinau grožio procedūrose...
QUOTE(lutute1 @ 2013 04 03, 18:10)
Mergele, tu nuostabi! Ačiū už priminimą.
Tačiau kartais yra žodis "reikia". Kad ir šiandien- 6 akad. val. vedžiau suplanuotą respublikinį seminarą, o rytojus- irgi "reikia".
O šiaip stengiuosi nepamiršti savo pažadų- daugiau laiko skiriu sau ir šeimai, pasilepinau grožio procedūrose...
Aš net išsigandau. Galvojau, kad supyksi
Tada pateisinama, jeigu "reikia".
Šaunuolė, kad palepinai save grožio procedūromis.
Bet nepamiršk įsijungti ir rankinį stabdį.
Stebiuos ir žaviuos tavim, kad taip visur suspėji. Truputuką ir pavydžiu , bet "baltai "
Sveikos mergaites. Kas ryt panoramos viesbuty busit? Gal susipazinsim? Tiktaikoki cia skiriama zenkla susigalvoti?
QUOTE(Mergelė @ 2013 04 03, 19:10)
Atlikta
Aš ir taip pat
QUOTE(Mergelė @ 2013 04 03, 19:16)
Stebiuos ir žaviuos tavim, kad taip visur suspėji. Truputuką ir pavydžiu , bet "baltai "
Va va... Auksiniai žodžiai
QUOTE(b.s @ 2013 04 03, 19:01)
Oi, ne....
Man tai bėda su saviškiu. Kaip neskaito knygų, tai baisu ir liūdna. Jei mama nepasako, tai ir neskaitys. Jei mama nepasako, kad reik aprašyti, tai ir neaprašys. Per dieną perskaito po 3-4 lapus "Hario Poterio " (su mamos priminimu). Ne vaikas, o Ir taip nebūti jokio atsakingumo, tai negaliu.
Kaip man jį priversti skaityti, tai jau net nežinau?
Kaip man jį priversti skaityti, tai jau net nežinau?