Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

4u.gif Ateinu tik pasisveikinti ir vėl į lovą. Skauda šonus nuo gulėjimo, bet judėti jėgų taip pat nulis. Dingstu, kad neužnešt bacilų.
Atsakyti
QUOTE(kusju @ 2013 04 02, 23:16)
4u.gif Ateinu tik pasisveikinti ir vėl į lovą. Skauda šonus nuo gulėjimo, bet judėti jėgų taip pat nulis. Dingstu, kad neužnešt bacilų.

Sveik 4u.gif nieko gero iš tokios būsenos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kusju @ 2013 04 02, 23:16)

rimtai čia tave paveikė sostinė! doh.gif laikykis!
Atsakyti
QUOTE(gitė @ 2013 04 02, 18:05)

labai geros nuorodos. Ačiū. drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2013 04 02, 15:20)
Nusiunčiau konferencijos programą į mūsų paštą.

Lutut, dėkui už informaciją. Vis stebiuosi, kaip spėji apie visus renginius sužinot pirmoji 4u.gif

Nors šiaip visur stengiuos dalyvaut, bet šį kartelį tikriausiai konferencijoj nedalyvausiu, nes klasėj šiokių tokių darbelių turiu.
O tu ketini dalyvaut?

Atsakyti
Visas su praėjusiomis šventėmis smile.gif Tiek gražių žodelių priskaičiau.. Senai bebuvau. Mus ir puola ligos, pabuvojoms ligoninėj kelias dienas.. Tik tiek, kad tyrimams.
Na, o mums linkiu šilumos (man trūksta, tai linkiu ir jums:)
O sinoptikai žada, ka vasarą sniego bus mažiau biggrin.gif
Darbingos savaitės dirbančioms, ramios- besiilsinčioms smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
pareiškiu atsakingai, kad pavasaris tieiog būtinas. Ne tik kalendoris, bet b9tina ir pavasario šiluma, kad išskalidytų jūsų visas ligas.
Per Velykas mačiau parskrendančias gerves, o vakar besiblaškantį gandrą. Tad manau, kad pavasaris pasislėpęs už artimiausio kalnelio, tik mes jo nerandam.
Atsakyti
Sveikos,
pasidalinkit patirtimi, kaip sumažinti siunčiamų nuotraukų dydį. Reikia išsiusti Vaikų velykėlių nuotraukas Naisių vasarai. Gal kas jau siuntėt ir kaip tai darėt?
Atsakyti
QUOTE(1aviada @ 2013 04 03, 11:19)
Sveikos,
pasidalinkit patirtimi, kaip sumažinti siunčiamų nuotraukų dydį. Reikia išsiusti Vaikų velykėlių nuotraukas Naisių vasarai. Gal kas jau siuntėt ir kaip tai darėt?

4u.gif Aš tai su piešimo programa sumažinu, bet , kad nenusisiuntė. Parėjo kažkoks angliškas laiškas (aš jo nesuprantu).Kažas rašė, kad klausė organizatorių. Ar paaiškėjo ką daryti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(1aviada @ 2013 04 03, 11:19)
Sveikos,

Atsidarydama nuorauką paspausk deš.klavišą "OPEN with( nesijuokit, angliškai nemoku) ir susirask programą "Microsoft Office Picture Manager" ( ji yra numatyta visuose Windows). Tuomet susirandi stalčiuką viršuje "Picture". Išskleidi, spaudi "resize", nusistatai dešinėje "800x600 px" ir Ok.
Atsakyti
QUOTE(R.@usra @ 2013 04 03, 15:49)
4u.gif Aš tai su piešimo programa sumažinu, bet , kad nenusisiuntė. Parėjo kažkoks angliškas laiškas (aš jo nesuprantu).Kažas rašė, kad klausė organizatorių. Ar paaiškėjo ką daryti? blush2.gif

Bandyk, šiandien, man gandrus nusiųsti pavyko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(naminukė @ 2013 04 03, 00:39)
Lutut, dėkui už informaciją. Vis stebiuosi, kaip spėji apie visus renginius sužinot pirmoji  4u.gif
Nors šiaip visur stengiuos dalyvaut, bet šį kartelį tikriausiai konferencijoj nedalyvausiu, nes klasėj šiokių tokių darbelių turiu.
O tu ketini dalyvaut?

Jei neatkrisiu po šiandieninio seminaro, tai norėčiau sudalyvauti konferencijoje. smile.gif
Atsakyti